Kilo problemi yüzünden annesiyle çatışanlar !!!!

Sanırım benim bu sebzelerle meyvelerle samimyet kurmam gerek,sevmem gerek onları kaydirigubbakcemile5 yani yaşam tarzımı değiştirmeliyim çünkü daha önceki girişimlerim verdiklerimi geri almakla sonlandı :(

Sanırım benim bu sebzelerle meyvelerle samimyet kurmam gerek,sevmem gerek onları kaydirigubbakcemile5 yani yaşam tarzımı değiştirmeliyim çünkü daha önceki girişimlerim verdiklerimi geri almakla sonlandı :(

evet kesinlikle
bu yaşam tarzın olmalı

ıyı de anneler hep karısır kı cicim,
yanı sen evde yemek yap yapma yat uyu uyuma her seyıne karısır, evlenınceye kdr boyle ne yapıcan
kılolu olman yemeyı sevmen senın sucun degıl mecburıyet gıbı bır sey yakında geçer.

Bende küçükken çok kiloluydum annem sürekli uyarırdı
küçük olduğum için hiç takmazdım kiloyu ama annemin uyarması sinirlerimi bozardı ağlardım yine de yerdim :roflol:

Bence kafana fazla takma annen görmeden bişiler yemeye çalış sonra tok olduğundan onun yanında yemezsin kaydirigubbakcemile2

Birde yeşil çayı ihmal etme yerimseniben

Öptüm tatlım hihoyyyt

söylediği elbbette hiç hoş değil..

üzerine gelmeside ters tepiyo işte..
sen kulaklarını tıka annene ve derlerine ver kendini cnm..

canım bende çok kiloluyum ve çok yediğim zaman annem de bana kızıyor ama hakLıLar ..

bazıları da sırf hırslananım diye söylüyorlar annenin amacı bu da olabilir

çok fazla yememeye çalış sonra çok ağlarsın benim gbi :( nolur bunu kendine yapma biraz boğazından kessen kilo da verirsin qüzeLde olursun yeter ki kendine qüven ve inan qeRisi ve anneni dedikleri boş ..
o insanLarda çoktan unutmuştuR biLe... Takma kafana ve yememeye çaLış

kızlar size cok süper bi haberim var,1 haftada 1 kg verdim devamlı sebze yemekleri yiyorum corba içiyorum kalorisi az olanlardan ;)

Ehhhh anneniz hakli kilo hicbirzaman yi digil,hem saglik acisindan,hem gorunus acisindan. Anneler hicbirzaman evladinin kotulugunu istemez. siz o kiloyu kendinize yakistiriyomusunuz? bence gayret edip biran once fazla kilolardan kurtulmaya bakin,annenize sitem edene kadar...

Benımde annem her şunu yermısın bunu yermısın dedıgınde hayır dıyorum,kımın yanında olursak olalım yesen zaten bi yerınden belli olur dıyo.. Ve başlıyo anlatmaya,bızım evde her sofrada yemek kavgası oluyor,bı lokma fazla yese ölücek sanki...

Bizimkide böyle napalım..:delphin:

1.74 boyum 57 kilom ama çok kemikliyim o yüzden zayıfım 36 bededim gram göbeğim yok ... halada annem yeme der... anlatabilimmi anneler böyle hep düzgün fiziğin olsun sağlıklı olsun isterler şimdi ona sinirlenip stres yapıp daha çok yemenin kime yararı var bence iradeli ol...başla spora diyete.. diyet dediğimde diyet yapmasanda olur hakikaten ketçap mayonez makarnayı ekmeği kessern aburu cuburu kessen kiloverirsin...

Benim annem de tam tersi yaa yemiyosun diyo kızıyo 20 yaşındayım ağzıma tıkıyoo.Kilom normal benle uğraşıyo ayy çok zayıfladın kuru kemik kaldın ye çabuk üfff ben de bundan bunaldım yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar size cok süper bi haberim var,1 haftada 1 kg verdim devamlı sebze yemekleri yiyorum corba içiyorum kalorisi az olanlardan ;)

tebrikler bu sadece başlangıç,önünde zorlu bir yol var,ama iradeni kullanırsan
bu zorlu yolu kolay aşarsın..

kilo verirken çok dikkatli ol,sarkmalar ve çatlaklıklar oluşabilir
o yüzden şok diyetler falan yapma
sadece yararlı olan şeyleri ye
boş kalori sakın alma
haftada 2 - 3 kere haşlanmış yumurta ye,yumurtanın beyazında yüksek oranda protein var
sarkmaları(özellikle göğüs sarkmasını)
engeller,öss'yi atlattıktan sonra spor salonuna yazıl,yada sabahları çık yürüş yap.

