- 10 Ekim 2014
- 32.509
- 146.114
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo verirseniz olmaz evet daraltılabilir ama yarınlar yokmuşçasına homini gırtlak devam ederseniz daha da alırsanız sorun olabilir.Gelınlık dıkılıyor. Sorun olmazmıs sordum.
Online diyetisyenle görüşüyorum, iki hafta bitti, 3 kg verdim. Sende görüş biriyle faydalı oluyor 50 günde rahatlıkla verirsin 10 kiloyu. Şok diyet, çay falan deneme sakın, kolaylıklar dilerim50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.
Entry- nick ve dert uyumuEn çok yağ muhtemelen göbektedir. 50 günde on kilo verseniz çok fark eder ve bu olmayacak bir şey değil. Ben diyet yaparken sabah aç karnına maydanoz, kekik kaynatıp limon sıkıp içmiştim ödem atmak için. o hafta iki kilo verdim, göbeğim küçüldü. Midenize dokunmayacaksa ayda bir bunu yapabilirsiniz. Yalnız bereket tanrıçası profil resminiz ve kilo probleminiz inanılmaz bağlantılı yazmadan edemedim![]()
Bunu nasıl yaptınız ?Aralıklı oruçla güzel kilo verdim
Aralıklı oruç bir beslenme düzeni şeklinde sürekli uygulandığında sağlıklı değil. Çünkü bu düzen bırakıldığında tekrar kilo artışı oluyor. Diyet sürecinizde haftalık kilo kaybınız azaldığında metabolizmanızı hızlandırmak için uygulayabilirsiniz birkaç günlük olacak şekildeMerhaba merak ettiğim birşeyi size sormak istiyorum. Aralıklı oruç sağlıklı mı sizce
Ah canım ah keşke insanı gerçekten içtikleri zayıflatsa asla inanma .burda sağlık bekçiliği yapamayacam çünkü hayatında herkes 1 kerede olsa destek ürün kullanmıştır. Ben de çok şey denedim direk zayıflattı eritti değil istahimi kesti ve hiç bisey yiyip içemedim. Tok tuttu vs. 1 ayda yaklaşık 7 kg verdim .Ama ilk iş boğazını tutmak su diyeti yap ve göreceksin nasıl eridiğini. Hayırlı olsun bu arada50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.
Aralikli oruç yapın 67 kilodan 56 kiloya düştüm ..1.69 boy 92 kilo falan sagolun
Ne kadar sürede. Bu arada cezalıydım ondan yazamadım.Aralikli oruç yapın 67 kilodan 56 kiloya düştüm ..
Ben yavaş yavaş vermeyi tercih ettim aralıklı yaptım 5 kilo verdim durdum ara ara toplamda marttan beri yapıyorum siz aralıksız ve kacamaksiz yapsaniz ciddi kilolar verirsiniz burada biri var 50 kilo verdi aralıklı oruçlaNe kadar sürede. Bu arada cezalıydım ondan yazamadım.
Merhabalar, Krom minerali kullanabilirsiniz. Günde iki kez iciyorsunuz tatlı ve açlık krizlerini çok aza indirgiyor. Ben 1 haftada 2bucuk kilo vermistim. Birazda kendi azminizle güzel sonuc alabilirsiniz50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.