- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum daha yeni aranıza katıldım ....1.68 boyunda 48 kiloyum ve çok ilginçtirki iki çocuk annesiyim aslında evlenmeden evvel 58 kiloydum ama evlilik ve stres bana yaramadı bir türlü hamileliklerim hariç 10 senedir 50 kiloyu tartıda göremiyorum denemediğim ilaç mama kalmadı ama sonuç nafile
(((( çok üzülüyorum kendi halime herkes çocuk doğurunca kilolar kalıyor bende 3 ay sonra doğumdan 48 ze geri dönüyorum benden uzun ve yapılı bir eşim var yanımda kardeşimi gezdiriyoum sanki diyor ailem desen onlarda beni hiç motive edemedikleri gibi moralimi çok bozuyorlar ne olacak senin bu halin diye.....:1no2::1no2:.eskiresimlerime bakıp avunmaktan başka çarem kalmadı kilo vermeye uğraşan arkadaşlar ne kadar bizi hayretle karşılasada aslında bizim durumumz çok zor kioyu aldık diyelim birde o kiloyu korumak var yani şimdilik sizlerle bunları paylaşmak istedim hepimiz birer dert ortağıyız aklına pratik bir çözüm gelen yada inan ben bunu yaptım ve kilom sabit kaldı diyen varsa yardım isterim.......:Saruboceq:cokacimcoook