çatlamaları engellemek için,bebek yağı al ve sabah akşam vücudunun her yerine sür tatlım;)

çok tatlısın ya okuyuncsa guldum..zayıflarsın boşver.annen zayıf sanırımki şişmanlıga tahammulu yok.annen zayıfsa sende ona anne dedigin tombik olur diye takıl:))))

bende üniversiteye hazırlanırken acayip iştahlıydım ve çok yiyordum aynen benim annemde bana dünyayı dar ederdi evde yemzdim aannem kızıyo diye dışarda homini gırtlak götürürdüm oldummu sana daha 17 yaşımda 98 kilo ne olduuuu annem haklı çıkdı.şişko bi ergenlik dönemi geçirdim ünv kazandım şehir dışına gittim.1 senede 58 kiloya düşdüm ama o dönem çok gergin geçdi.o sıralar bana yemekle ilgili bişey deseler kızardım üzülürdüm bi ünv ögrencisi olarak çok agırıma gitmişdi kilolu olmak bütün arkadaşlarım dal gibi binse 98 kilo şuan bile inamıyorum kendime nasıl yemişimde o yaşda o kilo gelmişim bence şimdiden dikkat et ünv gidince çok koyuyo insana bunu ben yaşadım.inat ettim ve verdim tüm kilolarımı

Ya Öss'ye hazırlanıyorum ve feci derecede iştahım açık,yalan yok yemek yemeyi seviyorum yaa!!!
Tamam kilom var,hoş diil ben de biliyorum ama yapma anne yaaa!!!
Tutturmuş kaç aydır "Dışarda yeme,mayonez ketçap yeme,abur cubur yeme,onu yeme bunu yeme,uyuma........!!!"
Ya yeter ama yaaa ne yapıcam ben bu annemle!!!!!
Hayır bazen öyle bi çileden cıkıyorum ki keşke bööle bi hastalığa yakalansam gözünün önünde eriiyip gitsem diyorum!!!
Ya bir gün onca akrabanın yanında "Kızım kör topal olsaydı şişman olmasaydı" dedi yaaaa!!!
Ben de hatırladıkça daha da kötü oluyorum daha da yiyorum!!!! senağlama senağlama senağlama

Ah canım ah!! başlığın geriye kalanlarını pek incelemedim ama sende ben gençliğimi gördüm. Öncelikle tabii ki anneler kötülük düşünmez evladının iyiliğini düşünür ama asla başkalarının yanında kızım şişman olmasaydı falan deyip de kızının gurunu incitmemelidir. çünkü bu tarz hareketlerin nasıl geri teptiğini çok çok iyi biliyorum. nerden mi? ben liseyi bitirirken 95 kiloydum. benim üniversiteyi bitirene kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. beğenilmek nasıl bir şey hiç tatmadım. ne zaman bir balo olsa kıyafet alınacak olsa moralim bozulurdu bir şey almak istemezdim. beğendiğimi değil içine sığabildiğimi alabilirdim ancak. üniversiteden mezun olurken nerden aldım kıyafetimi? sumak xl modadan. oysa 21 yaşındaydım daha kilo 97. hatta hiç unutmam bir kıyafet beğenmiştim bir mağazada kadın bana denetmedi bile bir şey olur diye. nasıl üzüldüğümü incindiğimi anlatamam. neden böyle oldu çünkü annem hep üstüme geldi hep hatırlattı. sofrada ekmeği önmden çekti herkesin içinde...
işime başlayınca 60 kiloya indim. çook basit oldu. yemedim ve indim diyece kadar basit. pek çok erkek peşimde koştu. içimdeki afet dışarı çıktı. ama keşke çook önce yapsaymışım bunu dedim. üniversitede hep platonik aşık olmadan önce. balom zehir olmadan önce. özgüvenim yerle bir olmadan önce. annem haklı mıydı ?hayır. anneler bilmeliler. onlar ne derse desin kişinin canına tak ederse kilo verebilir. şimdi de 60 kiloyum arada kilo alıyorum ama biraz egzersiz zararsız diyetlerle veriyorum. sana tavsiyem başındaki şu öss belasını atınca bu işe bir son ver. ne kadar erken yaparsan o kadar iyi. ama önce hedefine ulaş çünkü rejim işi konsantre işidir..
başını ağrıttım ama ben sende kendimi gördüm... anlatmak istedim... a.s.

