- 19 Nisan 2022
- 4.463
- 48.715
- 458
- Konu Sahibi Gizemmmm27
-
Psikolog düşündüm ama beni paklamaz daha önce psikiyatriste gidiyordum ağır ilaçlar kullanıyordum ,şimdi gitsem geri psikiyatriste yollayıp ilaç verirler yine bana diye istemiyorumDaha adam ilk defa konuşmuş hemen baskı yapıyor diye triplere girmişsiniz.
Bence konuşması normal demek ki sizi seviyor, yoksa bu konuşmaya gerek görmeden bitirebilirdi.
Kendinizde güç bulamıyorsanız psikolog yardım almayı deneyebilirsiniz ya da siz ayrilabilirsiniz
kilo alinca deliririm ben ve en yakinlarima sorarim hep kilo almis miyim dikkat ediyim mi falan diye, b
Bir diyetisyene gidebilirim diye düşündüm ben de memnun değilim çünkü hayatımdan ama beslenme programına uymuyor çalışma düzenim sabah 8 gibi çıkıp akşam 10-10 bucuga kadar dışarda kalıyorum hep ama destek almam şart ,çok teşekkürler güzel temenniniz içinSizinle ilişkiye başladığında nasıldı kilonuz?
Adam kırıcı söylemiş başka türlü söyleyebilirdi.
Yalnız sıkıntım vardı yemeye sardım demişsiniz bir uzmana gittiniz mi?
Geçici zevkler sıkıntıyı geçirmiyor çünkü.
Adamı boş verin.
Siz kendi halinizden,özgüvensiz oluşunuzdan,bir türlü bir şey oluşturamanızdan memnun değilseniz,ki öylesiniz,bir uzmana gidin.
Sonra iyileşmeye başlayınca diyetisyene gidin.
Adam bir şeyler söylemiş ve siz yıkılmışsınız ağlıyorum,yaralıyım,kötüyüm demişsiniz şimdi.
Konu açarak hallolmaz. Ya da biz adama dağ ayısı desek onla da hallolmaz.
Siz kendinize bakın.
Eminim kısa sürede ruhunuzu iyileştirir sonra bedeninizle ilgilenirseniz isterseniz.
Yemek,uyku veya başka şey çaresi olmaz ruhun iyileşmesine.
Daha da kötüsü bu cümleler annesinin cümleleri bile olabilir. Erkek beyni bu kadar detaylı düşünmeye müsait değil.
Ailesi de diyor bana ilk tanismada fotografta farklı gerçekte farkliymissin dedi 10 kişinin içinde annesiDaha da kötüsü bu cümleler annesinin cümleleri bile olabilir. Erkek beyni bu kadar detaylı düşünmeye müsait değil.
Normaldim o zamanlar sonradan çok aldımSevgilinizden önce de kilolumuydunuz yoksa 1 yıl içinde mi aldınız. Eğer 1 yıl içindeyse adam haklı yok öncedende kiloluysanız yeni mi dank etmiş. Ha kilo verilmeli gerçekten fazlası sağlık için zararlı
Evet insan ister istemez strese giriyor öyle oluncaVar böyle erkekler. Hayalindeki kadını bulamayınca veya ona ulaşamayınca; hayatlarındaki kadını değiştirmeye, onu hayallerindeki kadına benzetmeye çalışıyorlar.
Konuda bahsi geçen nişanlık, gelinlikte; konu sahibinin hedefe ulaşabilmesi için adam tarafından ödül olarak sunuluyor. Konu sahibi bu adamla devam ederse; hayatı boyunca huzurla bir lokma yemek yiyemeyecek, yediği içtiği sürekli gözlenecek.
