- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi meskalinDilara
Buna ne dersiniz: Boyum 165, kilom 70'e dayandı![]()
benimki dayanmadı valla tam 71kiloyum boyda 1.65 hem kısa hem şişkoyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna ne dersiniz: Boyum 165, kilom 70'e dayandı![]()
benimki dayanmadı valla tam 71kiloyum boyda 1.65 hem kısa hem şişkoyum![]()
Nolcek bizim halimiz![]()
ya eski konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende kilo almak istiyorum.Cnm aktara git iştah acici degil kilo aldirici macun istiyorum dr.ben yiyipte ala.ayandanim.2 hafta oldu baslayali 3 kilo aldim..
varya şimdi zayıf olacam sucuklu yumurta,tereyağlı bal, domates salatalık patates köfte olacak birde demli çay sıcacık ekmek bir yerdim bir yerdim.
ama diyetteyim yeşil çay içiyorum şu anda
balık hapı kilo aldırır derler ama bence bir uzmana gidin. kan değerlerinize baktırın
valla alan varsa banada söylesin nasıl aldığınıKonu 1.5 senelik, kilo aldiniz mi kizlar![]()
pekmezi anca sulandırarak içebilirim yoksa midem bulanıyorBol makarna yiyin yemeklerin yaninda da ekmek. Birde dut pekmezi kilo yapar derler. Yatmadan önce pekmez için.
avantajları var tabi..mesela yarım kilo baklavayı kafana göre yiyebilirsin..bilgisayar başında Dizi izlerken nutellayı kaşıklayıp ne kadar yedim derdin olmayabilrsin.. bi paket fındık fıstık badem vs karışımını yarım saatte tüketebilrsin..ama resim çektirmekten kaçar mı insan..resme bakınca üzülyorum kendime.leylek gibisin dedi en son biri ince uzun zayıfım iştekilo alamayan bayanlar,beni yanlış anlamanızı istemem ama pek imrenilesi geldi derdiniz.verilebilecek birşey olsa gönüllü verirdim gerçekten.yiyorum ama kilo alamıyorum gerçekten nasıl bir duygu durum,hiç anlayamıyacağım birşey galiba.empati yapmayı denedim ama yapamıyorum,gerçekten olmuyor.benim hep hayalini kurduğum birşey bu.iştahım yok dediğim günler benim için de gelse keşke.
Yarar canım. Benim ablam içerdi kilo yaptığını söylerdi. Sulandırarak iç farketmez.pekmezi anca sulandırarak içebilirim yoksa midem bulanıyorişe yarar mı ki