Kilo her şeye engel midir ?

Gizemmmm27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
29
24
3
29
Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için

Ben bunun sevgi olduğunu düşünüyorum. Üslubu değil ama bunu böyle söylemesi gerçekten sevgiye işaret. Seni atağa geçirecek cümleler.

Diğer türlüsü sahte geliyor. Ben seni böyle de seviyorumlar falan... Çünkü sağlığın söz konusu. Sevdiğimiz kişinin acısını da söylemeliyiz ki o acısı hayatından çıksın gitsin Bir an once. Bir insanın kendine ettiği zararı sevdikleri söylemeli. Seviyor ki bu riski göze alıp uyarmak istemiş.

Boy ve kilonuz nedir diyetisyene gidip yağ kas ölçümü yaptırdınız mı ? Yani empati yapınca sevgilimin böyle söylemesi biraz dokunurdu ama sadece dış görünüş dememiş sağlığını da düşünmüş diye biraz kulak verirdim ben olsaydım

Bu adamdan ayrılın ve kendi hayatınıza bakın. İnsan hayatında herşey olabilir. Kilo alınır verilir, saçlar dökülebilir, insan vücudunda sarkmalar, çatlaklar olabilir. Şimdiden bu şekilde konuşan bir insanlaysa olmaz.

Sizi düşündüğü için söylemiş. Ağlayacak bişey yok stres yapmadan diyetisyen eşliğinde verirsiniz.

Bence haklı
Kilo önemli
Karşı taraf evlendikten sonra size bunları söylese çok daha kötü olurdunuz
Sizde adamı seviyorsanız daha çok kendinize değer veriyorsanız olmak istediğiniz kişi olun
Kilo sizin için problem değilse adamı hayatınızdan çıkarım

O nedir yahu manyak mıdır nedir sana ne onun kilondangelinlik nişanlığa kadar kafasında kurup da gelmiş, ben olsam ayrılırdım.
Daha da kötüsü bu cümleler annesinin cümleleri bile olabilir. Erkek beyni bu kadar detaylı düşünmeye müsait değil.

Kilo her şeye değil ama birçok şeye engel.. Öncelikle sağlık için, gelinlik giyerken tam olarak içine sinmiyor insanın, sonra bebek meselesini zorlaştırıyor.. Ayrıca hiçbirimiz inkar etmeyelim, sevdiğimiz insanın bakımlı ve gözümüze hitap eden biri olmasını isteriz..

Kendisin de lütfen fit olduğunu söyleyin? :) Bilmiyorum net konuşamıyorum tabi ama bir insan sevdiğine, değer verdiği birine böyle konuşmaz ya. Sağlık açısından haklı evet ben de annem için çok uğraşıyorum bu konuda. Ancak üslup kötü. Giyeceğin kıyafete kadar hesaplaması bana iyi niyetli gelmedi. Zayıflarım sorun değil derseniz devam edin zira evlendikten sonra çocuğunuz olduğunuzda kilo alma ihtimaliniz var olabilir de o zaman bunları yüzünüze vuracak öyle düşünün.

Durumunuz gercekten sagliksiz denilecek boyutta mi? Aslinda kilo vermeye tesvik cok guzel bi sey 2 kilo alinca deliririm ben ve en yakinlarima sorarim hep kilo almis miyim dikkat ediyim mi falan diye, bana cok ters gelmedi. Fakat soyleme sekli ozellikle gonul baginiz oldugu icin sizi kirdiysa bunu nasil telafi edebilir ya da edebilir mi onu affedebilir misiniz? Yok edemem ozguvenim cok dustu beni begenmeyen adamla olamam derseniz derhal ayrilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…