Ah canım ah!! başlığın geriye kalanlarını pek incelemedim ama sende ben gençliğimi gördüm. Öncelikle tabii ki anneler kötülük düşünmez evladının iyiliğini düşünür ama asla başkalarının yanında kızım şişman olmasaydı falan deyip de kızının gurunu incitmemelidir. çünkü bu tarz hareketlerin nasıl geri teptiğini çok çok iyi biliyorum. nerden mi? ben liseyi bitirirken 95 kiloydum. benim üniversiteyi bitirene kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. beğenilmek nasıl bir şey hiç tatmadım. ne zaman bir balo olsa kıyafet alınacak olsa moralim bozulurdu bir şey almak istemezdim. beğendiğimi değil içine sığabildiğimi alabilirdim ancak. üniversiteden mezun olurken nerden aldım kıyafetimi? sumak xl modadan. oysa 21 yaşındaydım daha kilo 97. hatta hiç unutmam bir kıyafet beğenmiştim bir mağazada kadın bana denetmedi bile bir şey olur diye. nasıl üzüldüğümü incindiğimi anlatamam. neden böyle oldu çünkü annem hep üstüme geldi hep hatırlattı. sofrada ekmeği önmden çekti herkesin içinde...
işime başlayınca 60 kiloya indim. çook basit oldu. yemedim ve indim diyece kadar basit. pek çok erkek peşimde koştu. içimdeki afet dışarı çıktı. ama keşke çook önce yapsaymışım bunu dedim. üniversitede hep platonik aşık olmadan önce. balom zehir olmadan önce. özgüvenim yerle bir olmadan önce. annem haklı mıydı ?hayır. anneler bilmeliler. onlar ne derse desin kişinin canına tak ederse kilo verebilir. şimdi de 60 kiloyum arada kilo alıyorum ama biraz egzersiz zararsız diyetlerle veriyorum. sana tavsiyem başındaki şu öss belasını atınca bu işe bir son ver. ne kadar erken yaparsan o kadar iyi. ama önce hedefine ulaş çünkü rejim işi konsantre işidir..
başını ağrıttım ama ben sende kendimi gördüm... anlatmak istedim... a.s.

Abla dicem,evli barklı iş sahibi birisin çünkü :) çooooooooooooook teşekkür ederim abla desteğin için :)a.s.a.s.

Ya Öss'ye hazırlanıyorum ve feci derecede iştahım açık,yalan yok yemek yemeyi seviyorum yaa!!!
Tamam kilom var,hoş diil ben de biliyorum ama yapma anne yaaa!!!
Tutturmuş kaç aydır "Dışarda yeme,mayonez ketçap yeme,abur cubur yeme,onu yeme bunu yeme,uyuma........!!!"
Ya yeter ama yaaa ne yapıcam ben bu annemle!!!!!
Hayır bazen öyle bi çileden cıkıyorum ki keşke bööle bi hastalığa yakalansam gözünün önünde eriiyip gitsem diyorum!!!
Ya bir gün onca akrabanın yanında "Kızım kör topal olsaydı şişman olmasaydı" dedi yaaaa!!!
Ben de hatırladıkça daha da kötü oluyorum daha da yiyorum!!!! senağlama senağlama senağlama

annen seni düşünüyor ama sen kendini düşünmüyorsun anladıgım kadarıyla. (annen durumu fazlaca abartmış ama)
dışarda o yediklerinin sana faydası yok sadece zararı var. sseviyo olabilirsin ama bu sevgi sana zarar olarak ilerde FECİ şekilde dönecektir.
ketcap,cips,patates kızartması, hamburger... vs. şunların içine neler koyduklarını ncelersen kendine her defasında ne kadar zarrar verdiğini anlarsın
bir bardak kolanın içinde 15 küp şeker var imiş. bunun yanında hamburgerle patates kızartması da super gidiyor demi... sonra biriksin löplöp yağlar
sonra neymiş efendim "biraz balık etli imiş" pehh de pehh

oyle abuk sabuk yarardan çok zarar getiren gıdaların ne işime yarıyo benim...önce sağlıgını düşün ve o resimdeki sen isen bogazına hakim ol :delphin:

canım ben hayatımda hiç şişman olmadım ama lisedeyken bu halimden 4 kilo fazlaydım o zamanlar bende senin gibiydim yemeden duramıyodum birde hergün muhakkak abur cubur yerdim ve bu abur cubur sevdamdan vazgeçemiycem diyodum ama vazgeçtim artık hergün yemiyorum ve eskisi gibi aramıyorum kaydirigubbakcemile5 benim annemde hep küçüklüğümden beri zayıflığıma taktı oysaki kilom hep normaldi bana hep tahta kurusu gibi lakaplar taktı şimdi bile bana diyoki öyle çok renkli şeyler alma zaten çocuk gibisin iyice çocuk gibi oluyosun diyo :delphin: kendilerince iyiliğimizi istiyolar haklılarda aslında ama söyleme tarzları yanlış işte... bak bi haftada bi kilo vermişsin geriside gelecek inşallah yerimseniben

Back
X