- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 33
- 40
- Konu Sahibi agresifkiz
-
hay Allah yaa, inşallah iradesi gelir ve bir an önce kilo vermeye başlarEvet götürdük
Yemek yemeyi yedirmeyi seviyor onun için bir aşk yemek hiç üşenmez
Topuk dikeni de varSizin kilo az veririsiniz
hay maşallah yaaİlk başladığı zamanlar bize geldiklerinde tatlı ikram ederdim yemem derdi, yemezdi.
İradesi çok kuvvetli.
Hala bile sayıyor yediklerini 2 kilo mu ne almış onu dert ediniyor
2 haftada 4 kg çok güzel vermişsiniz benceBende diyetteyim. Yeni başladım. 2 hafta oldu 4 kg anca gitti. Bende hemencecik 10 kg vermek istiyorum ama olmuyor.
Şunu bir düşün sen bu kiloyu 1 ayda almadın ki 1 ayda veresin. Kilo kilo gidecek bunlar. Hedefine ulaşmak biraz zaman alacak ama bırakmazsan illa gidecek. Ben de kendimi böyle teskin ediyorum.
Hele ki ben haşimatoyum. Şimdi durakladı vermem. Bende üzülüyorum ama devam ediyorum. Belki de 6 ay içinde kaç kilo vereceksin ve tartıya çıktığında çok sevineceksin. Valla ben 400 Gr eksik çıksam ona bile seviniyorum
77.4 kiloyum şuan.hay Allah yaa, inşallah iradesi gelir ve bir an önce kilo vermeye başlar
hay maşallah yaa
2 haftada 4 kg çok güzel vermişsiniz bence
kaç kilosunuz ki
1.72Boy kaç ?
Bende 3 sene önce sizinle aynı kilodaydım 172 boy benimdeYine de çok.
Bende 170 cm 68 kiloyla başladım
Zayıflayacağız
Bende 3 sene önce sizinle aynı kilodaydım 172 boy benimde
55 kiloyum şimdi ama bir kilosuda meme protezi
Beslenme düzenimi tamamen değiştirdim şeker hamur işi hayatımdan neredeyse çıkardım eşimde benimle beraber zayıfladı ikimze de çok iyi geldi
Oğlum ama evde hareketsiz kalınca birazda seviyor diye kek filan yaptım o kilo aldı şimdi kek börekte yapmayacam
Sizin kilolar kolay gider
Ben az mı dedim. Yazım da 10 kilo vermem gerektiğini belirtmiştim. Bunu verirsem sonrasında ki hedefim 65 olmak. Tabi haşimato zorluyor ama olsun.Yine de çok.
Bende 170 cm 68 kiloyla başladım
Zayıflayacağız
Ben az mı dedim. Yazım da 10 kilo vermem gerektiğini belirtmiştim. Bunu verirsem sonrasında ki hedefim 65 olmak. Tabi haşimato zorluyor ama olsun.
Motivasyonunu hiç bozma.Biz kadınlar neleri başarmıyoruz kiKilo verme sürecindeyim. Çok da iyi başladım 112 kiloyla başladım şu an 104 kiloya indim ve bunu bir ayda başardım bakınca. Çok motiveydim aslında aç kalmadan sporla güzel güzel her şey tıkırında giderken kendimi çok kötü hissediyorum şu an. Yemek konusunu kafamda bitirdim sanırım pek açlık hissetmiyorum yemek ataklarım yok aşırı adapteyim zararlı hiçbir şey yemek istemiyorum aksine daha çok kilo vermek hemen incecik olmak istiyorum sağlıklı bir insan olmak istiyorum ama hemen olmayacağını bilmek beni çok üzüyor ağlamak istiyorum. Bu moral bozukluğu beni etkileyecek diye korkuyorum normalde neşeli biriyim aslında. Gözümde büyüyor her şey. Bu kiloları bir anda almadıysam bir anda da gitmeyecek biliyorum ama sabredemiyorum hemen sonuç almak kendimi incecik görmek istiyorum ama aynaya her baktığımda daha da şişman görüyorum sanki kendimi. O 8 kiloyu hiç vermemişim gibi. Çok mutsuzum içimi dökmek istedim ağlamak istiyorum sadece.
Motivasyonunu hiç bozma.Biz kadınlar neleri başarmıyoruz kiKilo da neymiş canım
52 ydim ben de evlendiğimdeEvet olmayacak şey değil.
Bende geçen sene 58 kiloydum ama pandemi, ramazan falan derken çok aldım.
Bir de işim masa başı ye iç otur :))
Ama vereceğim bende çıkardım hamur işi, tatlı, şeker zaten yok hayatımda.
Spora da başladım 7-8 kilo versem çok iyi gelecek :))
55 olamam ben o kadar zayıflayamadım hiç
52 ydim ben de evlendiğimde
Benim de hayaldi gerçek oldu
Kolay gelsin sonucu yazarsınız
Oy maşallah kayınvalidenize.İçinden bir insan daha çıkmış sanki.Kv 60 kilo verdi.
120 kiloydu şuan benden zayıf
1-2 sene içerisinde verdi ve şuan ne kadar rahatladığını anlatamam.
Çok spor yapmadı ama yemesine çok dikkat etti.
Sende yaparsın lütfen motiveni bozma.
Aldığın, istediğin her kıyafetin içine girince her şey daha güzel olacak :))
Yok ya kırıcı olmak istemedim.
Vereceğiz evet haşimato zorlar ama başaracağız.
Oy maşallah kayınvalidenize.İçinden bir insan daha çıkmış sanki.Merak ettim bir saglik sorunundan dolayi mi bu kadar azim yapti?
Az daha fırçayı yiyiyodun
Yaş ve kiloyla ilgili yorum sakıncalı biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?