- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.421
Aynen kızlar bu bacakların inceliği çoğumuzun derdi sanırım.Bunun içinde bşyler düşünelim bu aradaa. Mesela egzersiz türlerinden hangileri bacak kalınlaştırır araştıralım,yazalım. Mesela kas yaparak kalnlaştrblrz.
katy XXX banada sivilce filan yapmadı canım bu aralar yağlı yiyecekler tüketiyorsan oda yapabilir
kızlar selem bu akşam annemde iftardaydık oakadar çok yedimki anlatamam bide kalabalıkta insan daha çok yemek yiyo sütlaç severmisiniz kızlar ben çok yiyorum bu aralar nede olsa tatlı ama hafif hemde karbonhidrat depesu
Sen anlamamissin beni canim burda anlatmak istedigim annemin yasi olmasina ragmen alamiyo ama ben 46kg.oldum yani aldim buda demek oluyoki yersem ben aliyorum bunu gordum yani genetik olsaydi ben alamazdim kendi adima soyluyorum. Canim burda genel yaziyosan o genelin icinde bende varim ve dogal olarak kendi adima bende yorum yapma hakkina sahibim. Sonucta burda herkes kendi deneyimlerini paylasiyor tatlim. Bu arada kg bence iyi bizim gibi asiri zayif degilsin kalan 2kg alirsin aldigin zaman buralari terketme:)
bilmiyorum ki :s her zaman yediğim şeyler halbuki cildim de yağlı değil öyle çok sivilce gibi değil zaten sadece kabarık kabarık dışardan çok göze batmıyor ama dokunduğumda pürüzlü pürüzlü geliyor elime nedir anlamadım yada neden oldu XXX o yüzden sordum bi haftaya yakın kullandım ya o mu sebep oldu acaba diye geçiyor yavaş yavaş başka bişey yaptı herhalde:icecream:
selam herkese. ben de size dahil olmalıyım diye düşünüyorum çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.forumda yeni sayılırım.
önceki yazışmaları biraz okudum da. XXX kullanmıştım.. ama 1/4 olarak. nasıl uyku ve nasıl iştah yapıyor anlatamam.. ama bildiğim kadarıyla alzeimer hastalarına verilen bir ilaç. o bakımdan antidepresanları kullanmak pek doğru değil.. uzun vadede sorun yaratabilir.
berfinbilgen;
uzun bir liste yapmışsın deneyimlerine ait. inan bir kısmını ben de denedim olmuyor bişey .sağlığım yerinde.. tek sorun genetik. süper hızlı çalışan bir metabolizmam var.. doktorumun tavsiye ettiği en sağlıklı şey Bulk.. ama dediğiniz gibi 4 kutu bitirmek gerekiyormuş. ben de çok düzenli kullanmadığım için bi işe yaramadı.. aranızda hiç snickers yemeyi deneyen oldu mu? ben XXX kullandığım zamanlar günde 3 tane snickers yerdim ve çok güzel kilo aldım. tabii ki tavsiye etmiyorum.. .günde 3 snicker zararlı. ama ben bulk la birlikte takviye olarak kullanacağım.. içinde E-300 gibi sayıları içeren katkı maddeler kanserojen içermeyen maddeler olduğundan rahatlıkla deneyin. ama kesinlikle günde 3 tane değil.. destek maksatlı..
şu dediğiniz XXX şimdi internetten araştırıcam..
benim asıl sorun iştah değil.. çok iştahlıyım ama yediğim yaramıyor. herkese çalışmalarında başarılar..
sevg.
yaa inanmıyorum aynısı bende de oldu anlımda oldu pürüzlü böle dokununca senin nasıl geçti
ya senden şu XXX hakkında bilgi almak istiyorum ben zaten uzun vadede değil bi hafta falan kullanmak istiyorum en az bi kilo falan alırım çok bi zararı oldumu sana yada o süre içinde kilo aldın mı bende alıcam kesin ek takviye zaten bu ara sinirlerim bozuk sakinleştirir :)
ayrıca bulk bi kutu bitirdim çok işe yaramadı ve pahalı geldi şimdiden teşekkürler
bilmiyorum ki :s her zaman yediğim şeyler halbuki cildim de yağlı değil öyle çok sivilce gibi değil zaten sadece kabarık kabarık dışardan çok göze batmıyor ama dokunduğumda pürüzlü pürüzlü geliyor elime nedir anlamadım yada neden oldu XXX o yüzden sordum bi haftaya yakın kullandım ya o mu sebep oldu acaba diye geçiyor yavaş yavaş başka bişey yaptı herhalde:icecream:
sende beni anlamamışsın canım neyse boşver birbirimizi anlamak zorunda değiliz değilmi ama çok zayıflamışsın senin adına üzüldüm gayret et biraz moralinimi bozuyosun streslimisin bilmem boşver rahat ol takma kafaya dünyaya birdahamı gelicez:enbuyukkk:
ya senden şu XXX hakkında bilgi almak istiyorum ben zaten uzun vadede değil bi hafta falan kullanmak istiyorum en az bi kilo falan alırım çok bi zararı oldumu sana yada o süre içinde kilo aldın mı bende alıcam kesin ek takviye zaten bu ara sinirlerim bozuk sakinleştirir :)
ayrıca bulk bi kutu bitirdim çok işe yaramadı ve pahalı geldi şimdiden teşekkürler
kızlar gunaydın ...
dun gece sahurda cok guzel yedm yedım ama yataga gırdım tansıyonum dustu gıbı oldu uzandım ayakklarımı havaya kaldırdım bırden mıdem bulanmaya basladı azımı tutarak kendımı sıkarak wc ye kostum yedıklerımı cıkardım sonra halsız dustum zaten karnımda ac deıldı yenı yyıp yatmıstım tekrar yıyecek halım kalmamıstı ac olmadıgımdan yanı suan mıdem bos orucluyum allah sabrını versın ınsallah bana
günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün çok iyiydim bugün bende rahatsızım biraz burnum akıyo hapşırıyorum bide bugun pazartesi hiç sevmem pazartesi günlerini
Günaydın canım, Tam hastalık havasi şimdi ama benden sana doğal bir tavsiye canim, 1 adet limonu tortusu ile sik su katmadan bir çirpida dik kafana iç 1-2 defa, nezle ve boğaz ağrisina ben hep öyle yaparim ilaç pek kullanmam, eğer yapmamişda olmuşsamda kiwi yerim 2-3 defa tam bir c vitamin deposu çabucak atlatırım, nacizane tavsiye a.s.
sağol canım limonevet gerçekten çok iyi bütün mikropları atıyo vücüttan ama şimdi orucum akşam iftardan sonra yapıcam mutlaka ay gözlerim küçüldü hapşurmakatan ya çok kötü birsey bu grip oğluma geçemese bari o daha küçücük atlatamaz yavrum:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?