• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo evlilik hayatını etkiler mi?

demet842

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
12
-35
1
32
selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/

Özel sağlık probleminiz yoksa ve çok dert ediyorsanız kilo verilebilir bir şey sonuçta. Kendi kendinize sonuç alamıyorsanız da çok iyi sonuçlar aldıran diyetisyenler var. Biraz da hayatınıza spor ekledi mi olmayacak şey değil.

Kilo değil ama özgüven eksikliği evlilik hayatınızı etkiler.
Siz kendinizi beğeniyorsanız sorun yok.
Sizinle aynı boyda sizden tam 32 kilo eksik bir kadınım, aşırı zayıflık bende kaygıya neden olmadı.

Ben kiloya çok takıntılı bir insanım..
Hoş öyle dal gibi ince zayıf sıfır beden bayan değilim ama açık konuşmak gerekirse kilo bence kesinlikle evliliği etkiliyor elbet evin için de şortla askılı giyeceksinizdir ve sürekli eşim çatlaklarımı görüp benden soğur mu oturunca o minnoş göbeğiniz çıkınca eşinizin ne düşündüğünü düşünceksiniz çok afedersiniz ama ilişkide bile belki bu sebepten kendinizi veremiyebilirsiniz eşi bilmem ama kendin için zayıflayabilirsin psikolojiniz ve özgüvenin daha iyi olur diye düşünüyorum ki bunun ilerde gebeliği de var

selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
Nisanlin seni begeniyosa takilmana hic gerek yok. Herkesin zevki farklidir. Mesela benim esim zayif ister beni. Ozel konuda da bi hafifleme yok degil yaniii :KK45: en basiti daha rahat hareket ediliyo

Genelde evlendikten sonra alınan fazla kilolar etkiliyor. 50 kg biriyle evlenip 1. yılda 85 kg olunca kandırılmış hissediyorlar :D Hoş onlar da birer biskolata erkeği değil zaten 😒 O yüzden Bu kilonuzun üzerine 30 kilo daha almadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Ayrıca kilo verecekseniz beğenilme korkusuyla değil sağlığınız için vermelisiniz.

"Kilolular için sex pozisyonları" diye aratırsan rahatlıkla yapacağın tonlarca pozisyon bulabilirsin.
Elbette ki esnek ve zayıf bir kadınin yapacağı bazı hareketler zor -hatta imkansız olur kiloyla. Misal bazı akrobatik hareketler ya da erkeğin kucağa aldığı pozisyonlar. Ama yine de basit bir araştırmayla kendine kilona uyan bir sürü pozisyon bulur, bunu eksiklik olmaktan cikarabilirsin ^^
Ayrıca seni begenmese evlenmek istemezdi. Demek ki seni çekici buluyor. Hiç kendini boşuna germe

Sizi kilolu beğenmiş nişanlınız. Sorun edecek olsaydı ederdi zaten ama evlendikten sonra genelde kilo alınıyor. Bu kilonuzu koruyun daha fazla almayın. Herşeyden önce kendi sağlığınız için yapın bunu.

Sizden yaklaşık 10 cm uzun,17 kilo daha daha az biri olarak bence hafif kiloludan şişmana geçme eğilimindesiniz gibi. Nişanlınızla olan özel durumunuz hakkında yorum yapmak zor,belkide adam şişman seviyordur ama genel konuşacak olursak erkekler çok aşırı zayıf olmayan fit kadınlardan hoşlanıyorlar. Şimdi kilo vermezseniz hamilelik ve emzirme dönemlerde çok daha zorlanacağınız hallere girebilirsiniz.. nişanlınızın ne düşündüğünden ziyade kendi özgüveniniz ve sağlığınız için dikkat edin kilonuza.

Ben 1.50 boy 76 kilodayım Eşim ise 1.80 üstü 85 kilo
Eşim hamilelik düşündüğüm için kilo vermemi istiyo zaman zaman boyun kısa çok zorlanırsın diyo.
Kesinlikle haklı. Asla çok zayıf biriyle birlikte olmak istemediğini de biliyorum. Kişisel tercih. Buraya kadar sorun yok.
Ancak temiz, titiz, takıntılı ve sizden uzun bir kv niz varsa durum can sıkıcı olabiliyor.
Sizin üzerinizden olmasa da başkalarının sürekli dış görünüşüne bakıp söyleniyosa, çok vermiş, çok almış, aaa nasıl zayıflamış gibi gibi. Durum bunaltıcı olabiliyor.
Düğünden önce çok motiveydim ve 72 kiloya düşmüştüm. Evlendikten sonra da devam ediyordum diyete ama şu an kendime zarar olduğunu bilsem de sırf onun söylemlerine inat diyet yapasım gelmiyor.
Eşim boy ve kilomla ilgili bir şey söylese bile vereceğim cevap hazır olur. Beni kimsenin bu konuda vuramayacağını gösteririm. Evlilik, cinsel yaşamı kilo etkiliyo ama bu sizin yönetebileceğiniz bir durum. Kime ne kadar fırsat verdiğinizle alakalı.

Adam sizi böyle begenmis.
Bunu unutmayin.

Tabiki her pozisyon cok rahat olmayacak. Ama siz yine de sagliginiz icin kilo verin. Bunun daha hamileligi var emzirmesi var...

Cok guzel motive eden online diyetistenler var. Diyet kolay motivasyon zor kisim.

Bunu sorgulamanız bile aslında partnerinizden önce sizin kendi kilonuzla ilgili sorunlarınız oldugu anlamına gelir.
Eşimle sevgili oldugumuzda 1,62 boy ve 84 kgydum. Bir gün bile kgmun onun tarafından lafı geçmedi ama ben hep mutsuz ezik hissediyordum. Sanki bizi görenler bu cocuk bu kıza nasıl bakmıs gibi saçma bir pskolojiye bürünmüştüm. Çünkü bir sorun vardı ve o sorunun kaynagı ve sahibi bendim. Kendimle barısıık değildim.
1 yıl içinde evlendik ve ben 9 ay gibi bir süreçte 24 kg vererek 60kg ile gelin oldum 🙏🏻 evlendikten sonra tekrar 24 kg aldım bazı sorunlardan dolayı pskolojik yeme ile kendimi bıraktım, su anda tekrar kilo verme sürecindeyim, an itibariyle 68kgyum son bir 5 kg daha versem yeter.
eşim hala aynı hiç bir zaman sorun etmedi kilomu, eden erkekler cibilliyetsizdir.
Aslolan sizin sorun edip etmediğiniz.
özel anlarınıza gelirsek üzerinizde 15-20 kg fazla ile 100m yürümek dahi cok daha zor, fazla kiloları vermek yataktaki esneklik, hareketlilik açısından inanın cok daha farklı olur.
Sorunu eşim sorun eder mi diye başkasına adreslemeyin, kendinizle oldugunun farkındalıgına varırsanız değiştirmek için adım atabilirsiniz. Mutluluklar dilerim

Back
X