• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almam laziim

Aynı dertten muzadaribim. Fındık, ceviz, badem, fıstık filan seviyorsan bunları sık sık avuç dolusu tüketebilirsin, spor da cılız görüntüyü örtüp daha kaslı ve güçlü bir görüntü verebilir. Ben de yeni başladım sonuçları görmeyi hevesle bekliyorum :)

Bende 1.70 boyunda 53 kiloyum. Kemiklerim agir benim galiba. Yoksa 45 kilo gibi duruyorum disardan 😣 simdi cici bebe yapiyorum kendime her gece.
Spor yapin demissiniz bende yapmak istiyorum. Ama spor derken neler yapalim? 😁

Cnm aktara git iştah acici degil kilo aldirici macun istiyorum dr.ben yiyipte ala.ayandanim.2 hafta oldu baslayali 3 kilo aldim..
ya eski konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende kilo almak istiyorum.:kk77:.ve ilaçla şurupla değil doğal böyle aktardan macunla felan..adı felan varmı aklında mı böyle bi macundan mahsetmişsin valla bi umut ışığı buldum ya nası sevindim şimdi:KK58::KK49::KK49:

varya şimdi zayıf olacam sucuklu yumurta,tereyağlı bal, domates salatalık patates köfte olacak birde demli çay sıcacık ekmek bir yerdim bir yerdim.
ama diyetteyim yeşil çay içiyorum şu anda :KK45:
balık hapı kilo aldırır derler ama bence bir uzmana gidin. kan değerlerinize baktırın

Bol makarna yiyin yemeklerin yaninda da ekmek. Birde dut pekmezi kilo yapar derler. Yatmadan önce pekmez için.

varya şimdi zayıf olacam sucuklu yumurta,tereyağlı bal, domates salatalık patates köfte olacak birde demli çay sıcacık ekmek bir yerdim bir yerdim.
ama diyetteyim yeşil çay içiyorum şu anda :KK45:
balık hapı kilo aldırır derler ama bence bir uzmana gidin. kan değerlerinize baktırın
:KK70:yeşil çaya gelince istemsiz güldüm kusura bakma olur mu çok içten yazmışsın..benim TSH tiroid değerlerim normal..ne hızlı ne yavaş yani metobolizmam..ama yok kilo alamıyorum balık hapını duydum ama işte bilmiyorum iştahda zayıf biraz

kilo alamayan bayanlar,beni yanlış anlamanızı istemem ama pek imrenilesi geldi derdiniz.verilebilecek birşey olsa gönüllü verirdim gerçekten.yiyorum ama kilo alamıyorum gerçekten nasıl bir duygu durum,hiç anlayamıyacağım birşey galiba.empati yapmayı denedim ama yapamıyorum,gerçekten olmuyor.benim hep hayalini kurduğum birşey bu.iştahım yok dediğim günler benim için de gelse keşke.

kilo alamayan bayanlar,beni yanlış anlamanızı istemem ama pek imrenilesi geldi derdiniz.verilebilecek birşey olsa gönüllü verirdim gerçekten.yiyorum ama kilo alamıyorum gerçekten nasıl bir duygu durum,hiç anlayamıyacağım birşey galiba.empati yapmayı denedim ama yapamıyorum,gerçekten olmuyor.benim hep hayalini kurduğum birşey bu.iştahım yok dediğim günler benim için de gelse keşke.
avantajları var tabi..mesela yarım kilo baklavayı kafana göre yiyebilirsin..bilgisayar başında Dizi izlerken nutellayı kaşıklayıp ne kadar yedim derdin olmayabilrsin.. bi paket fındık fıstık badem vs karışımını yarım saatte tüketebilrsin..ama resim çektirmekten kaçar mı insan..resme bakınca üzülyorum kendime.leylek gibisin dedi en son biri ince uzun zayıfım işte:KK43:

Kizlar tum dunyada erkeklerin hayranlikla izledigi modellere bakarsaniz hepsinin 1.75 ustu ve 50 kilo civari oldugunu gorursunuz. Eger zayifliginiz rahatsiz edici bir goruntu yaratiyorsa spor yapin, kasli ve fit bir vucut asla celimsiz ve sıska gorunmez, aksine cok seksi gorunur. Durus bozuklugunuz varsa pilates yapin. Ciddi boyutta zayif degilseniz kilo almaya degil vucudunuzu daha fit gostermeye calisin.

Yıllarca kilo topiklerinde gezdim. 50 kilonun üstününü sadece hamileyken görebildim. 13 kilo almıştım hamileyken. Şimdi yine puffff uçtu gitti hepsi 50 kiloda sabitim artık

Kuzenim var 173 boy 52 kilo ama çok güzel görünüyor.kemik yapısından mı acaba kemikleri ince belki o nedenle.170 li boyla a kırklı kilo ar az evet ama ellili kilolar gayet iyi olması gereken bence dertlenmeyin.
Bir de çok güzel bi derdiniz var:KK48:kızmayın ama kıskandım:KK51:

Back
X