inşallah canım,ben de başlayım bari ufaktan ufaktankaydirigubbakcemile5
anneler konuşur boşver kırma kalbını. sen yemek yerken o bırak konuşsun hıç cevap verme, bu konuda baktın tınlamıyosun o da zamanla susar. oyle oleyım falan da deme, çocukca kendıne acıma duygusu yapma sakın. kıloyu vermeye karar verdıgın de verırsın. annenı al karşına konuş, anneceım şu sınavlar bıtsın söz 10 kılo mu verıcem ama ne olur ustume gelme bu aralar, sen usteledıkçe daha da acıkıyorum falan de. o da senın ıyılıgını ıstıyor.
çunku şu an annene kızıyorsun ya, şişmanladın mı dunyaya kuseceksın. herkes senı ınceleyecek, şişmansan bır genç kız gıbı gıyınmen zor yada cok pahalı olacak. o gunler annenın sana konuşmasından daha zor ve sınır bozucu gececek unutma.
:lepi:tamam Şeniz
Aaaah ah bak açım sabahtan beri tutturmuş yeme diye,çıldırcam ne yapcam yaaaa ???
Beni zorla dışarda yemeye itiyor işte
Bayağı tombiş görünüyorum ben,gören 90 üstü sanıyo78 im boyum 1.67
Lütfen hanımlar kıza moral verecez diye gerçekleri görmesini engellemeyin.Genç onlar metabolizmaaları bizimkinden hızlı çalışıyor.İsterlerse bizden daha çabuk verrirler.
sınava hazırlanıyo diye çok salmasın kendini canım.aç kalsın demiyorum ki, sebze yemem ,börek ,et tatlı severim diyor.
üniversiteyi kazandığında bu sefer,kilolarından dolayı dalga geçiyolar diyecek,erkek arkadaşım yok diyecek.Yine mutsuz olacak.
Öss ye hazırlananların hepsi kilolu olması lazım o zaman.
Biraz sert yazdığımın farkındayım,ama birininde gerçrkleri göstermesi lazım.
sınava hazırlanıyo diye çok salmasın kendini canım.aç kalsın demiyorum ki, sebze yemem ,börek ,et tatlı severim diyor.
üniversiteyi kazandığında bu sefer,kilolarından dolayı dalga geçiyolar diyecek,erkek arkadaşım yok diyecek.Yine mutsuz olacak.
Öss ye hazırlananların hepsi kilolu olması lazım o zaman.
Biraz sert yazdığımın farkındayım,ama birininde gerçrkleri göstermesi lazım.
tam 20 kg fazlan var en az,annen endişelenmekte haklı,İpin ucunu kaçırmışsın, bir an önce kendine gel,annenle inatlaşacağına,yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok.Bir an önce başlamalısın , Kız dediğin öyle olmaz,ne işiniz var kendinize bakın biraz,giydiğiniz yakışsın. Kadın gibi gezmeyin öyle.
canım annen haklı
sen bol sebze meyve ye,bol su iç
ekmeği hamurişini kes
abur cuburu kes zaten kilo verirsin
annen ketçap mayonez yeme demekte haklı hem bir faydaları yok hemde kalori bombası onlar
ders çalışırken bişeylermi atıştırmak istiyorsun,koy bir tabağa beyaz leblebi ondan ye,ağzın oyalansın hem tok tutuyor
veya al eline salatalığı kemir dur
elma ye,portakal ye,çilek yee vs...
annen bunları yemene kızmaz
o senin sağlıksız beslenmene,boşuna fazladan kilo almana kızıyor
ilerde üzüleceğini bildiği için karışıyor
sınava hazırlanıyorum,migrenim var gibi bahanelere sığınma
inan bana kilo insanı çok mutsuz ediyor
sende istemezmisin ne giysen yakışsın,oranı buranı kapatmak zorunda olma
istediğini özgürce giy
bence annene biraz kulak ver
kimse çikolata ketçap mayonez yemediği için ölmez
sen vücuduna gerekli besini ver zaten gerisi gelir
yemek için yaşama,yaşamak için ye!
evet canım çooooooook haklısın,yaptım kendime bi salata,yeşil yeşil bahçe gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?