kilo ile dalga geçenlerden nefret ediyorum

Benim hastasi olduklarim "aaa sen kilo mu aldin/almissin" diyenler.
vay arkadas sen soylemesen farkinda degilim sanki, iyi ki soyledin, senin 5 dakikada farkettigini ben farkedememistim, tesekkurler cnmsss :)

Hiiiic takmayin boylelerine, isi gucu baskalari uzerinden ego tatmini yapmak boylelerinin...

herkese teşekkür ederim ne çok mesaj yazmışınız bu işi halledecem inşallah :) başlayacam biyerden

herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim

Neden olmasın?

O herkesin içinde aklına estiği gibi ileri geri konuşursa size de layıkıyla cevap vermek düşer.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

"O üslupla konuşamam" diyorsanız da kelimeleri özenle seçerek hak ettiği cevap verin ki ağzını açamasın bir daha...

İnsan isterse ölene kadar sigara içer, isterse patlayana kadar yer, isterse de ciğeri tükenene kadar alkol alır.

İyi niyetle verilen tavsiyeden ötesi abesle iştigaldir.

Ayrıca topluluk içinde eleştiri, eleştiri değil hakarettir.

Haddini bildirmeniz lazım... :ssz:

slm canım. konunu okudum. güldüm :))) aynı şeyleri paylaştım seninle..
biraz uzun olabilir ama anlatayım belki destek olur sana canım...
benim boyum 175. kilom 113 idi. idi diyorum çünkü ben tam 30 kilo verdim.
hemde 4 ayda.
iş yerimde hep dalga konusu idim. özellikle idari amirim tarafından. (daha önceki işyerim)
sonra ordan ayrıldım. bir taktım kafaya. her gün ama her gün 1 saat koşu bandımda yürüdüm. 1200 kaloriyi geçmedim. 4 ay gibi bir sürede 30 kilo verip 83 kiloya düştüm. ama kilomu hiç belli etmiyorum çünkü boyum uzun ve kaldırıyorum.

şimdi o dalga geçen kadını grdüm. gerçekten şok oldm. felaket derecede kilo almış. çökmüş resmen. sen de verebilirsin. hiç zordeğil. her gün bir saat yürüsen 45 dk bile yürüsen yeter. verirsin. ben ilk ay 10 kilo vermiştims:)

onlar için de canını hiççç sıkma..
etme bulma dünyası işte benimde boyum 170 yani çok abes durmuyorum ama yine de var kilom

Her ne kadar takmayin kafaniza desem de biliyorum ki insan ister istemez takiyor. Ben de 48 kiloyum. Boyuma gore kilom bence gayet normal fakat arkadaslarim cok zayifsin, kucuksun, miniciksin diye diye sinir ettiler senelerdir. 56 kilo oldugum zamanda da bu boyleydi. Yani kisaca demek istedigim ne yaparsan yap insanlar konusuyor. Susturamiyoruz maalesef. Hep elestirecek laf edecek bi sey buluyorlar. Zayif olsan ona da laf ederler emin ol.

Birtek kilo olsa. Maasin kac, neyin var ? Neden hala ev almadin. Gozunun ustunde kasim var filan.

Terbiyesiz cok.

O sana herkesin icinde oyle diyorsa sende herkesin icinde onu azarlamalisin.

tartıda ağır olduğum kadar insanlıkta da birinciyim senin kiloya beraber kişilik de yerlerde dersin en son bi dha açmaz konuyu

kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim

canım benim annem kardeşim yapıyo bunu. annem sürekli yanımda kız kardeşime sen ne güzelsin maşallah inceciksin diyor ve benim kilo takıntım olduğunu bile bile. ayrıca da aldığım tüm kiloları hastalıktan aldığımı ve çok üzüldüğümü biliyor. bu beni daha çok bunalıma sokuyor kardeşim de havaya girdi iyice. bana bi kıyafet yakışmış mı diye sorduğunda olumsuz cevap verirsem senden zayıf ve güzelim diye kıskanıyrsun diyor :( şükret haline keşke tek yabancılar dalga geçse üstelik boyum 177 kilom da 71 öyle aşırı bi kilom da olmadığı halde düşün bak . kimseyi sallama canım

bu insanlar ne söylediklerini bilmiyorlar canım.o yüzden takmaman gerek.laf olsun diye hepsi boş boş konuşuyor.
zayıf oldun mu "amanın ne kadar zayıfsın.zayıflık sana yakışmıyor biraz kilo al"derler kilo alıncada "obezitesin sen.acil kilo ver"derler.sussalar olmuyor yani.mutlaka konuşmalı ve insanın midesini bulandırmak zorundalar.nefret ediyorum böyle kişilik sahibi insanlardan.

bende zayıfım yemek vermiyorlar mı sana üflesek uçacan ve nice sözleri duymaktan BIKTIM. ben sesimi çıkarmadıkça onlar daha çok dalga geçiyor. son zamanlarda tersliyorum yeter yani

Kilonuz yerinde olsa da bu sefer kıskançlıklarından bi kusur bulmaya çalışırlardı. Yok zayıfsın ama basenin geniş, yok zayıfsın ama bacakların kalın vs. gibi. Ağızları torba değil ki büzesin:63:

Canım benim, sizinle dalga geçilmesine neden izin veriyorsunuz ki.. Kaç kilo olursan ol, kendinle barışık ol. Kendini sev. Kendine güven. Onlar seninle dalga geçiyorsa, sende onlarla dalga geç.. Siz kendinize bakın de.. Benim kilomdan sanane, ben mutluyum de.. Senin kilondan şikayetçi olduğunu, kendi kilondan memnun olmadığını, fark ettikleri için seninle dalga geçmeye cesaret ediyorlar.. İnsanlar çok acımasız..

kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim

bir daha o insanla konuşmayın bir insanın herhangi bir kusuru ile dalga veya iddaa konusu oluşmayacağını anlaması lazım .

keşke sende "iddia ediyorum gerizekalısın, gerçi böyle bir soruyu sorduğuna göre kesinlikle öylesin" deseydin.. hayır yani gören de olsa geçimini o sağlıyor sanır allahın kuş beyinlisi..

Back
X