- 4 Ekim 2012
- 16.708
- 33.051
- 798
- Konu Sahibi Gizemmmm27
Üslup, doğru sözün katilidir derler. Böyle akım derken mokum diyen erkekleri sevmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolog psikiyatriye yolluyor okb var bende yıllardır ilaç da kullanmak istemiyorum hislerini slip götürüyor ağzında tat bırakmıyor duygusuz oluyorsunYok diyetisyene gidin demedim psikoloğa gidin dedim. Sonrasında diyetisyene gidin isterseniz dedim ama duygu durumunuzu düzeltince kendi değerinizin farkına varınca yemeklere sarılmayarak bile kiloyu kendiniz verebilirsiniz rahatsızsanız.
Spora gidersiniz isterseniz,spor da insanı mutlu eden aktivite sonuçta.
3 4 olsun ya kadin biraz butlu mutlu olcak ne fark eder sayi dedigin nedir2 kiloyu eş dost farkedebiliyorsa güzel.![]()
Benim de aklıma o geliyor valla tamam sağlık bu her şeyden önemli ama saçımın uzunluğu kilom saçımın rengi vs her şeyi onun istediğine göre olsun diyor mesela uzun sarı saç kısa elbise falan böyle
Evet zayiflamalisin ama bunu sen istediğin için yapmalısın sevgiline ne oluyor pardonda demek ki seni cidden sevmiyor seven insan bunu nasıl düşünür evet sağlık için kendini iyi hissetmek için gerçekten zayiflamalisin ama bunu sen istediğin için yapmalısın ben çok kırılırdim incinirdim bende nisandandan önce kilolu değildim ama daha dolgun biriyidim Nisan zamanına kadar görsel anlamda iyi olmak için vermiştim bunu sevgilim söylese tokatı başardım önce kendine bak derdim herhaldr o kim köpek hayırdırBen bunun sevgi olduğunu düşünüyorum. Üslubu değil ama bunu böyle söylemesi gerçekten sevgiye işaret. Seni atağa geçirecek cümleler.
Diğer türlüsü sahte geliyor. Ben seni böyle de seviyorumlar falan... Çünkü sağlığın söz konusu. Sevdiğimiz kişinin acısını da söylemeliyiz ki o acısı hayatından çıksın gitsin Bir an once. Bir insanın kendine ettiği zararı sevdikleri söylemeli. Seviyor ki bu riski göze alıp uyarmak istemiş.
Psikolog psikiyatriye yolluyor okb var bende yıllardır ilaç da kullanmak istemiyorum hislerini slip götürüyor ağzında tat bırakmıyor duygusuz oluyorsun
3 4 olsun ya kadin biraz butlu mutlu olcak ne fark eder sayi dedigin nedirama dikkat ediyorum yine de, o tartilari alirsam iyice takarim ben siz iyi kafayi bozmamissiniz jssj
Ailesi de diyor bana ilk tanismada fotografta farklı gerçekte farkliymissin dedi 10 kişinin içinde annesi
Sizi düşündüğü için söylemiş dahi olsa neyi nasıl söyleyeceğini bilmeyen biri gibi. Bu tarz insanlar bence çok yorar. Motivasyon konuşması daha farklı yapılmalıydı. Tabi iyi niyetliyse..
Merhaba arkadaşlar,konuşacak kimsem yok o yüzden sizden destek almak istiyorum, isim var kendi evimde oturuyorum 1 yıl süren güzel bir ilişkim var ya da ben öyle sanıyordum, geçen hafta sevgilim seninle çok önemli bir konu konuşacağım dedi evlenme teklifi edecek sandım heyecanlandım,baş başa olmaliyiz falan dedi masa hazırladım evet dinliyorum dedim mutlu mutlu , kilo vermelisin dedi , eğer kilo vermezsen seninle evlenemem sağlık için hem de göze hitap etmeli dedi çocuğumuz olunca peşinden nasıl kosturacaksin ,nasıl nişanlık gelinlik giyeceksin sen ne kadar bakimsizsin hiç mi kendine değer vermiyorsun dedi dünyam başıma yıkıldı sadece öyle kalakaldım ,önceden zayıftım ama bazı kötü olaylar yaşadım ve yemeği kendime bir kaçış yolu bir rahatlama olarak sectim ve kilo verme istediğini kendi içimde ne olursa olsun olusturamiyorum aslında ben de istiyorum ama o gücü kendinde bulamiyorum,ozguvenim yerle bir şu an günlerdir ağlıyorum bir yanım o insanı çok seviyor bir yanım bu konuda bana bu kadar baskı uyguladığı için çok kızgın ne yapacağımi bimiyorum çok yaraliyim lütfen bana bir akıl verin , teşekkürler okuduğunuz için
Çok köy görünce, kılavuz olduk.Mesele anlaşıldı, anneciği oğlum bu kız tombiş söyle zayıflasın yoksa evlenme demiş.Queen Teyze nin de alnından öpüyorum, gelinlik nişanlık lafları tam KV ağzı demiş.
Ya bazı hödükler konuşmayı bilmez öylede olabilir.Bu bir motivasyon konuşması değil ki. Adam aslında "Dediklerimi yapmazsan: nişanlık, gelinlik, evlilik, çocuk vb olmaz; unut onları vb" diyor.
Ya bazı hödükler konuşmayı bilmez öylede olabilir.
Çok soğudum zaten bir insan sevdiği zaman her halinde sevmeli zaten sevilen insan güzelleşir benceAdam hayalindeki kadını bulamamış, sizi hayalindeki kadına dönüştürmeye çalışıyor. Kendisini her yerden engelleyip,ayrılın.