Kilo problemi

Bende diyetteyim. Yeni başladım. 2 hafta oldu 4 kg anca gitti. Bende hemencecik 10 kg vermek istiyorum ama olmuyor.

Şunu bir düşün sen bu kiloyu 1 ayda almadın ki 1 ayda veresin. Kilo kilo gidecek bunlar. Hedefine ulaşmak biraz zaman alacak ama bırakmazsan illa gidecek. Ben de kendimi böyle teskin ediyorum.

Hele ki ben haşimatoyum. Şimdi durakladı vermem. Bende üzülüyorum ama devam ediyorum. Belki de 6 ay içinde kaç kilo vereceksin ve tartıya çıktığında çok sevineceksin. Valla ben 400 Gr eksik çıksam ona bile seviniyorum

Evet götürdük
Yemek yemeyi yedirmeyi seviyor onun için bir aşk yemek hiç üşenmez

Topuk dikeni de var Sizin kilo az veririsiniz
hay Allah yaa, inşallah iradesi gelir ve bir an önce kilo vermeye başlar

İlk başladığı zamanlar bize geldiklerinde tatlı ikram ederdim yemem derdi, yemezdi.
İradesi çok kuvvetli.
Hala bile sayıyor yediklerini 2 kilo mu ne almış onu dert ediniyor
hay maşallah yaa

2 haftada 4 kg çok güzel vermişsiniz bence
kaç kilosunuz ki

Yine de çok.
Bende 170 cm 68 kiloyla başladım
Zayıflayacağız
Bende 3 sene önce sizinle aynı kilodaydım 172 boy benimde

55 kiloyum şimdi ama bir kilosuda meme protezi

Beslenme düzenimi tamamen değiştirdim şeker hamur işi hayatımdan neredeyse çıkardım eşimde benimle beraber zayıfladı ikimze de çok iyi geldi

Oğlum ama evde hareketsiz kalınca birazda seviyor diye kek filan yaptım o kilo aldı şimdi kek börekte yapmayacam

Sizin kilolar kolay gider

Evet olmayacak şey değil.
Bende geçen sene 58 kiloydum ama pandemi, ramazan falan derken çok aldım.
Bir de işim masa başı ye iç otur :))
Ama vereceğim bende çıkardım hamur işi, tatlı, şeker zaten yok hayatımda.
Spora da başladım 7-8 kilo versem çok iyi gelecek :))

55 olamam ben o kadar zayıflayamadım hiç

Motivasyonunu hiç bozma.Biz kadınlar neleri başarmıyoruz ki Kilo da neymiş canım

52 ydim ben de evlendiğimde

Benim de hayaldi gerçek oldu

Kolay gelsin sonucu yazarsınız

Oy maşallah kayınvalidenize.İçinden bir insan daha çıkmış sanki. Merak ettim bir saglik sorunundan dolayi mi bu kadar zayifladi?

Oy maşallah kayınvalidenize.İçinden bir insan daha çıkmış sanki. Merak ettim bir saglik sorunundan dolayi mi bu kadar azim yapti?

Yani kalbi çok sıkışıyordu onun etkisi var.
Dizleri, bacakları çok ağrıyordu ondan da vermek istedi.
Bir de benim kp in 2 katı duruyordu oda etki etti

Yani bir çok şey aslında.

Az daha fırçayı yiyiyodun
Yaş ve kiloyla ilgili yorum sakıncalı biliyosun

Aynen az kalmıştı
Evet ama şu da var dışardan bir göz her zaman kamçı gibi oluyor
Bana birisi dese yani kilon çok diye tribe giriyorum

Ben tartilmayi bıraktım. Kilomu biliyorum. Şuan regli dönemindeyim, bitince ramazan başlıyor. Tabi oruç var. Gider birkaç kilo. Sonra yine diyete devam. Oruçta da diyet belki çok olmaz ama sağlıklı şeyler yemeyi planlıyorum. Zaten ekmek, tatlı, aburcubur, ünlü mamülleri bıraktım. Yaz başına koydum hedefimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…