bu hıç aklıma gelmemıştı canım ya çok teşekkür ederim :) hemen başlıyorum bu gece
Arkadasimda senin gibi 1.62 boya 40 kilo. Balik hapina basladi gunde iki kere iciyor simdi 43 kilo yavaş yavaş alıyor ama doktora git ilk önce.
bende oyleyim suan bile yiyorum.. bi tane ekmek yerim bi gune.. kilo almiyorum.. bi saate acikiyorum ozellikle aksamlari.. 12de yiyip yatiyorum sabah 6-7 gibi acikiyorumRica ederim canım ben kilo sorunumu böyle çözdüm şu anda 52 kiloyum hala geceleri yemek yerim millet senin yediğini ben yesem yarım dünya olurum diyor ama bünye böyle napalım :)
Rica ederim canım ben kilo sorunumu böyle çözdüm şu anda 52 kiloyum hala geceleri yemek yerim millet senin yediğini ben yesem yarım dünya olurum diyor ama bünye böyle napalım :)
bende oyleyim suan bile yiyorum.. bi tane ekmek yerim bi gune.. kilo almiyorum.. bi saate acikiyorum ozellikle aksamlari.. 12de yiyip yatiyorum sabah 6-7 gibi acikiyorum
bende oyleyim suan bile yiyorum.. bi tane ekmek yerim bi gune.. kilo almiyorum.. bi saate acikiyorum ozellikle aksamlari.. 12de yiyip yatiyorum sabah 6-7 gibi acikiyorum
ınşallah canım bende senın gıbı olurum :) çok amin
ben onceleri oyleydim.. boyum 170 ama kilom 50 falandi ama acayip zayifdim.. benim bacaklar ince oldugundan cok zayif gozukuyordum.. yemek bile yiyemiyordum.. sonra zorlada olsa yemeye basladim sonra duzeldi yeme problemim. ben mesela sevdigim yemekleri yedim hep.. hamur yemeklerine bayilirimda.. hani oyle corba salata falanda sevmem. hamur yemekleri yerim hep.. annem diyor senin yediklerini yesem 100 kilo olurumcanım sen en azından yıyebılıyosun ona sevin bence. benım bıtane arkadaşım var hep yıyor ama hep 55 kılo fıstık gıbı. bı grsen benı bıle yer :) ama ben hıç yıyemıyorum yıcek bşy görünce mığdem bulanıyo
aslinda boyle daha iyi :) istedigimi yiyorum kilo almiyorum :).. iki kilo alsam bana yetere aslinda :) 21 yasindayim bu aradaBenden küçüksün galiba eskiden ben de senin gibi günde 1-1.5 ekmek yerdim ama o zamanlar metabolizma daha hızlı olduğundan mıdır nedir pek etki etmezdi şu anki yemek düzenim azar azar sık sık yemek şeklinde özellikle yaptığım birşey değil biranda çok yiyemiyorum örneğin 3 lahmacun aldıysam birini yiyince doyuyorum aradan 2, 2.5 saat geçince diğerini yiyorum sonuncusu geceye kısmet oluyor :) Merak etme zamanla sen de kilo alırsın
Çok sık acıkmak şeker hastalığının belirtilerinden birisidir hiç doktora gittiniz mi.bende oyleyim suan bile yiyorum.. bi tane ekmek yerim bi gune.. kilo almiyorum.. bi saate acikiyorum ozellikle aksamlari.. 12de yiyip yatiyorum sabah 6-7 gibi acikiyorum
aslinda boyle daha iyi :) istedigimi yiyorum kilo almiyorum :).. iki kilo alsam bana yetere aslinda :) 21 yasindayim bu arada
evet gittim.. tahlil yapildi her sey normal.. bi sorun yok yani.. ama metabolizmam hizli ..Çok sık acıkmak şeker hastalığının belirtilerinden birisidir hiç doktora gittiniz mi.
170 boya kac kilo idealdir sence? :) annem 55i gecme der cunki kilo alinca yuzden gogusden ve kalcadan aliyorum..Bence deŞimdi sıkıntı olsa da ilerde çok faydasını görüyorsun ve evet benden küçüksün :)
Internetten hesapladım,ideal kilo 61 çıktı.170 boya kac kilo idealdir sence? :) annem 55i gecme der cunki kilo alinca yuzden gogusden ve kalcadan aliyorum..
Bir ara arastirdim netden kilo almak icin neler yapmak gerek, her yemekte 1 tane domates kebabi yemek kilo aldiriyor. Cayi azaltmak gerek, su icerken icine azcik tarcin atmak, tarcinli tatlilar yemek de kilo aldiriyor.tamam kilo alırsam seve seve sizlerle paylaşırım :) canım ben vitaminler kullanıyorum onlarla bıkaç kılo alıyorum ama düzenlı kullanırsam tabi :) ben bugaristanlıyım burdan alıyorum vitaminleri BALIK YAĞISI die bşy var tavsiye ederim :)
Bir ara arastirdim netden kilo almak icin neler yapmak gerek, her yemekte 1 tane domates kebabi yemek kilo aldiriyor. Cayi azaltmak gerek, su icerken icine azcik tarcin atmak, tarcinli tatlilar yemek de kilo aldiriyor.tamam kilo alırsam seve seve sizlerle paylaşırım :) canım ben vitaminler kullanıyorum onlarla bıkaç kılo alıyorum ama düzenlı kullanırsam tabi :) ben bugaristanlıyım burdan alıyorum vitaminleri BALIK YAĞISI die bşy var tavsiye ederim :)
vallami? ama cok 61 sanki bana o kadar kilo yakismaz gibime geliyor .. 58den oteye gecmek istememInternetten hesapladım,ideal kilo 61 çıktı.
Başka bir sitede 60 çıktı 60-61 arası çıkıyor.vallami? ama cok 61 sanki bana o kadar kilo yakismaz gibime geliyor .. 58den oteye gecmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?