• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almak...

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
ben hayatım da hep kilo almak ıcın cabaladım cok yiyordum aynı zamanda cok hareketlıyım ..ama hep 48 49 kıloda kaldım .sevgılımle uzak sehırlerde olmamız sebebı ıle hep aglıyordum uzuluyordum sınav stres falan.evlendım stres bitti :) en önemlisi bu kılo almak ıcın stresı bırakmak lazım.sartlanmak tam tersını elde etmenızı saglar..ve duzenlı yemek öğünleri... ben 6 ayda 7 8 kilo aldım :) sımdı ise 57 oldum :)mutluyumm

ben hayatım da hep kilo almak ıcın cabaladım cok yiyordum aynı zamanda cok hareketlıyım ..ama hep 48 49 kıloda kaldım .sevgılımle uzak sehırlerde olmamız sebebı ıle hep aglıyordum uzuluyordum sınav stres falan.evlendım stres bitti :) en önemlisi bu kılo almak ıcın stresı bırakmak lazım.sartlanmak tam tersını elde etmenızı saglar..ve duzenlı yemek öğünleri... ben 6 ayda 7 8 kilo aldım :) sımdı ise 57 oldum :)mutluyumm
Yani evlenin mi demeye getiriyorsun tatlım :) :)

yokk canımm:)) ben kendim için örnek verdim yani sevdıgıme kavusunca sinir stres gitti hoop kilo aldım :))kafa rahat olcak yani kastettiğim o

kızlar merhaba 2 senelik evlıyım bende birtürlü kilo alamıyorum 40 kilodayım senelerdir. bitakım testler vs yaptırdım birtek demir eksikliği çıktı ama bu hapta kilo aldırmıyorum hap kullanıyorum..malt içecek duydum arkadaşlardan genellıkle anne sütü artırmaya yarayan bu ürün kilo da aldırıyormuş içinizde kullananan oldumu var mı

Back
X