Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

oleyyyyyy sizi gördüğüme çok sevindim kızlarrr ..candyim hayırlısı olsun diyeim bebek içinde ...biz böle meraklıyızdır...evleneceklere ne zman evlenecen evlilere ne zamn bebek diye sorarız hep milletcek :) ! ama bunlar güzel şeyler ya çok şükür....

gülce'm bende aldığım 4 kiloyu koruyorum sadece yinede çok şükür dicem valla eski halim daha beterdi..şuan öle geliyoki sadece yedikleirm kilomu koruyoo..ben mutlu olunca çok şükür yiyorum o yüzden hep mutlu olmam gerek:9 Allahın izniyle

Yo kızlar bunu hak etmiyoruz
Yo kızlar bunu kabul etmeyelim
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hadi tekrar hep beraber el ele,durmak yok yola devam...

Buda seçim sloganı gibi oldu yaa...delikafadulden

Son düzenleme:
iran iksiri dıye bır toz karışım ama bılmıyorum ben de işe yarayacak mı bugun elıme ulaştı.. :( benım acılen kılo almam gerekıyor ya.. hiç sevmıyorum kendımı bole :PP en az 6 7 en ideal 10 kılo almalıyım hatta 15 :DDD yaa ne guzel düşlerrrr.. ah hayaller gercek olsa...

kızlarrrr hepiniz gelmişsiniz sizleri cok özledim. fatmam canım umarım iyisindir. görüşemiyoruz artık:( ben bi hafta sonları boşum ozamanda geziyorum:) inşallah karşılaşırız. anlatacagım cok şey var birtanem. hepinizi cok seviyorum. eminem küboşum.gülcem. kendinize cok iyi bakın. öpüyorum hepinizi. teşekkür linki kaldırılmış galiba ben göremedim:)

kızlarrrr hepiniz gelmişsiniz sizleri cok özledim. fatmam canım umarım iyisindir. görüşemiyoruz artık:( ben bi hafta sonları boşum ozamanda geziyorum:) inşallah karşılaşırız. anlatacagım cok şey var birtanem. hepinizi cok seviyorum. eminem küboşum.gülcem. kendinize cok iyi bakın. öpüyorum hepinizi. teşekkür linki kaldırılmış galiba ben göremedim:)

:1hug::1hug:iyiym cnm benim.sen nasılsın.ay hepimiz koptuk gittik ya.önceden ne güzeldi.bi araya gelip toplansak artık buluşsak burda yine.bende ösledim hepiniizi.

kızlar ben de aynı dertten müzdaribim. 1.59 boy 41 kilo.göğüslerim normal ama bi insanın poposu olmaz mı yaa.belden dümdüz inan çırpı bacaklar :( napcam bilmiorum.

arkadaşlar şöyle yazdıklarınızı okudumda hanggisi iyi acaba yada hangisi kolay kilo vermekmi almak mı.önceleri keşke zayıflıktan kurusamda kilo almak olsa derdim diye söylerdim sizin yazdıklarınızı okuyunca kilo almaya çalışmanında dert olduğunu gördüm .şöyle yapsak sizin yaptığınızı biz.bizim yaptıkalrımızıda siz yapsanaız acaba işe yarar mı:))) allah hepimize kolaylık versin yaa

Tuğiş hoşgeldin canım.Nihayet uzun bir aradan sonra toplandık:) kızlar bundan sonra kimse bir yere kaybolmasın yaa:)

Merhaba gülce ben geldim sen gitmişsin. Bende boyuma göre zayıfım ama bugün bir tartıldım kilo almışım:) Şimdi eşime kilo aldıracam çünkü o bendende zayıf. Şimdi her akşam süt bal ve yumurta karışımı yapıyoruım....

ben de süt pekmez karışımı içtim bir ara.Kalsiyumu alamıyodum ama kalorisi 200 e yakındı,fayda veriyordu.Sen bu karışımla mı aldın kilo,yoksa başka şeyler yaptın mı?kaç kilo almışın canım?

