Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım benim bu sebzelerle meyvelerle samimyet kurmam gerek,sevmem gerek onları kaydirigubbakcemile5 yani yaşam tarzımı değiştirmeliyim çünkü daha önceki girişimlerim verdiklerimi geri almakla sonlandı![]()
kızlar size cok süper bi haberim var,1 haftada 1 kg verdim devamlı sebze yemekleri yiyorum corba içiyorum kalorisi az olanlardan![]()
kızlar size cok süper bi haberim var,1 haftada 1 kg verdim devamlı sebze yemekleri yiyorum corba içiyorum kalorisi az olanlardan![]()
Ya Öss'ye hazırlanıyorum ve feci derecede iştahım açık,yalan yok yemek yemeyi seviyorum yaa!!!
Tamam kilom var,hoş diil ben de biliyorum ama yapma anne yaaa!!!
Tutturmuş kaç aydır "Dışarda yeme,mayonez ketçap yeme,abur cubur yeme,onu yeme bunu yeme,uyuma........!!!"
Ya yeter ama yaaa ne yapıcam ben bu annemle!!!!!
Hayır bazen öyle bi çileden cıkıyorum ki keşke bööle bi hastalığa yakalansam gözünün önünde eriiyip gitsem diyorum!!!
Ya bir gün onca akrabanın yanında "Kızım kör topal olsaydı şişman olmasaydı" dedi yaaaa!!!
Ben de hatırladıkça daha da kötü oluyorum daha da yiyorum!!!! senağlama senağlama senağlama
Ah canım ah!! başlığın geriye kalanlarını pek incelemedim ama sende ben gençliğimi gördüm. Öncelikle tabii ki anneler kötülük düşünmez evladının iyiliğini düşünür ama asla başkalarının yanında kızım şişman olmasaydı falan deyip de kızının gurunu incitmemelidir. çünkü bu tarz hareketlerin nasıl geri teptiğini çok çok iyi biliyorum. nerden mi? ben liseyi bitirirken 95 kiloydum. benim üniversiteyi bitirene kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. beğenilmek nasıl bir şey hiç tatmadım. ne zaman bir balo olsa kıyafet alınacak olsa moralim bozulurdu bir şey almak istemezdim. beğendiğimi değil içine sığabildiğimi alabilirdim ancak. üniversiteden mezun olurken nerden aldım kıyafetimi? sumak xl modadan. oysa 21 yaşındaydım daha kilo 97. hatta hiç unutmam bir kıyafet beğenmiştim bir mağazada kadın bana denetmedi bile bir şey olur diye. nasıl üzüldüğümü incindiğimi anlatamam. neden böyle oldu çünkü annem hep üstüme geldi hep hatırlattı. sofrada ekmeği önmden çekti herkesin içinde...
işime başlayınca 60 kiloya indim. çook basit oldu. yemedim ve indim diyece kadar basit. pek çok erkek peşimde koştu. içimdeki afet dışarı çıktı. ama keşke çook önce yapsaymışım bunu dedim. üniversitede hep platonik aşık olmadan önce. balom zehir olmadan önce. özgüvenim yerle bir olmadan önce. annem haklı mıydı ?hayır. anneler bilmeliler. onlar ne derse desin kişinin canına tak ederse kilo verebilir. şimdi de 60 kiloyum arada kilo alıyorum ama biraz egzersiz zararsız diyetlerle veriyorum. sana tavsiyem başındaki şu öss belasını atınca bu işe bir son ver. ne kadar erken yaparsan o kadar iyi. ama önce hedefine ulaş çünkü rejim işi konsantre işidir..
başını ağrıttım ama ben sende kendimi gördüm... anlatmak istedim... a.s.
Ya Öss'ye hazırlanıyorum ve feci derecede iştahım açık,yalan yok yemek yemeyi seviyorum yaa!!!
Tamam kilom var,hoş diil ben de biliyorum ama yapma anne yaaa!!!
Tutturmuş kaç aydır "Dışarda yeme,mayonez ketçap yeme,abur cubur yeme,onu yeme bunu yeme,uyuma........!!!"
Ya yeter ama yaaa ne yapıcam ben bu annemle!!!!!
Hayır bazen öyle bi çileden cıkıyorum ki keşke bööle bi hastalığa yakalansam gözünün önünde eriiyip gitsem diyorum!!!
Ya bir gün onca akrabanın yanında "Kızım kör topal olsaydı şişman olmasaydı" dedi yaaaa!!!
Ben de hatırladıkça daha da kötü oluyorum daha da yiyorum!!!! senağlama senağlama senağlama