Merhaba hanımlar, ben oldum olası zayıf bir insanım daha önce kilo almak için çabalarım oldu ama hep kısa süre sonra pes ettim. Istah problemim var cok fazla yiyemiyorum. Çevremden de bu konuda aa ne kadar zayıfsın kilo al gibi şeyler duyuyorum bu da ayrı canımı sıkıyor ve özgüvenimi etkiliyor. Daha önce bir kac kez dahiliyeye gittim sonuçlarımda hic bir sıkıntı yoktu. Son çare olarak spora başlamayı düşündüm. Aranızda veya cevrenizde spor ile kilo alabilen olumlu sonuçlar alabilen oldu mu? Baska çözüm öneriniz varsa onlari da paylaşırsanız cok mutlu olurum. Belki su an çoğu kişi bu da dert mi diyordur ama gerçekten benim icin önemli bu sekilde mutlu değilim.
Boyum-164 Kg-46
Bekarım. Bu sekilde evlenmekte istemiyorum zaten. Erkekler zayıf kadinlardan hoşlanmıyor bence.Evli mısınız yoksa bekar mi eğer bekarsanız normal bende bakarken sizin gibiydim ne yaparsam yapım kilo alamazdım ama evlendikten sonra kilo aldım çok değil ama olması gereken kadar normalim şu anda normal böyle olması çok kafaniza takmayın
6 kilo aldim.Kac kilo aldınız acaba ?
Canım bu konuda tek yapman gereken şey kilonu takıntıMerhaba hanımlar, ben oldum olası zayıf bir insanım daha önce kilo almak için çabalarım oldu ama hep kısa süre sonra pes ettim. Istah problemim var cok fazla yiyemiyorum. Çevremden de bu konuda aa ne kadar zayıfsın kilo al gibi şeyler duyuyorum bu da ayrı canımı sıkıyor ve özgüvenimi etkiliyor. Daha önce bir kac kez dahiliyeye gittim sonuçlarımda hic bir sıkıntı yoktu. Son çare olarak spora başlamayı düşündüm. Aranızda veya cevrenizde spor ile kilo alabilen olumlu sonuçlar alabilen oldu mu? Baska çözüm öneriniz varsa onlari da paylaşırsanız cok mutlu olurum. Belki su an çoğu kişi bu da dert mi diyordur ama gerçekten benim icin önemli bu sekilde mutlu değilim.
Boyum-164 Kg-46
Tek yapman gereken şey kilonu takıntın olmaktan çıkarmak. Zamanı gelince kilo alırsın dert etme kimseyi umursama. Kıyafetlerin tadını çıkar .Evet haklısınız insanlar herşeyi eleştiriyorlar. Bende dolgunluk seven biriyim. Öyle ınsanları görünce hep bir hayranlık duyuyorum ve özeniyorum. Bu bende artık özgüven problemi oluşturmaya başladı.
Oyle düşünmeyin ben evlendigime gore siz neden evlenemeyesiniz ki sonradan kilo aldim sizi gercekren seven biri çıkarsa ne kilo ne başka bisey engel olamazBekarım. Bu sekilde evlenmekte istemiyorum zaten. Erkekler zayıf kadinlardan hoşlanmıyor bence.
Ya ben de niye kilo aliyorum abur cubur da yemiyorum diyorumher aksam proteinli sut muz yiyorum kilo mu aldiriyormus ne yiyim ben ya
Benimde hiç yoktu üst bacaklarım baya inceydi evde squat programını uyguladım bir ayda en fazla günlük 250 squat yaptım böyle böyle zamanla oldu :) şimdi baya dolgun ve dik duruyor yağ olmadığı için :)Bende kalca yok gibi bir seyaynı zamanda bacaklarımda zayıf. Bacak ve kalca kısmı daha dolgun olsaydı bu kadar dert etmezdim zaten. Sporu evde mi yaptınız?
Bebe bisküvisini bir dönem bende yedim. Gerçekten o dönem biraz kilo aldım ve iştahım açılmıştı ama sende biliyorsundur belki cok uzun süre devam edemiyor insan bir süre sonra miden bulanıyor. Diğer tarifini deneyeceğim
Ne guzel inceciksin hasta degilsen zayif olmayı niye takiyorsun ki. Ha çok dert ediyorsan diyetisyenle görüş.Merhaba hanımlar, ben oldum olası zayıf bir insanım daha önce kilo almak için çabalarım oldu ama hep kısa süre sonra pes ettim. Istah problemim var cok fazla yiyemiyorum. Çevremden de bu konuda aa ne kadar zayıfsın kilo al gibi şeyler duyuyorum bu da ayrı canımı sıkıyor ve özgüvenimi etkiliyor. Daha önce bir kac kez dahiliyeye gittim sonuçlarımda hic bir sıkıntı yoktu. Son çare olarak spora başlamayı düşündüm. Aranızda veya cevrenizde spor ile kilo alabilen olumlu sonuçlar alabilen oldu mu? Baska çözüm öneriniz varsa onlari da paylaşırsanız cok mutlu olurum. Belki su an çoğu kişi bu da dert mi diyordur ama gerçekten benim icin önemli bu sekilde mutlu değilim.
