kilo meselesi :(

Kizlar ben 7 haftalik hamileyim cok sukur arada hafif bulantim.ve bas donmem oluyor ama onun disinda rahatim ve yogun bir iste calisiyorum oruc tutmak istiyorum ama esim tutma diyor bazi arkadaslarim da tutma diyor tut diyen de var ben bugun tuttum siz ne yapiyorsunuz kafam karisti benim

kızlar son 2 ayda çok kilo alınıyor deniyor öyle mi ? dikkat etsem yediklerime yine de çok alır mıyım ? gerçi allah vergisi bir iştah var bende ama bakalım ne olacak böyle
Canım kendi deneyimimi yazayım son 3 ayda 2 kilo almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam da 12 kilo almıştım toplamda. Son aylarım yaza geldiği için mi bilmiyorum iştahım kesilmişti ve çok yürüyüş yapmıştım son ana kadar. Ödem sorunum da hiç olmadı bu sayede. Bu arada bende iştahlı biriyimdir yalnız değilsin

Umut ışığı oldun şuanda bana :)))

Benim şahsi fikrim tutmaman yönünde olur çünkü hamileyken folik asitti,süttü,yoğurttu,balıktı yediklerimize dikkat etmekti aman şu yararlıydı şu zararlıydı diye bu denli düşünürken dikkat ederken vücudu bu denli aç bırakmak ne derece doğru? Allah zaten sana mucizeni vermiş ileride tutamadıklarını tutarsın.Yani ben hoca falan değilim tabi haddime de değil bilmediğim konuda yorum yapmak ama kendi fikrim bu

kızlar son 2 ayda çok kilo alınıyor deniyor öyle mi ? dikkat etsem yediklerime yine de çok alır mıyım ? gerçi allah vergisi bir iştah var bende ama bakalım ne olacak böyle
Ben 2-3 kilo aldım 15. haftamızdayız kızımla tam belli olmasa da :) yediklerime dikkat ediyorum ablam falan ilk aylar 5 kilo kadar almıştı.

Ben 2-3 kilo aldım 15. haftamızdayız kızımla tam belli olmasa da :) yediklerime dikkat ediyorum ablam falan ilk aylar 5 kilo kadar almıştı.
Ben de ilk 3 ay hiç kilo almadım 26.haftama girmeme az kaldı toplam 7 ya da 8 kilo aldım yani 2.trimester da almışım bu kiloları

Ben 7 aylık hamileyken tutmuştum ama doktora danışmıştım. Kendini hasta hissetmediğin sürece tutabilirsin hiçbir sorun olmaz, iyi hissettiğin sürece senin aç kalmanla bebeğinin alakası yok demişti. Tüm ayı tutmuştum çok şükür. Ve ay sonunda kontrole gittiğimde öncesinde yavaş büyüyen bebeğim bir ayda 500 gram ya da daha fazlaydı sanırım almış ve haftasından öne geçmişti. Bu kesinlikle doktora sorularak durumuna bakılarak verilecek bi karar. Herkesin deneyimi farklı oluyor.

Cok sukur sonunda benm gibi dusunen biri sonucta ben de cocuk degilim ve kendime zarar vermem iyi oldugum surece tutmak istiyorum ve cogu yerde tepki goruyorum su ilk donemlerde annenin beslenmesine bagli degil bebek ilerleyen donemlerde etkiliyor yarin kontrolum var dr a da soracagim zaten ama 2 gundr tutuyorum cok sukir rahatim hatta dun yemek yedikten sonra kotu oldum midem bulandi biraz aksama kadar baya iyiydim

Merhaba Arkadaşlar bende ilk 3 ay 1 kilo kadar aldım şimdi 25+1 iz yaklaşık 7-8 kilo kadar aldım bakalım ne olacak korkmuyor değilim kilolardan bende 2. trimester da aldım şimdi yürüyüş yapıp dikkat etmeye çalışıyorum . bu arada boyum 1.69 cm 60 kilo ile başladım şimdilerde 67-68 geliyorum. çok mu almışım sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…