- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kadınlar kiloları yaşı ve kocalariyla ilgili özeleştiri yapar ama eleştiriye kapalıdırAynen az kalmıştı
Evet ama şu da var dışardan bir göz her zaman kamçı gibi oluyor
Bana birisi dese yani kilon çok diye tribe giriyorum
Kadınlar kiloları yaşı ve kocalariyla ilgili özeleştiri yapar ama eleştiriye kapalıdır
Bunu çok tecrübe ettim
Anladim bu nasıl bir azimdir cok sasirdimYani kalbi çok sıkışıyordu onun etkisi var.
Dizleri, bacakları çok ağrıyordu ondan da vermek istedi.
Bir de benim kp in 2 katı duruyordu oda etki etti
Yani bir çok şey aslında.
Anladim bu nasıl bir azimdir cok sasirdim
zmanla olacak canım umudunu kaybetme yeterkiKilo verme sürecindeyim. Çok da iyi başladım 112 kiloyla başladım şu an 104 kiloya indim ve bunu bir ayda başardım bakınca. Çok motiveydim aslında aç kalmadan sporla güzel güzel her şey tıkırında giderken kendimi çok kötü hissediyorum şu an. Yemek konusunu kafamda bitirdim sanırım pek açlık hissetmiyorum yemek ataklarım yok aşırı adapteyim zararlı hiçbir şey yemek istemiyorum aksine daha çok kilo vermek hemen incecik olmak istiyorum sağlıklı bir insan olmak istiyorum ama hemen olmayacağını bilmek beni çok üzüyor ağlamak istiyorum. Bu moral bozukluğu beni etkileyecek diye korkuyorum normalde neşeli biriyim aslında. Gözümde büyüyor her şey. Bu kiloları bir anda almadıysam bir anda da gitmeyecek biliyorum ama sabredemiyorum hemen sonuç almak kendimi incecik görmek istiyorum ama aynaya her baktığımda daha da şişman görüyorum sanki kendimi. O 8 kiloyu hiç vermemişim gibi. Çok mutsuzum içimi dökmek istedim ağlamak istiyorum sadece.
Buarada biz yazıyoruz da konu sahibi nerde acaba
Hu huuuu komşu kızı
Sana moral ur mu bilmem 148 kiloyum
Hatta bir iki parça aldım motive olmak için. Sadece hemen olsun bir şeyler istiyorum ama sabretmem gerekiyor. Hayat böyle malesef.Kilo almak kilo vermekten çok daha zor sadece biraz sabırlı olmaya çalış motive edici videolar izle yazlık elbiseler bak belki iyi gelir
Malesef keşke her şey istediğimiz an olsa ama her şey için günlerce aylarca sabretmek gerekiyorHatta bir iki parça aldım motive olmak için. Sadece hemen olsun bir şeyler istiyorum ama sabretmem gerekiyor. Hayat böyle malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?