• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Günlüğü

Selam sekerim. Beratti ile arada kulagini cinlatiyoruz. :27:

Boyun kac, kilon kac.

hiççç çağırmıyorsunuz ama beni aranıza :19:

ikinizde çok tatlı ve sıcacık insanlarsınız :16:

beratti yazın gelecek buraya buluşup pasta yiyip kahve içeceğiz :52:

sendeeee gellllll :38:

boyum 1,68 kilo en son 63-64 arası :26:

birde ben test yaptırdım troidim hiç çalışmıyormuş 10 gündür tedavi görüyorum kilo alıp verememem bu yüzdenmiş...

Son düzenleme:
hiççç çağırmıyorsunuz ama beni aranıza :19:

ikinizde çok tatlı ve sıcacık insanlarsınız :16:

beratti yazın gelecek buraya buluşup pasta yeyip kahve içeceğiz :52:

sendeeee gellllll :38:

boyum 1,68 kilo en son 63-64 arası :26:

birde ben test yaptırdım troidim hiç çalışmıyormuş 10 gündür tedavi görüyorum kilo alıp verememem bu yüzdenmiş...

Bende geliyorum bana da pasta ismarla. Sen bana kahve fali ismarla bosver pastayi. :23:Uzaksiniz siz ben Istanbula geliyorum bende Nazla gorusecegim. :63:

Gecmis olsun canim. Kilon fazla degilmis oyle siki siki diyete gerek yok, zaten shock diyet yaparsan tekrar alirsin bence. Yemek tarzin nasildir. Mesela cola , meyve suyu icer misin, cayi sekersiz mi icersin.

Bende geliyorum bana da pasta ismarla. Sen bana kahve fali ismarla bosver pastayi. :23:Uzaksiniz siz ben Istanbula geliyorum bende Nazla gorusecegim. :63:

Gecmis olsun canim. Kilon fazla degilmis oyle siki siki diyete gerek yok, zaten shock diyet yaparsan tekrar alirsin bence. Yemek tarzin nasildir. Mesela cola , meyve suyu icer misin, cayi sekersiz mi icersin.

hehehe :1:

ne demek tabi ısmarlarım :9:

çay içmem canım içersem de şekersiz oluyor... kahvede öyle...

beyaz çaya başlayacağım tekrar.

atıştırmayı çok seviyorum en büyük eksim bu...

ve 6 dan sonra artık birşey yemeyeceğim... :2:

hehehe :1:

ne demek tabi ısmarlarım :9:

çay içmem canım içersem de şekersiz oluyor... kahvede öyle...

beyaz çaya başlayacağım tekrar.

atıştırmayı çok seviyorum en büyük eksim bu...

ve 6 dan sonra artık birşey yemeyeceğim... :2:

Sekerli cay icerdim ben caya seker koymayi biraktim. Bu zor oldu itiraf edeyim ama simdi alistim. Kola ve meyve suyu zaten icmiyorum uzun suredir. Cok cok nadir . Yumurta , sut , yogurt, ayran birde. Ben tatliya dayanamam. Bir iki gun tatli yemezsem moralim bozuluyor. Her gun 250 kaloriyi gecmeyecek sekilde tatlimi yiyorum. Arada pizza da yedim, oyle kasmiyorum. Normal aksam yemegimi de 6-8 civari yiyorum. Abur cubur yerdim eskiden bunu da biraktim. Bastaki bir kac gun disinda ac kaldigimi hic hissetmedim. Onemli olan kiloyu vermek degil korumak , bunu unutmamali. :34:

Baya bir ara verdim. Bildiklerimi unutup bilmediklerime basladim. :27:

Day 1: 15 Temmuz 2014 sabah : 75 kg :55:

Day 3: 17 Temmuz 2014 sabah : 70 kg

Son düzenleme:
Sevdim bu başlığı :)

Benim de kaçıncı başlangıcım bilmiyorum ama...

7. günüm: 77.5 :)

Hedef önce 62, sonra da gelsin 50'ler :8:

Sevdim bu başlığı :)

Benim de kaçıncı başlangıcım bilmiyorum ama...

7. günüm: 77.5 :)

Hedef önce 62, sonra da gelsin 50'ler :8:

Ben iki senedir ugrasiyorum , bir iki kere 65 i gordum ama koruyamadim ama bu kez farkli hissediyorum. Karatay'in kitabini okudum. Sana da kolay gelsin. :16:

Ben iki senedir ugrasiyorum , bir iki kere 65 i gordum ama koruyamadim ama bu kez farkli hissediyorum. Karatay'in kitabini okudum. Sana da kolay gelsin. :16:

Çok teşekkür ederim, ben de sana başarılar dilerim :16:

70'ler benim kırılma noktam, daha önce hep 70'lerin kıyısına kadar gelip pes ediyordum.

Bu defa 77.5 görünce çok heyecanlandım ve motive oldum, "Başarabilirim!" demeye başladım :)

Zaten kilo verme süreci birçok iniş ve çıkışı barından bir süreç.

Herkes doğrusal olduğunu zannediyor ama maalesef öyle değil :)

Önemli olan da ne kadar başarısız olsak da pes etmemek :16:

Çok teşekkür ederim, ben de sana başarılar dilerim :16:

70'ler benim kırılma noktam, daha önce hep 70'lerin kıyısına kadar gelip pes ediyordum.

Bu defa 77.5 görünce çok heyecanlandım ve motive oldum, "Başarabilirim!" demeye başladım :)

Zaten kilo verme süreci birçok iniş ve çıkışı barından bir süreç.

Herkes doğrusal olduğunu zannediyor ama maalesef öyle değil :)

Önemli olan da ne kadar başarısız olsak da pes etmemek :16:

Aslinda kilo vermekten cok kiloyu korumak zor. Yaptigin hatalar devam ederse o verdigin kilolalari tekrar alirsin. . Umudunu yitirme istedikten ve azimli olduktan sonra basarilmayacak sey yok hayatta. Fazla kilolari ayagimiza paspas yapalim. :27:

Aslinda kilo vermekten cok kiloyu korumak zor. Yaptigin hatalar devam ederse o verdigin kilolalari tekrar alirsin. . Umudunu yitirme istedikten ve azimli olduktan sonra basarilmayacak sey yok hayatta. Fazla kilolari ayagimiza paspas yapalim. :27:

Çok doğru. Kilo vermekle bitmiyor iş, yiyeceklerle aramızdaki sorunlu ilişkiyi de düzeltmemiz lazım, örneğin benim gibi rahatlama amaçlı yememek lazım :)

Merhaba:) bir suredir yazmamissiniz diyet nasil gidiyor ama bende katilayim size belki moralim duzelir :

Baslangic : 90
5. Gun: 79

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X