• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo problemi

Kusekagit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
35
11
3
üç dört aydır önemli bi sınava hazırlanıyordum yaklaşık 7 8 kilo almışım..67 kiloyum şu an..yarın kardeşime kız istemeye gideceğiz evden bişeyler denedim her yanım pörtledi..alışverişe çıkacaktım bugün güya ama moralim sıfırlandı..kendimi çok hantal çirkin hissediyorum..nerdeyse ağlayacağım..hiç alışveriş yapasım yok giyecek bi şeyim de kalmamış..dolapta denemedik şey kalmadı denedikçe de bende moral kalmadı..

Bence kendinize yakisan kiyafeti bulmalisiniz...
Kardesinize kiz isteyeceksiniz onemli birgun :)
Hayirli olsun simdiden :)

içine korse giyebileceğiniz siyah bir elbise alabilirsiniz.daha sonra da kilo vermek için diyetisyenle görüşürsünüz.merak etmeyin diyete uyup spor yapınca kilolar gidiyor... şimdiden başarılar :)

sıkı bir korse alıp deneyin elbiselerinizi en azından daha derli toplu durur.

67 kiloyken bacaklarım çok kalındı ama gayette fit görünebiliyordum giydiklerimle.
Tabi boy önemli kiloda.
Aşağıdaki fotolar gibi yüksek bel pantolon, içine bluz, üstüne de uzun şık bir hırka veya ceketle kombinleyebilirsin.

baseni-orten-hirka.jpg

balik-2002_13.jpg

zayıf olup giyinmeyi bilmeyen kilolu olup giyinmesini çok iyi bilen insanlar var kilo aldım diye hiç birşey yakışmaz düşüncesi yanlış yeterki kendinize yakışanı bulun giyinmeyi bilin

1- Hemen banyo yapıp, saçları fönleyin, makyajınızı yapın ve de en iyi kıyafetinizi giyip alışverişe çıkın.
2- Güzel bir korse ve kumaşı çok da ince olmayan siyah bir kıyafet edinin. Ayakkabısı falan yoksa üşenmeyin onu da alın.
3- Bugünden itibaren boğazınızı tutmaya başlayın. Sakın ertelemeyin, akşam yemeğinde mesela doyduktan sonra yemeyi kesin. Keyif için yediniz ve bu keyif size 8 kilo kazandırdı unutmayın.
1 haftada 1-2 kilodan kurtulabilirsiniz. En fazla 2 ayda eskisi gibi olursunuz. Sadece biraz dikkat edip, hareketli olmanız gerekiyor. Ucunda ölüm yok, kilo bu verilir yani.

Çok teşekkürler hanımlar..totişimi kaldırdım ve alışverişe gittim..eve gelip aldıklarımı denedim makyajımı yapıp..kendimi iyi hissediyorum:21:bi de diyet listesi buldum kendime göre..pazartesi diyetime başlıyorum inşallah..resmen iki beden büyümüşüm ama:KK35:

Back
X