- Konu Sahibi Hellen1330
-
arkadaşlar benim kilo problemim var cok zayıfım doktorada gittim kansız falan değilim bi sorun çıkmadı. evde olmadığım zamanlar çok rahat kilo alabiliyorum. bunun nedeni sanırım sürekli çay kahve içmem gün içinde çok fazla ama çay kahve içiyorum ama bırakamıyorumda bağımlılık gibi birşey bi kaç gün oldu içmiyorum zaten ramazandayız da. peki bunun haricinde bana verebileceğiniz tavsiye var mı bunun için 1.67 boyum 45 kiloyum senelerdir 50 falan olmak istiyorum. üniversiteye başlıycam bu sene ve ne giysem yakışmıyor cidden üzülüyorum
Bol Bol MC-BURGER KING aburcubur börek her sabah poğaça ye bak nasıl alıyorsun ah ahh bende vermeye calısıyorum
hamurişi+uyku bak gör iki güne akrep nalana dönersin
evlen çocuk doğur alırsın şimdi almak için uğraşma annem 48 kiloymuş şimdi 65...bense vermeye çalışıyorum
annem hiç yapmaz hamurişi bende bilmiyorum :)
arkadaşlar benim kilo problemim var cok zayıfım doktorada gittim kansız falan değilim bi sorun çıkmadı. evde olmadığım zamanlar çok rahat kilo alabiliyorum. bunun nedeni sanırım sürekli çay kahve içmem gün içinde çok fazla ama çay kahve içiyorum ama bırakamıyorumda bağımlılık gibi birşey bi kaç gün oldu içmiyorum zaten ramazandayız da. peki bunun haricinde bana verebileceğiniz tavsiye var mı bunun için 1.67 boyum 45 kiloyum senelerdir 50 falan olmak istiyorum. üniversiteye başlıycam bu sene ve ne giysem yakışmıyor cidden üzülüyorum
bende 1.64 boyundayım 51-52 kiloyum.bende almak istiyorum. Pekmez ceviz fln aldım geçenlerde aktarda işteyken oturduğum yerden yiyim diye ama ramazandayız yiyemiyorum.
sizin kilonuz gayet normal değil mi zaten,niye kilo almak istiyorsunuz ki ?
hiç normal gelmiyo bana.zaten çevremdeki herkes te diyo zayıfsın diyeyüzüme vurmaları da beni gıcık ediyo
çevrendeki insanlar emin ol sizin gibi olmak istiyorlardır.Onların ne dediğinin önemi var mı,siz mutluysanız tamam.Cidden zayıf olsanız anlarım da şu kiloda milleti dert edinmeyin bence[/QUOTE
51 KİLO ZAYIF MIŞ GİBİ GELMİYO 1.64 BOYA AMA BENİM KEMİKLERİM Mİ AĞIR NE İNCECİK KOLLARIM FLN.Allaha şükür yine tabi.Ama biraz alsam bi 5 kilo alsam çok mutlu olcam. Fakat alamıyorum metobolizmam çoookk hızlı
bende 1.64 boyundayım 51-52 kiloyum.bende almak istiyorum. Pekmez ceviz fln aldım geçenlerde aktarda işteyken oturduğum yerden yiyim diye ama ramazandayız yiyemiyorum.
hiç normal gelmiyo bana.zaten çevremdeki herkes te diyo zayıfsın diyeyüzüme vurmaları da beni gıcık ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?