kilo almayı başardım ama yanaklarım dolgunlaşmıyor...

uglybetty89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
76
1
11
İstanbul
ömrüm boyunca hep aşırı zayıf oldum. birkaç senedir de kilo alıyorum. geçen sene aldığım kilolar çok iyi dağıldı, yüzüm çok dolgunlaştı herkes çok beğendi. o eski yorgun, yaşlı gibi, hasta gibi görüntüm gitmişti... yanaklarım dolgunlaşmıştı...

ama şimdi geçen senekinden daha fazla kilom fakat yüzüm hiç dolgunlaşmıyor :( yanaklarım çökük... daha yaşım 21, yüzümü yaşlı gösteriyor çökük yanaklar mor göz altları...

geçen sene yüzümden kilo alırken bu sene neden alamıyorum ya deli olacağım :(

kızlar yüzü neler dolgunlaştırır ya... ne yersem dolgunlaşır, ne sürersem dolgunlaşır..

spora gidersen +5 kilo alabilirsin , orada belki bölgesel kilo alma olayını da çözerler ama yanak olayı biraz zor gibi :D yanak kaslarını çalıştırırlar belki işe yarar :37:

şaka bi yana , her insan farklı yerlere kilo alıyo , kimi göbeğe kimi basene , benim de direk kalçam ve yanaklarım çıkar mesela,göbek falan hak getire..^.^ bence spora yine git , daha fazla kilo al , aldığın kilolar göbek falan yaparsa hem orada eritmiş olursun , hem de aldığın kilolardan yanakların illa ki nasiplenir..

kolay gelsin..(=

bende almak istiyorum kilo ama alamaıyorum..konu sahibi nasıl alabildiniz anlatırmısınız neler yediniz veya neler yaptınız..

kimi almak ister, kimi vermek ister. kişide olmayan hep cazip görünür. doğanın kanunu bu ya.. diyet topiği de vermek için yıllardır uğraşanlarla dolu.

Back
X