Kilo problemi yüzünden annesiyle çatışanlar !!!!

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
Ya Öss'ye hazırlanıyorum ve feci derecede iştahım açık,yalan yok yemek yemeyi seviyorum yaa!!!
Tamam kilom var,hoş diil ben de biliyorum ama yapma anne yaaa!!!
Tutturmuş kaç aydır "Dışarda yeme,mayonez ketçap yeme,abur cubur yeme,onu yeme bunu yeme,uyuma........!!!"
Ya yeter ama yaaa ne yapıcam ben bu annemle!!!!!
Hayır bazen öyle bi çileden cıkıyorum ki keşke bööle bi hastalığa yakalansam gözünün önünde eriiyip gitsem diyorum!!!
Ya bir gün onca akrabanın yanında "Kızım kör topal olsaydı şişman olmasaydı" dedi yaaaa!!!
Ben de hatırladıkça daha da kötü oluyorum daha da yiyorum!!!! senağlama senağlama senağlama

anneler evladının kötülüğünü istemez oda sizin sağlığınız için söylüyor bende aşırı yediğim zaman annem beni uyarıyor yeme diye,o sinirle annenize kızdıysanız annenizde öle söylemiştir,bence alınma tamamm anneciğim de haklısın de annen böle tepki vermez

haklı kadın ama yemek yemeği seviyosun anladık ama kiloyu bırak bir yana kalbine zarar bence sağlıklı yaşa annen senin iyiliğini istiyor yoksa istediğini ye kadının sana garazi yok amasende dikkat et

yok canım yok hep böyle,her yolu denedim,olmuyo yahu!!!Alttan ala ala sinirlerim yıprandı,artık az önce patladım,yıllardır ilk kez patladım dedim ki yemiyorum!!Ya bezdim yaaa,dışarda yemem eve gelirim yemek yok,kendim yaparım onu yapma bunu ye der karışır.....
Her sofra burnumdan geliyo yaaa.....

ama annen haklı kilolu olunca nolcak ki

yada çok yiyip bünyene işkence yapıcaksında nolcak..

çıtı olmak varken neden kendine şişmanlığı kader seçiyorsun..

bizlere bak bizler kilomuzu vermek için uyaran anneler arıyoruz ama sen "ANNENİN KIYMETİNİ BİLE BİLMEYİP"
hastalığa yakalansam ölsem diyorsun ..

Bak görürsün ilerde sen anne olucaksın evladınada annen gibi aynı uyarıları vermeye başlıyacaksın..

Birde eminim şöyle düşünen insanlara güveniyorsundur "YÜZÜM GÜZEL KİLOM ÖNEMLİ DEĞİL"

Hayır efendim önemli toplumda ne kadar yok desenizde ilk önce görünüşe bakıyorlar yarın aldığın kilolarla birinin alay etmesi ne kadar canını yakıcak..değil mi..

Ya annen sana yeme demiyor ki ye ama tıka basa vücuduna işkence edercesine yeme diyor mantığına göre ye diyor yani midenin istediği kadar değil ne kadar yemen gerektiğine karar verde ye diyor

Evlilik catışamsı yüzünden buna yer bulamadık
Hoş cok yiyen tipde değilim. Cikolata pastayı birazcık abartıdım

Canım benim çok aşırı yiyen biri değilim zaten ama daha yemeye başlamadan başlıyor söylenmeye.Bi de bende migren var zaten,çok yiyince de rahatsız ediyor yemeyince de.....Bilinçsizce kıtlıktan çıkmış gibi yemiyorum yani.
Şu da var ben de istiyorum zayıflamayı,çıtı pıtı bi kız olmayı ama uğraşamıyorum bu dönemde,hemen başıma ağrılar giriyor...

Denemelisin başın ağrısıda demek ki kadın çok üzülüyor durumuna napsın

Ya denedim 2 ay kadar spor yaptım verdim de azıcık ama ilaçlardan filan yine aldım,olmuyor yani.Sağlıklı yaşam tarzı bişiler denemem lazım o da bana göre diil,yani enginarmış pırasaymış hayatta yiyemem.Pasta,börek,et,kızartma,ekmek....Bunları seviyorum yaaa Yani ööle bi denge lazım ki....Oda benim dengemi kaybettiriyor gamyoncuiremsu

annenin yanında hiç yeme diyete başladım de bakalım nasıl tepki vercek

Canım diyetisyene yazıl bak ben bugün yazılcam :çok üzgünüm:bak ben daha 17 yaşındayım 76 kilo oldum:çok üzgünüm:milletin ağzına sakız kilom of:çok üzgünüm:

Canım diyetisyene yazıl bak ben bugün yazılcam :çok üzgünüm:bak ben daha 17 yaşındayım 76 kilo oldum:çok üzgünüm:milletin ağzına sakız kilom of:çok üzgünüm:

Ben de 19 um canım,kilom da senin kadar var :S Durumdan haberdar edersen sevinirim canım.Diyetisyene yanaşmıyorum çünkü uçuk kaçık listeler veriyorlar -tatlicadiarzu-

tamam canım akşama sana hep anlatırım özelden gidicem biraz sonra inşlh başarıcam

anneler konuşur boşver kırma kalbını. sen yemek yerken o bırak konuşsun hıç cevap verme, bu konuda baktın tınlamıyosun o da zamanla susar. oyle oleyım falan da deme, çocukca kendıne acıma duygusu yapma sakın. kıloyu vermeye karar verdıgın de verırsın. annenı al karşına konuş, anneceım şu sınavlar bıtsın söz 10 kılo mu verıcem ama ne olur ustume gelme bu aralar, sen usteledıkçe daha da acıkıyorum falan de. o da senın ıyılıgını ıstıyor.

çunku şu an annene kızıyorsun ya, şişmanladın mı dunyaya kuseceksın. herkes senı ınceleyecek, şişmansan bır genç kız gıbı gıyınmen zor yada cok pahalı olacak. o gunler annenın sana konuşmasından daha zor ve sınır bozucu gececek unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…