Kilo almak istiyorum yardımmm :(

Bstnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
76
0
86
İstanbul
arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter

hmm biz vermek istiyoruz sende almak,bu dünya nekadar ters ya
tiroid hormonlarini kontrol ettirdinmi,cok calisiyorsa zor alirsin,mesela benimki az calisiyor
bende kilo veremiyorum

arkadaslar bende kilo almak istiyorum aktardan macun almistim 2-3 kilo falan aldim sonra tiksinti verdi biraktim almak istiyorum ama alamiyoruuummm

Ne macunu bu cnm

isim vermek yasak mi bilmiyorum ama sena sultan diye bi markanin macunuydu icinde pekmez baharat falan vardi aktara gidip kilo almak icin biseyler istedim bunu onermislerdi ama bende migren var o yuzden midem cok hassas uzun sure kullanamadim

arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter

canım bende bi 7 kilo alsam yeter diyorum internete gir kalori sepeti diye bir site var oraya gir istediğin kilo miktarını ne kadar sürede o kiloya ulaşmak istediğini kaç kilo olduğunu falan yaz o sana günlük kaç kalori alman gerektiğini söylüyor ondan sonra her yediğini oraya yaz sistem yediklerinin kaç kalori olduğunu yazıyor sende kalori miktarını doldurmak için yemeye başlıyosun ve ne kadar yediğini biliyorsun ben başladım bakalım hadi hayırlısı azim etmek gerekiyor tammam

bende zayıfım çörek otu ile balı karıştırıp yemekten sonra 1 çorba kaşığı yiyin buda çok işe yarıyo bi tanıdığım bununla 5 6 kilo aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…