-lotus- Guru Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2011 7.335 14.155 298 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Fnfrl #21 Fnfrl .!.: Ayy o da fazla yaaa :) bende popo baya var Vücut yapım öyle basenim geniş, ama sıkı ve toplu durmuyor Squat tam benlik o yüzden Ama çok zorlayıcı Genişletmek için tıkla... Valla benim bacaklar şu an bile ağrıyor ama 1 gün arayla yapıyorum şimdilik :) Alıştırmak için, güzel görünsün de ağrısını çekeriz.
Fnfrl .!.: Ayy o da fazla yaaa :) bende popo baya var Vücut yapım öyle basenim geniş, ama sıkı ve toplu durmuyor Squat tam benlik o yüzden Ama çok zorlayıcı Genişletmek için tıkla... Valla benim bacaklar şu an bile ağrıyor ama 1 gün arayla yapıyorum şimdilik :) Alıştırmak için, güzel görünsün de ağrısını çekeriz.
F Fnfrl Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2016 233 252 18 32 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Fnfrl #22 kendiylesorunlu .!.: Valla benim bacaklar şu an bile ağrıyor ama 1 gün arayla yapıyorum şimdilik :) Alıştırmak için, güzel görünsün de ağrısını çekeriz. Genişletmek için tıkla... Çekeriz de çok çok zor fena ramazandan sonra inşallah :)
kendiylesorunlu .!.: Valla benim bacaklar şu an bile ağrıyor ama 1 gün arayla yapıyorum şimdilik :) Alıştırmak için, güzel görünsün de ağrısını çekeriz. Genişletmek için tıkla... Çekeriz de çok çok zor fena ramazandan sonra inşallah :)
K karamelize bulut Kendimle mutluyum Kayıtlı Üye 16 Ekim 2015 142 104 53 9 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Fnfrl #23 Az yiyorum demişsin de sorun çok veya az yemek te değil neyi ne kadar yediğinde bide bu arada boyun kaç cm kilon kaç biz burda 49 kilolukların şişmanım diye konu açtığını gördük Son düzenleme: 9 Haziran 2016
Az yiyorum demişsin de sorun çok veya az yemek te değil neyi ne kadar yediğinde bide bu arada boyun kaç cm kilon kaç biz burda 49 kilolukların şişmanım diye konu açtığını gördük