Kilo problemi yüzünden annesiyle çatışanlar !!!!

yasaklar her zaman cazip gelyr
ben hep kilolu bir çocuktum ve kilolu bir genç kızım
ama artık bilinçliyim
küçükken anne keşke zamanında bi dr'a götürseydiniz,günahım boynunuzda derim ben hep

annen sana baskıyı yapmayı bırakırsa,sende gerçekleri görürsün zaten
annem haklıymış dersin,bak sınavlara hazırlanıyrmşsn,yediğini içtiğini kısma ama ne yediğini bilerek ye
ketçap mayonez konusunda annen haklı
100 gr mayonezde 500 kalori var
öğle yemeğinde alman gereken kalori miktarı yani,çok dikkatli ol,sonra kilo verirken
başına birde çatlaklar çıkar,daha kötü olursun..

Çok haklısın,konuşmakla filan olmuyor denedim.
Ben de vermek için çabalarım artık ne yapalım:S
Yam bu şekilde alay konusu olmaya da başladım,her yerde ben konuşuluyorum gibi geliyo
Fikirlerin için çok teşekkür ederim.

yazmışsın kilonu
yaşın genç biraz boğazına dikkat etsen veririsin
sakın zayıflama ilacı falan içme
o savediğin yemekleri ye ama az ye
birde ekmek yeme yada günde 1-2 dilim incecik bişi ye

ahh canımmm benım annen yanlıs yapıyor hata yapıyor senı kırıyor ama ıyılık yaptgını sanıyor
canım benım kardesım zaten tombktı oss hazırlandı dahada kılo aldı babam ve n bak bıra zdıkkat et kızartma yeme derdık o hıç takmıyormus gbı davranırdı4 tabak kızartma yerdı 1 lt kola çerdı neyse bızım oglan kazandı baska sehıre gıttı
okulu 30 dk yurum mesafesınde dolmus bınmıyor sabh akşam yuruyor acıktıkca su ıçıyoryurttakı ogunlerle kalıyor akşmda 1 bardak sut ve meyve yıyoo veeee 25kg verdı neyse bizim oglan ocak gıbı gldı bu sefer annemle babam aglıyoo bu cocuk ac kalmıs ıgne ıplıge donmus dıe anne babalar bole ıste kaydirigubbakcemile3
yanı canım bunlar bole
sen oss ye odaklan okula baslayınca calısırsın verırısın kılo

Aaaah ah bak açım sabahtan beri tutturmuş yeme diye,çıldırcam ne yapcam yaaaa ???
Beni zorla dışarda yemeye itiyor işte

Aaaah ah bak açım sabahtan beri tutturmuş yeme diye,çıldırcam ne yapcam yaaaa ???
Beni zorla dışarda yemeye itiyor işte

bak canım bide dışarda yeme
ben şu yaşında evden sandiviç yapıp gtryrm,çantamda hep meyvam olur,kuru meyvalarım falan,sürekli su içyrm,dün akşam eve gittim açlıktan midem sırtıma yapışmıştı ama mecburum,kilo vermem gerkyr:ecrin_bebek:

Bayağı tombiş görünüyorum ben,gören 90 üstü sanıyo 78 im boyum 1.67

tam 20 kg fazlan var en az,annen endişelenmekte haklı,İpin ucunu kaçırmışsın, bir an önce kendine gel,annenle inatlaşacağına,yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok.Bir an önce başlamalısın , Kız dediğin öyle olmaz,ne işiniz var kendinize bakın biraz,giydiğiniz yakışsın. Kadın gibi gezmeyin öyle.

Lütfen hanımlar kıza moral verecez diye gerçekleri görmesini engellemeyin.Genç onlar metabolizmaaları bizimkinden hızlı çalışıyor.İsterlerse bizden daha çabuk verrirler.

Lütfen hanımlar kıza moral verecez diye gerçekleri görmesini engellemeyin.Genç onlar metabolizmaaları bizimkinden hızlı çalışıyor.İsterlerse bizden daha çabuk verrirler.

Sizde biraz sert yazmışsınız selenimo, sınava hazırlanıyrmş hem kız

sınava hazırlanıyo diye çok salmasın kendini canım.aç kalsın demiyorum ki, sebze yemem ,börek ,et tatlı severim diyor.
üniversiteyi kazandığında bu sefer,kilolarından dolayı dalga geçiyolar diyecek,erkek arkadaşım yok diyecek.Yine mutsuz olacak.
Öss ye hazırlananların hepsi kilolu olması lazım o zaman.
Biraz sert yazdığımın farkındayım,ama birininde gerçrkleri göstermesi lazım.

evet haklısın,zaten kendiside farkına varacak yakında
ben eskiden mesela,yeşil mercimek çorbası içemzdim,ne zamanki yararını öğrendim
hep istyrm annemden,sevdiğim şeylerden önce yararlı şeyleri yiyorum
patates kızartmasının tadını unuttum

Son düzenleme:
canım annen haklı
sen bol sebze meyve ye,bol su iç
ekmeği hamurişini kes
abur cuburu kes zaten kilo verirsin
annen ketçap mayonez yeme demekte haklı hem bir faydaları yok hemde kalori bombası onlar
ders çalışırken bişeylermi atıştırmak istiyorsun,koy bir tabağa beyaz leblebi ondan ye,ağzın oyalansın hem tok tutuyor
veya al eline salatalığı kemir dur
elma ye,portakal ye,çilek yee vs...
annen bunları yemene kızmaz
o senin sağlıksız beslenmene,boşuna fazladan kilo almana kızıyor
ilerde üzüleceğini bildiği için karışıyor
sınava hazırlanıyorum,migrenim var gibi bahanelere sığınma
inan bana kilo insanı çok mutsuz ediyor
sende istemezmisin ne giysen yakışsın,oranı buranı kapatmak zorunda olma
istediğini özgürce giy
bence annene biraz kulak ver
kimse çikolata ketçap mayonez yemediği için ölmez
sen vücuduna gerekli besini ver zaten gerisi gelir
yemek için yaşama,yaşamak için ye!

Birincisi ben sebze yerim ama ööle uçuk şeyleri pek yemem,
Bezelye,kabak,patlıcan,biber vs yiyorum ama aman aman severek değil elbette.
Faydalı diye lahanaya brokoliye başladım hatta.
Börek vs dediysem her dk elimde her dk bunları yiyorum diil yani.
Çabalıyorum ki yakınıyorum,sadece annemin bööle abartmasından yakındım.Yoksa zaten börek kek vs yemeyeli çok oldu!

Çabalamayıp yan gelip yatıp,tıkınıp tıkınıp da acmadım bu başlığı.

Ya tamam ii ettin açtın gözümü vs ama zaten canım burnumda annemle çatışmışım yani daha iyimser olamaz mıydın be canım :çok üzgünüm: neyse teşekkür ederim yine de,sonuçta bişiler paylaşmış yardımcı olmaya çalışmışsın,çok sağol.

evet canım çooooooook haklısın,yaptım kendime bi salata,yeşil yeşil bahçe gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…