- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Kalori hesabıyla yemek yemeye çalışın örneğin bir simit 400 kalori iken günlerdir çikolata bile yemedim dediğiniz çikolata ortalama 200 kaloriArkadaslar boyum 1.65 68 kiloyla diyete basladim ilk bir ay veremedim zaten cokta takilmadim su son bir ayda 65i gordum bin bir zorlukla.iki haftadir az yiyip spor yapmama ragmen 65ten gram oynamiyor..sizce neden olabilir 90 80 kiloda olanlar hafta da iki kilo veriyor patir patir cekip atiyorlar benjm kilom cok fazla olmadigi icin mi acaba normalde her gun cikolata abur cubur yiyen insanim gunlerdir agzima surmuyorum ama yok sinirlerim bozuluyor artik motivem de dusuyor..
O şort artık o popodan geçsin bacım. Bu karantina bize yarasın. Hepimiz daş gibi olalım :)peki kiyafetlerinizde bir bollasma vs var mi,
spor da yaptiginiz icin biraz kas kazanmis olabilir misiniz ?
ben ilk defa bu sefer tartilmadan kiyafetlerden anlamaya calisiyorum,
bir tane yazlik sortum var s beden ,
her haftasonu bir onu giyiyorum, popodan su an cok zor geciyor, tuvalete falan gidecek oldugumda giyip cikarmasi on dakika ha ha,
ama umutluyum, karantina cikisina o sort o popodan gececek
moralinizi bozmayin,
ara ara kilo vermesi de insanin durabilir, vucut bir duzene alisinca onu korumaya calisiyor, o durumda hafif degisiklik yapilabilir,
o hafta detoks alabilirsiniz veya ogunlerinizi degistirebilirsiniz ornegin.
O şort artık o popodan geçsin bacım. Bu karantina bize yarasın. Hepimiz daş gibi olalım :)
Peki ilaç kullanıyor musunuz? Bende de haşimato mevcut ama ilaçlarımı düzenli kullandığıımdan değerlerim normal bu sayedr de kilo vermeme engel olmuyor.belki sizde insülin direnci de vardır. O da kilo vermeyi zorlaştırır tedavi edilmediği taktirde.Hormonlarınızda problem olabilir haşimoto var bende aylardır spor ve diyet yapıyorum
düşünün aylardır debeleniyorum ama gram oynamıyor ben ne yapayım
Ekmek hamur işi şekeri tüketmeyi bırakın ben bayağı kilo verdim sebze meyve ağırlıklı besleniyorumArkadaslar boyum 1.65 68 kiloyla diyete basladim ilk bir ay veremedim zaten cokta takilmadim su son bir ayda 65i gordum bin bir zorlukla.iki haftadir az yiyip spor yapmama ragmen 65ten gram oynamiyor..sizce neden olabilir 90 80 kiloda olanlar hafta da iki kilo veriyor patir patir cekip atiyorlar benjm kilom cok fazla olmadigi icin mi acaba normalde her gun cikolata abur cubur yiyen insanim gunlerdir agzima surmuyorum ama yok sinirlerim bozuluyor artik motivem de dusuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?