hmm biz vermek istiyoruz sende almak,bu dünya nekadar ters ya
tiroid hormonlarini kontrol ettirdinmi,cok calisiyorsa zor alirsin,mesela benimki az calisiyor
bende kilo veremiyorum
arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter
arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter
Su bardaginin yarisina kdr bal uzerine sut dök, gunde 3 4 kez. Spor yaparakta kilo alabilirsin.
o 8 kıloyu aldıgın zamn nasıl aldın bana da haber verrrr
peki bu ballı süt kilo yapar mı
Balini cok koyarsan yapio gunde 3 4 bardak ic
arkadaslar bende kilo almak istiyorum aktardan macun almistim 2-3 kilo falan aldim sonra tiksinti verdi biraktim almak istiyorum ama alamiyoruuummm
ayy ben de yaaa bir türlü kilo alamıyorumşöyle bi beş kilo falan alsam iyi olcak amaa....
Ne macunu bu cnm
Merhaba ben kilo almak için ne yapa bilirim?arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter
Merhaba ben kilo almak için ne yapa bilirim?
Cicibebe sütlemi yesem acaba can?:44:Canım her gün cicibebe bolb ol kuruyemiş pekmez ve 3 ana 2 ara öğün şart ve bu öğünlerde bol bol yemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?