- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Sek quark mi ben her fun iki tane yerim.yaaaa ben bilmeden kilo alma diyeyi yapiyomusumBen bir dönem diyetisyene de gitmiştim çok kafama taktığım için. O tarifi de bana diyetisyen vermişti.
Kilo almamız için sık sık kalorisi yüksek şeyler yememiz gerekiyor çünkü metabolizma hızlı, geleni yakıyor bacım
Kuruyemişlerin kalorisi yüksektir bak onlardan hep at ağzına, hamurişi falan ye zaten yiyorsundur bildiğin şeyler hep bunlar.
Siyah zeytin de yağlı bir yiyecek kahvaltıda mutlaka ye diyordu bana doktor, birde tahin pekmez karıştırıp kahvaltıda ondan da yemeye çalış. Kalorisi yüksek ürünler hep ye onlardan.
Bak şey aklıma geldi bir de; sek quark yoğurtlar var meyveli, içine 20 adet fındık koyup ara öğünlerde bunlardan yiyordum. Yabanmersini olanı çookk güzeldi. Fındık zaten kalorili ve yağlı bir yiyecek.
Bunların hepsini diyetisyen söylemişti bana aklıma geldikçe yazarım gene. Dene söylediklerimi mutlaka, ben bile aldıysam kesin sende alırsın
Ahahha yemek yemeyeyim aksam acikinca diye proteinli sut muz yiyecegim benimyaw cok sag olun niye kilo aliyorum diyorum bende.
Sek quark mi ben her fun iki tane yerim.yaaaa ben bilmeden kilo alma diyeyi yapiyomusum
Cok tesekkurler valla ben de unu cikolatayi kestim niye kilk aliyorum.diyorumValla kalorisini bilemem ama diyetisyen bunları vermişti bana ve kilo almıştım , kas yoktu çünkü vücudumda onlarda proteinli biliyorsun. Yemeyi kes bakalım bi etkisi olacak mı görürsünayrıca rica ederim
Kesinlikle sar anca oyle alınır .. gece ye yat üstüne zamanla iştahın da acılır benceIki ayda güzel kilo almışsın. artık hamur isine sarıyorum o zamanboyum-163 kg-46
170 boyla sizinle aynı kilodaydım. Her akşam cici bebe süt muz karışımı yedim bekarken. 2 kilo aldım 2 aydaMerhaba hanımlar, ben oldum olası zayıf bir insanım daha önce kilo almak için çabalarım oldu ama hep kısa süre sonra pes ettim. Istah problemim var cok fazla yiyemiyorum. Çevremden de bu konuda aa ne kadar zayıfsın kilo al gibi şeyler duyuyorum bu da ayrı canımı sıkıyor ve özgüvenimi etkiliyor. Daha önce bir kac kez dahiliyeye gittim sonuçlarımda hic bir sıkıntı yoktu. Son çare olarak spora başlamayı düşündüm. Aranızda veya cevrenizde spor ile kilo alabilen olumlu sonuçlar alabilen oldu mu? Baska çözüm öneriniz varsa onlari da paylaşırsanız cok mutlu olurum. Belki su an çoğu kişi bu da dert mi diyordur ama gerçekten benim icin önemli bu sekilde mutlu değilim.
Boyum-164 Kg-46
Ciddi mi? Ben 77 yım ve 65 in altına düştüğüm an iskelet gibi görünüyorumGenetiginiz nasil? Ailenizdeki diger kadinlar?
Insanlari bosverin kilo alsaniz da aldi derler.
Sagliginizi tehdit eden bir durum yoksa kendinizi oldugunuz gibi sevin, 177 boy 50 kgden bildiriyorum
170 boya 95 kg ile sesleniyorum negzel keşke benim olsa.Boyum-164 Kg-46
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?