Boyum-164 Kg-46
Ben yillardir zayifliktan muzdariptim burda bile konularim vardir ozguvenkm yerlerdeydi.1 aydir evdeyim ben strese girdigim zaman midem bozuluyo yedigim ne varsa cikariyodum.evlendikten sonra es ailesi zaafim oldu seslerink duydugum an psikolojim bozuluyodu travmaydi resmen.birde ustune beni uzup yuzume cok zayifsin falan dedikce beni delirtmislerdi.tahlilerim tertemizdi en son pskiyatye gttim 1 ay once. Dr reomeron ve citoles yazdi. Tabi kisiden kisiye gore degisiyor bunlar super istahimj acti.normalde asla 50 kiloyu gecmezdim.boyum 1.63 . 1 aydje hergun hamur isi yiyorum istahim oyle bir acildiki yemek yemessem cildiriyorum.usenmeden kreplee borekler aciiyorum.1 ayda 57 kilo oldum.ilaclarimi acla birakmayacagim mideyi buyutene kadar. Yuzum guzellesti keyfim yerine geldi iann.Merhaba hanımlar, ben oldum olası zayıf bir insanım daha önce kilo almak için çabalarım oldu ama hep kısa süre sonra pes ettim. Istah problemim var cok fazla yiyemiyorum. Çevremden de bu konuda aa ne kadar zayıfsın kilo al gibi şeyler duyuyorum bu da ayrı canımı sıkıyor ve özgüvenimi etkiliyor. Daha önce bir kac kez dahiliyeye gittim sonuçlarımda hic bir sıkıntı yoktu. Son çare olarak spora başlamayı düşündüm. Aranızda veya cevrenizde spor ile kilo alabilen olumlu sonuçlar alabilen oldu mu? Baska çözüm öneriniz varsa onlari da paylaşırsanız cok mutlu olurum. Belki su an çoğu kişi bu da dert mi diyordur ama gerçekten benim icin önemli bu sekilde mutlu değilim.
Boyum-164 Kg-46
Kesinlikle diyetisyene git diyorum. Yakın akrabalarımdan iki kişi gitti ikisi de kilo aldı. Kendileri çevrenin "sen asla kilo almazsın senin metabolizman hızlı, sizde zayıflık genetik vs."denilen kişilerdendiMerhaba hanımlar, ben oldum olası zayıf bir insanım daha önce kilo almak için çabalarım oldu ama hep kısa süre sonra pes ettim. Istah problemim var cok fazla yiyemiyorum. Çevremden de bu konuda aa ne kadar zayıfsın kilo al gibi şeyler duyuyorum bu da ayrı canımı sıkıyor ve özgüvenimi etkiliyor. Daha önce bir kac kez dahiliyeye gittim sonuçlarımda hic bir sıkıntı yoktu. Son çare olarak spora başlamayı düşündüm. Aranızda veya cevrenizde spor ile kilo alabilen olumlu sonuçlar alabilen oldu mu? Baska çözüm öneriniz varsa onlari da paylaşırsanız cok mutlu olurum. Belki su an çoğu kişi bu da dert mi diyordur ama gerçekten benim icin önemli bu sekilde mutlu değilim.
Boyum-164 Kg-46
Ahahha yemek yemeyeyim aksam acikinca diye proteinli sut muz yiyecegim benimben proteinli sütü kas oranım az diye içiyordum ama muz meyveler arasında kalorisi en fazla olanlardan biri zaten, üstüne de gece yiyorsan kesin kilo yapan odurgene gün içinde yersin bir şey olmaz, gece yeme sadece
57 kilo o boya fazla degil mi sence?50 daha iyi gibi.bence etrafinizdakiler sizi kiskanmisBen yillardir zayifliktan muzdariptim burda bile konularim vardir ozguvenkm yerlerdeydi.1 aydir evdeyim ben strese girdigim zaman midem bozuluyo yedigim ne varsa cikariyodum.evlendikten sonra es ailesi zaafim oldu seslerink duydugum an psikolojim bozuluyodu travmaydi resmen.birde ustune beni uzup yuzume cok zayifsin falan dedikce beni delirtmislerdi.tahlilerim tertemizdi en son pskiyatye gttim 1 ay once. Dr reomeron ve citoles yazdi. Tabi kisiden kisiye gore degisiyor bunlar super istahimj acti.normalde asla 50 kiloyu gecmezdim.boyum 1.63 . 1 aydje hergun hamur isi yiyorum istahim oyle bir acildiki yemek yemessem cildiriyorum.usenmeden kreplee borekler aciiyorum.1 ayda 57 kilo oldum.ilaclarimi acla birakmayacagim mideyi buyutene kadar. Yuzum guzellesti keyfim yerine geldi iann.
Yok 50 gibi duemuyodum cok zayif duruyorum 45 gibi falan. Suandada 57 gibi durmiyorum ama yinede eskiye nazaran daha iyi dinc hissediyorum57 kilo o boya fazla degil mi sence?50 daha iyi gibi.bence etrafinizdakiler sizi kiskanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?