Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm sende.merak etme burdaki herkes seninle aynı durumda alıcaz inşallah hep birlikte.ben almıştım yine verdim stresle ama tekrar alıcam.

hoşbulduk canım.
buarada ben 1.62 boyunda 45 kilodayım.hiç yanak manak yok. bacaklar çırpı. bel desen kopcak. bi tek göğüsler var onlarda sütten.:delphin::delphin::delphin:

biz XXX şurup,b vitamini ki metabolizmayı yavaşlattığı için etkili oluyo,balık yağı hapı bu üçlüyü düzenli kullandınızmı mutlaka alıyosunuz.tabi gün içinde bol kalorili yiyecekler tüketmeniz lazım.biz artık herşeyin kalorisini hesaplayarak yiyoduk.özellikle kuruyemiş,süt,çikolata,puding bunlarda acyip kalori var.herkesin kilosuna göre alması gereken kalori miktarı varmış onun biraz üstüne geçmeniz lazım.kalori cetveli die yazın google bulursunuz arkadaşları.burda bi çok arkadaşım ve ben böle aldık.herkes neredeyse istediği kiloya ulaşmıştı.sizde inşallah.takipte olun bu topici sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.... a.s.

bende eskilerdenim...burada arkadaşlarımın destekleriyle tam 8 kilo almıştım..ama ramazanda ve sonrasında kuzenimin düğün telaşı derken o arada 4 kilosu gitti...şu an 48 kiloyum..ama inş burada tekrar hep beraber başaracağız...ben buna inanıyorum...

XXX şurubu eczaneden rahatlıkla alabiliyormuyuz ama b itamini sağlayan bu değil dimi bu iştah açıcı?

evet canım eczaneden alabiliosun.iştah açıo şurup.ama yanında herhangibir b vitamini almalısın ikisi beraber daha etkili oluyo.dediğim gibi b vitamini metabolizmayı yavaşlattığı için daha ii oluyo

kızlar bende 46 kıloyla hamıle kaldım 15.5 kılo aldım 7 ay bıtımınde dogum yaptım normalde kılolu kalmak ıstıyordum eve bı geldım 54 kıloyum 1 hafta ıçınde 52 oldum yazın 58 kıloya kadar yıne çıktım fakat suan yıne 52 varımdır tartılmadım byadır ben yıne 55 58 olmak ıstıyorum......ayrıca XXX uyutan bı ılac degılmı

sadece ilk üç gün biraz uyku yapıo ama sonra bünye hemen alışıo.sonra uyku filan yapmıo.onuda gece yatmadan içerseniz bünye alışana kadar sorun olmuyo

ahhaa kızlar ben simdi kg vermeye calisiorum ama zamanında 40 kiloydum....nasilmi aldim????

bolca cekirdek, kola ve renkli yumusak sekerler varya..onunla...koyun bas ucunuza..gelin gidin sekeri yiyin...bolca cekirdek cıtlayın...ben 1 senede 10 kilo aldim...

sayfalar dolusu yazı okudum bu çook güzel yaaa..yeni gelenler cümleten hoş geldiniz...candy2im süper anlatmış neler yapabileceğinizii alın hemen başlayın derim...çünkü ben ilk başlarda korktum XXX b vitamini ve balık yağından ama sonra çarem kalmadığını anlayınca başlamıştım ama bakın balık yağınıda içmedim korkudan ...ama şimdi diyorum keşke 3 ünüde içseydim..ama benim bi sorunum daha var sivilceler ve izleri...o yüzdne her şeyi kullanmak istemiyorum balık yağından da o yüzden korktum.zaten b vitamini sivilce oluşumuna bi hayli neden olmuştu doktor kontrolünde vitamin depolarım boşaldığı için b vitamini iğnesi vuruldum..aman görseniz sivilceler ne hale gelmişti.

ama şimdi allah izin verirse bu üçlüyü kullanmak istiyorum tekrar ..herkese kolay geleee

Back
X