Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo almak icin ne yapmaliyim? Doktora gittim anaokullarinda staj gordugum icin kil kurdu bulasmis olabilir test yaptir dedi ne yapicam hic bilmiyorum yardim eder misiniz ?
Testi bence de yaptır ama ben sanmıyorum sonuçta hep zayıftım diyorsun, birden kilo vermiş değilsin ki, geçen seneye göre almışsın bile... Ben eti cici bebe diyorum tekrar. Bir ay dene bence. Ben onu yapıp almayan görmedim. Ama her gece yemek gerek.
Testi yaptirdigimda ya cikarsa sonucta bu yil ne kilo aldim ne verdim
Çıkarsa tedavisini olur kurtulursun yani sen bu problemi ortadan kaldırmak istemiyor musun sonuçta? Kullanacağın şey ilaç sadece eğer sende parazit varsa. Parazit çoğu insanda var ayrıca, sadece bazılarında kilo kaybı yapmıyor bazılarında yapıyor.
Canim gece big king soyle normal kola ic. Elinden geldigince kizartma ye mayonezli filan. Bide abur cuburu cogalt cips ve kek cikolata turleri iyi kg aldirir. Bide az hareket et. Hatta kisaca cok yagli seyler ye ve az hareket et.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Testini yaptir parazit cikarsa bikac ilac tedavisiyle gecer ilaclarini alirkende dediklerimi uygula kg almaya baslamassan bende bisey bilmiyorum:))
Cok mu yiyim yani bebe buskivisi falan
Ya bebe biskuvisini napcan. Cips ye pizza ye durmadan kola ic en buyuk boy hamburger ye. Patates kizart gece yarisi mayonezi ketcapi doldur ye. Zorla kendini biraz. Ahh ben senin yerinde olcam varya suan bi elimde dürüm diger elimde lahmacunum onumde 1 buyuk cikolatali yaspastam arkamda badem findik antep fistigi gibi kalorisi yuksk yemisler olurdu:)))
Kilo almak icin ne yapmaliyim? Doktora gittim anaokullarinda staj gordugum icin kil kurdu bulasmis olabilir test yaptir dedi ne yapicam hic bilmiyorum yardim eder misiniz ?
Kilonuz kaç ?
Doktorunuz kıl kurdu için test yaptırmaktan ziyade çölyak testi yapmalı eğer çok zayıfsanız ?
Konumu okumanızı tavsiye ederim,umarım yardımcı olur probleminize :
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=536712
konuyu yanlış yere açmışsınız zannedersem
kilo almak isteyenler bölümüne açmanız gerekiyordu
burada kilo almak için günlük tutabilirsiniz![]()
Abur cuburla ancak göbek yaparsınız. Dengeli kilo almak için dengeli beslenme, kalorisi yüksek ama sağlıklı şeyler yemek lazım. Bol kuruyemiş, zeytinyağlı ev yapımı yemekler, yeterince protein, sık sık beslenme, mümkün olduğunca doğal şeyler ve vitamin katkısı da olan cici bebe, bol meyve, bal, pekmez gibi. Elbette arada sırada abur cubur yiyebilirsin, ama sadece abur cubur, unlu, şekerli şeyler, cipsler, yağlı şeyler ve kızartmalarla incecik kolları bacakları olup, kaburgaları hala sayılan ama önünde hamile göbeği gibi bir göbekle gezen insanlara dönüşürsünüz. Benden uyarması.
Abur cuburla ancak göbek yaparsınız. Dengeli kilo almak için dengeli beslenme, kalorisi yüksek ama sağlıklı şeyler yemek lazım. Bol kuruyemiş, zeytinyağlı ev yapımı yemekler, yeterince protein, sık sık beslenme, mümkün olduğunca doğal şeyler ve vitamin katkısı da olan cici bebe, bol meyve, bal, pekmez gibi. Elbette arada sırada abur cubur yiyebilirsin, ama sadece abur cubur, unlu, şekerli şeyler, cipsler, yağlı şeyler ve kızartmalarla incecik kolları bacakları olup, kaburgaları hala sayılan ama önünde hamile göbeği gibi bir göbekle gezen insanlara dönüşürsünüz. Benden uyarması.
Kilonuz kaç ?
Doktorunuz kıl kurdu için test yaptırmaktan ziyade çölyak testi yapmalı eğer çok zayıfsanız ?
Konumu okumanızı tavsiye ederim,umarım yardımcı olur probleminize :
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=536712