canlarım,süt bal ve yumurta karışımına birde şunu ekleyin,

imkanınızın elverdiği kadar (100er gram olabilir) ceviz,badem,fındık...bunları robottan yada rondodan iyice geçirin,bir kavanoza koyun,süt,bal,yumurta karışımı içeceğiniz zaman içine bir yada iki tatlı kaşığı bu ezilmiş kuruyemişten koyun...çok faydasını göreceksiniz... a.s.

arkadaşlar şöyle yazdıklarınızı okudumda hanggisi iyi acaba yada hangisi kolay kilo vermekmi almak mı.önceleri keşke zayıflıktan kurusamda kilo almak olsa derdim diye söylerdim sizin yazdıklarınızı okuyunca kilo almaya çalışmanında dert olduğunu gördüm .şöyle yapsak sizin yaptığınızı biz.bizim yaptıkalrımızıda siz yapsanaız acaba işe yarar mı:))) allah hepimize kolaylık versin yaa

çok güzel olur valla bize biraz tiyo versen çok güzel olur...mesela eskiden nasıl yerdin anlatırsan seviniriz(şuan galiba diyettesin)...ben hemen sana tiyolar vereyim.akşam 19 dan sonra bişey yeme yersen meyve vs ye bol su içç derim...gündüzleri de sık sık az ve kalorisi düşük şeyler ye..tabi böle söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim...bünyeylede alakalı belki sende fazla yemediğin halde kilo alabiliyorsundur.bilmiyoruzki hiç birimiz.biz iştah açmaya çalışıyoruz sen iştah kapatmaya...herkes te farklı tepki veriyo mutlu mutsuz durumları..meslea ben mutsuz olunca hiç yiyemiyorum mutluluk bana yemek yediriyo ..şu günlerde olsun savaş haberleri vs üzülmeye o kadar çok neden oluyorki insan alamıyo kendini.ama işte kendimizide düşünmeliyiz...sende kendini tanıtırsan yardımcı oluruz..meslea ne zamn yemek yemeyi seviyorsun neler etkiliyo bunları söle yardımcı olalaım..tabiki sende bize::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile4

çok güzel olur valla bize biraz tiyo versen çok güzel olur...mesela eskiden nasıl yerdin anlatırsan seviniriz(şuan galiba diyettesin)...ben hemen sana tiyolar vereyim.akşam 19 dan sonra bişey yeme yersen meyve vs ye bol su içç derim...gündüzleri de sık sık az ve kalorisi düşük şeyler ye..tabi böle söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim...bünyeylede alakalı belki sende fazla yemediğin halde kilo alabiliyorsundur.bilmiyoruzki hiç birimiz.biz iştah açmaya çalışıyoruz sen iştah kapatmaya...herkes te farklı tepki veriyo mutlu mutsuz durumları..meslea ben mutsuz olunca hiç yiyemiyorum mutluluk bana yemek yediriyo ..şu günlerde olsun savaş haberleri vs üzülmeye o kadar çok neden oluyorki insan alamıyo kendini.ama işte kendimizide düşünmeliyiz...sende kendini tanıtırsan yardımcı oluruz..meslea ne zamn yemek yemeyi seviyorsun neler etkiliyo bunları söle yardımcı olalaım..tabiki sende bize::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile4

canım vallaha yıllar önce hiç sorunum yoktu ama ne zaman hareketsi eve tıkıldım hooooop kilolar geldi ee tabi yediklerimde cabası çikolata manyağı desek bana yeridir.-tatlicadiarzu-kaşık kaşık yerdim takii midem bulalana kadar gece geç ssatlerde aklına ne gelirse yerdim sabah geç kalkardım yalandan bir ev işi bu sayede 7 ayda 15 kilo aldım ya.cips kola hamur işi pasta börek bunlar fena işte.bende strese girince üzülünce birde aşık olunca hayatta bişi yiyemem hatta kendi rekorumu kırarım 2 hafta 7 kilo vermek gibi ahhh eşime diyorum yine kendine aşık etsene bu kadar zahmet çekmemeyim diye ama evde yalnızsam yapacak bişi yoksa daha doğru bir meşguliyetim yoksa aklımdaki tek şey ne yapsamda yesim işte buda kötü ama doğru beslenmeyi öğrenmem lazım demi ya kilo vermek zor gelmiyor boğazımı tutunca veriyorumda verdiklerimi almamak yokmu kiloyu korumak yokmu o öldürüyor işte. şimdi eskiden yediklerimi yiyorsunuz neymiş bul çikolata pasta börek çörek bide yan gelip yatıyosunuz:))