Sayilara takilmiyorum ben gorunus guzelse okeyim yaBir tartı alın bari.Ben yanlışlıkla kilo vermiştim bir ara ve ben de sürekli aldım mı verdim mi diye düşünüp duruyordum pandemide salona gitmeyi birakmistim sonunda kendime de tartı aldım, uygulamasını indirdim düzenli tartıliyorum ve tartıya bağlı uygulama aldığım verdiğim her gramı ve vücut oranlarını kayıt tutuyor. Kafam rahatladı tavsiye ederim.
Evet insan ister istemez strese giriyor öyle olunca
O fit çok bakimli ama benim de kafamda soru işaretleri oluştu tamam bir şekilde veririm veya alırım benim bedenim bu ama güzel bir şekilde söylese belki kirilmazdim araya bir soğukluk girdi günden sonraKendisin de lütfen fit olduğunu söyleyin? :) Bilmiyorum net konuşamıyorum tabi ama bir insan sevdiğine, değer verdiği birine böyle konuşmaz ya. Sağlık açısından haklı evet ben de annem için çok uğraşıyorum bu konuda. Ancak üslup kötü. Giyeceğin kıyafete kadar hesaplaması bana iyi niyetli gelmedi. Zayıflarım sorun değil derseniz devam edin zira evlendikten sonra çocuğunuz olduğunuzda kilo alma ihtimaliniz var olabilir de o zaman bunları yüzünüze vuracak öyle düşünün.
Sayilara takilmiyorum ben gorunus guzelse okeyim yasu aralar kilo aldim mesela ama boyum uzun diye guzel duruyormus o yuzden vermiycem ese dosta sormak daha hos sayilar cok gaddar sjsjs
Yok diyetisyene gidin demedim psikoloğa gidin dedim. Sonrasında diyetisyene gidin isterseniz dedim ama duygu durumunuzu düzeltince kendi değerinizin farkına varınca yemeklere sarılmayarak bile kiloyu kendiniz verebilirsiniz rahatsızsanız.Bir diyetisyene gidebilirim diye düşündüm ben de memnun değilim çünkü hayatımdan ama beslenme programına uymuyor çalışma düzenim sabah 8 gibi çıkıp akşam 10-10 bucuga kadar dışarda kalıyorum hep ama destek almam şart ,çok teşekkürler güzel temenniniz için
Benim de aklıma o geliyor valla tamam sağlık bu her şeyden önemli ama saçımın uzunluğu kilom saçımın rengi vs her şeyi onun istediğine göre olsun diyor mesela uzun sarı saç kısa elbise falan böyleBu adamla olur sanıyorsunuz da olmaz. Sağlığınızı falan da düşünmüyor, sağlık kartını oynayıp, sözde sizi düşünüyormuş gibi yapıyor.
Kişi istediği kadar okudum, kendimi geliştirdim desin. İlla ki aile yansıması oluyor.Ailesi de diyor bana ilk tanismada fotografta farklı gerçekte farkliymissin dedi 10 kişinin içinde annesi
Cherry 90 kiloymus konu sahibi, herkes manken gibi olamaz ama görüntü vs yi geçtim bu ciddi sağlık problemlerine sebep olabilecek bişey..en basiti su kiloda hamile kalsa morbit obezlige kadar yolu varO nedir yahu manyak mıdır nedir sana ne onun kilondangelinlik nişanlığa kadar kafasında kurup da gelmiş, ben olsam ayrılırdım. Altı üstü az biraz kilo herkes mi manken olmalı
En mantıklı hareket bu insanı hayatından çıkarmak olacak bence.Var böyle erkekler. Hayallerindeki kadını bulamayınca veya ona ulaşamayınca; hayatlarındaki kadını değiştirmeye, onu hayallerindeki kadına benzetmeye çalışıyorlar.
Konuda bahsi geçen nişanlık, gelinlikte; konu sahibinin hedefe ulaşabilmesi için adam tarafından ödül olarak sunuluyor. Konu sahibi bu adamla devam ederse; hayatı boyunca huzurla bir lokma yemek yiyemeyecek, yediği içtiği sürekli gözlenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?