• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Mağdurları Buraya!!!

Aytiryaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
581
284
43
Kızlar şimdiye kadar nette yazılı olan çoğu diyetleri okudum. (Dukan, Karatay, Şok Diyet vb.) Gelin bu diyetlerin karışımı kendimize özgü diyet ve kilo verme tekniğimizi burada paylaşalım. bu süreçte birbirimize hem yardımcı hem de destekçi olalım, moral verelim. Sizde benim kadar hırs yaptıysanız, hepinizi buraya davet ediyorum, haftalık kilo paylaşımlarında bulunalım, kim ne kadara verebiliyormuş görelim =)
Ben 1,70 boyunda 64 kiloyum. Hedefim 53 kilo olmak bakalım ne kadar sürede ulaşacağım bu kiloya.

ben bugun katıldım , 1.61 boydayım ve kilom 64 :( bende 7-8 kilo vermek istiyorum. diyet yapıyorum 3. günde ya tatlı yiorum ya da ekmeği çok kaçırıyorum. ama şu sıralar artık sıkıldım bundan şu kilolardan kurtulmak istiyorum

daha fazla kişi olsak daha iyi olabilirdi ama çok fazla olunca da dikkatin dağılıyo biz böyle başlayalımda isteyen katılır yine

Bugün günlük kaç kalori aldığımızı yazalım kendimize kalori sınırlaması getirebilirz bu arada günlük 1500kalori mesela o bize kalmış

Back
X