kilo fazlası olan kadınlara aşılama yapılıyormu

ilgan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
8
0
16
İstanbul
2 yıldır pko hastasıyım tedaviye yani metformine yeni başladım..! zaman hiç geçmicekmiş gibi geliyor adetlrim düzensiz ve kilom var..! önce zayıflayacaksın dedi doktor ama çevremde o kadar kilolu hamile varki bu benim sinirlerimi bozuyor.. şuan 98 kıloyum bu kıloda aşılama yapılabilirmi..?? sizler yaptırdığınızda kaç kiloydunuz çook merek ediorum..
hepinize sevgiler

canım bende senle aynı kilodayım benimde pco var,ama hiç bir doktor aşılama yapılamaz demedi.bir hormon yüksekliğim var onu düşürünce hemen yaparız dediler.Ama yinede kilo vermemiz şart.Ben spora başlıyorum şubatta allah izin verirse.Yoksa olmıcak sanırım bu bebek

canım pkonun en büyük düşmanı kg zaten ben 65 kg yim doktor bana bile metformin verdi zayıflıyım diye şimdi 60 oldum hedefim 55 evlenmeden evvel 50 kgydim

insilünmü yüksek benimde çok yuksekti 40 küsür çıkıyordu hep ..! ve şükürler olsunkü bugun hamile olduğumu öğrendim aşılamaya gerek kalmadı canım..! metformini sadecce 3 aydır içiyorum ve sonuca bak :) allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ahhh canım gerçektenmiiii:)))))))nekadar sevindim varya.Darısı başıma:)))))bende son ölçtürdüm insülin 44 çıktıama daha önce 14 falandı birden çıkmış.

Son düzenleme:
size birşey danışmak istiyorum benim adetlerim düzenli ama pko varmış doktor ancak ilaçla yumurtlayabilirsin dedi progesteronum çok düşükmüş bu arada eşimede spermiogram yaptırdık onunda 1 ml de 10milyon çıktı doktoru ilaçlar verdi bizde ayrıca keçiboynuzu pekmezi incir ve çinko takviyesi alıyoruz sizce normal yolla hamile kalma şansımız nasıl yada direk aşı tüp vb mi önerirsiniz yaşım 28

ahhh canım gerçektenmiiii:)))))))nekadar sevindim varya.Darısı başıma:)))))bende son ölçtürdüm insülin 44 çıktıama daha önce 14 falandı birden çıkmış.

tşk ederim canım bende çok sevindim dünyalar benim şuan..! ilacını düzenli iç bence ben 3 aydır kullanıorum glukofeni 4. ay hamile kaldım doğal yolla hemde..! aşılamaya gidecek bu süreç diye beklerken üstelik.. ben glukofeni kullandım mucize bi ilaçmış :) sen hangi
ilacı içiosun ve ne zamandır içiosun ?

valla canım senin durumun için birşey söyleyemicem hangi ilacı verdi glukofen se gerçekten bebeğimi ona borcluyum ben..! sadece üç ay kullandım ve sonu mutluluk oldu benim için .. darısı inşallahhhhh seninde başına.. valla herşey mümkün bende 28 yaşındayım ve epeyce kiloluyum ben kaldıysam senin neden başına gelmesinki düzenli adet gören kadın mutlaka hamile kalıyor endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…