ya sizde kendinize zayıfmı diosunuz bn 1.63 boyunsdayım 58 kiloyum :((( we hiç bi şekilde alamıorum kiloo =(

ya sizde kendinize zayıfmı diosunuz bn 1.63 boyunsdayım 58 kiloyum :((( we hiç bi şekilde alamıorum kiloo =(

sanırım kilonu yanlış yazdın :1shok: ,yani 163 boyla 58 kilo :1shok: ...ve hala almaya mı çalışıyorsun kafamçokkarıştı

halbuki benim boyum 167 ve ben 53 kilo olmaya razıyım....

Ben önceden daha zayıftım aslında ben şikayetçi değilim kilomadan ama herkes bana zayıfsın diyo. Boyum 1,72 kilom 53 dü dün tartıldım tartı yanlış değilse 57 kilo olmuşum. Bana göre normal. Bu aralar çok yiyorum ondan herhalde aldım.

canım vallaha yıllar önce hiç sorunum yoktu ama ne zaman hareketsi eve tıkıldım hooooop kilolar geldi ee tabi yediklerimde cabası çikolata manyağı desek bana yeridir.-tatlicadiarzu-kaşık kaşık yerdim takii midem bulalana kadar gece geç ssatlerde aklına ne gelirse yerdim sabah geç kalkardım yalandan bir ev işi bu sayede 7 ayda 15 kilo aldım ya.cips kola hamur işi pasta börek bunlar fena işte.bende strese girince üzülünce birde aşık olunca hayatta bişi yiyemem hatta kendi rekorumu kırarım 2 hafta 7 kilo vermek gibi ahhh eşime diyorum yine kendine aşık etsene bu kadar zahmet çekmemeyim diye ama evde yalnızsam yapacak bişi yoksa daha doğru bir meşguliyetim yoksa aklımdaki tek şey ne yapsamda yesim işte buda kötü ama doğru beslenmeyi öğrenmem lazım demi ya kilo vermek zor gelmiyor boğazımı tutunca veriyorumda verdiklerimi almamak yokmu kiloyu korumak yokmu o öldürüyor işte. şimdi eskiden yediklerimi yiyorsunuz neymiş bul çikolata pasta börek çörek bide yan gelip yatıyosunuz:))

önerilerin için teşekkrüler..inş sende isteğin kiloya düşersin..:enbuyukkk:
Bende çok severim çikolatayı ama hemen tıkanırım onu yediğimde ..sonrasındada yemek yiyemem..ama dediğin gibi çoğu kişide kilo almış.miğdemi büyütmem gerek ahh ahhh..bide bizim evimizde pasta börek tatlı eksik olmaz misafir eksik olmadığı için ..ama bunun yanında her öğün sebze de yeriz ..babam sebze yemeği olmadan doymaz ...salatayada çok dikkat ederler...böyle besleniyoruz anlayacağın ...

kilo almak için sağlıksız beslenmek mi gerekiyo ya ...

Arkadaşlar merhaba,

Bende aranıza yeni katıldım. Benden bir yaş küçük kardeşim kilo vermek için arkadaşlarla yarışıyoruz dedi ve sende katıl kilo almaya çalışanların yarışları ve önemli bilgiler var dedi :) hemen hemen herkesin yazdıklarını okudum ben 28 yaşında nişanlı nisan ayında düğün hazırlığı yapan 1,75 boy 48 kilo biriyim acil kilo almam lazım bari gelinlik güzel olsun diye :( bana da yardımcı olur musunuz ? Biliyorum kelin dermanı olsa başına sürer ama muhakkak bilmediğim kaçırdığım şeyler olmuştur. Yardım edin durumu en vahim olan benim sanırım :(

Back
X