Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

canımcımm..bol su ..bol yürüyüşş..bi 2 sayfa önce arkadaşımız yazmıştı..bizde insülin direnci oluşuyor onuda alt beden en iyi krabiliyormuş yani oradaki kaslar onun için tempolu yürüyüş...ve arkadaşına sorr..eger glukofen kullanmıyorsa muhakkak dr una söylesin glukofen alsınn..kesinlikle hızlandıracak ve kolaylaştıracak kilo vermesini..3 seneyi geçti bende bebek için uğraşıyorum ve kilo vermeye çalışıyorum..aynı şeyleri yapa yapa geldik işte buralara..arkadaşın şanslıymış senin gibi duyarlı bi arkadaşı olduğu için..

göbeğimde azcıkkkk var :) ama ödem toplu her yerim o yüzden tombik duruyorum ödem attırıcı ilaç ve çay içiyorum zaten..

tşk ederim kendisine mutlaka iletecim bunları.......aboneliklerime eklıyorum ki unutmayım.......sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

bugün öğle yemeğini yemeyi unuttumm :) :) onun yerine şimdi karpuz yemeyi düşünüyorum..acıkda lor alırım yanına..olur biter.akşamada barbunya yapıyorumm..

bugün yine hızlı geçti karşıya gidememenin hıncına evle ugraştım yinee..dün yatak odamı bazamı boşalttım yatağın altıydı duvarlardı derken anca orası halloldu..bazaanın içindekileride havalandırdım..bugün onları yerleştirdim...

oturma odamın duvarlarını sildim..tüllerimi yıkadım..çocuk odasınıda hallettimm.. ama yoruldum..şimdi bütün evin yerlerini bi sileyim yarından sonrada salonum ve mutfagım kaldı sadece...banyo ve wc de varda onlar mühim değill..ayy böyle oyalananınca vakit ne güzell geçiyor yaaa...hiç yemektte gelmiyor insanın aklınaa...

o sanslı ınsan benım boyle bı arkadasa sahıbım ve onu cok sevıyorum...
pkoluyum bende waw cım diaformin kullanıyorum ama ole cok fazla kılo verdırmedı bana 3 ayda 5 kılo kadar verdım dıkkat ederekk... su mubarek gunde Rabbım senınde gonlune gore versın ınsallahh ılgınıze tesekkurlerrr yuruyus olayını bılmıyordum sayende ogrendım zaten yaptıgım tek spor yuruyus ve mekık oluyo genelde...

bende seni cnm benimm

Kandil nedeniyle bugün lokma ve kandil simidi dağıttık.
Biraz direndim ama uzun zamandır ilk defa lokma yedim
Keşke yemeseydim diyorum ama artık olan oldu
Bu saatten sonra bir şey yemiyim bari :]
Çok spor yapmam lazım çoookk, bu lokmaları yemek kolay da eritmek hiç de öyle kolay değil!!!

Son düzenleme:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür eve girebildim
Malum Kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor
Çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmedi Dışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... ve bir çok şey daha aldım dayanamayıp sonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün

Yarın sabahta Kız kardeşimle İkeada geleneksel Kahvaltı günlerimizden birini yapacağız
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor )
Artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallah evimi özledim yaa hemen bir günde Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın
Hee akşam üzerede Spor salonuna gidiyorum nasipse

kız ne gazı kesinlikle inanıyorum ben zaten
Valla bencede iyi gelmez ama o an nasıl birşeyse geldi eşim bile diyor anında uyudun hatta iki saat başımda beklemiş ya her an başım ağrırsa diye ama hiç uyanmamışım

İkinizde aramıza hoşgeldiniz
İnşallah sizide sık sık aramızda görürüz de hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz

Canım hepimiz insanız arada tabiki bizlerde canımızın çektiklerinden yiyeceğiz
Önemli olan abartmamak ve çok sık yememek

Son düzenleme:

hosgeldin canım bende çok yeniyim.. pkoluyum ve kiloluyum ve bende diaformin kullanıyorum 5 oldu başlayalı 4 kilo verdim.. 3 ayın sonunda inşallah daha fazla olur..

Neyse çok geç oldu ben hala kuran okuyacağım hesapta

RAbbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

AMİNN CANIMM..herşeyin hayırlısıı...sen neler yaptınn??şuan tedavi görüyormusunn..bende verdim biras ama şuan duruldu veremiyorumm..bende yürüyüşe kuvvet vericemm bakalımm inşallah kiloları verir bebekleri alırız onu yerine göbişimizee..

amann nolcekk ondann allahım bugünde mübarek gün kilo yaptırmasın vücutlatımızaaa ayy amma olurduu böyle olsa:) benim böyle bahanelerimm vardırr...diyet un bu bişi olmazz...mübarek gün kilo yapmazz.şimdi sende öyle düşünn bende acık helva yedim cumaya kadar erir inşallahh....

Neyse çok geç oldu ben hala kuran okuyacağım hesapta

RAbbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

cecomm unutma bizide ben bu kandil okuyamıyorum namazda oruçda yok :) kandilede gitmedim karşıya böle bi gerip geçti bugünn sanki kaldil değilmiş gibi geldii...bizede dua ett....

bi hüzünn çöktü yüreğimeee...sebepsizz..belki gecenin güzelliğinden dolayı çöken bi hüzünn...rabbimm hepinizin gönlündeki hayırlı olanları nasip etsin sizlere duam bu...hüznümden şikayetçi değilim o hüzünle yaklaşıyorum rabbime..hüzünlerimizi onunla sararız inşallahh...neyse..hepinize iyi gecelerr..allah rahatlık versinn..bende kaçayım artık..bu hüzün benden kaçmadan ben ona gideyimm..

Allah iyiliğini versin WAW
Hep böyle ol inşallah, neşen daim olsun
Neyse ki çok yemedim, o kadarcıktan bi şi olmaz :]

Dilerim Allah en kısa zamanda gönlüne ferahlık verir canım

cecomm unutma bizide ben bu kandil okuyamıyorum namazda oruçda yok :) kandilede gitmedim karşıya böle bi gerip geçti bugünn sanki kaldil değilmiş gibi geldii...bizede dua ett....

Bana da dua edin arkadaşlar, lütfen :]
Bugün sınavım var, 2 gündür harıl harıl çalışıyorum ama hala korkuyorum

Kızlar, sanırım birçoğunuzun bebek sahibi olma hayali var.
Mesajlarınızdan bunu anlıyorum :]
Ben de sizler için duacıyım.
Rabbim tez zamanda güzel yuvalarınızı nur topu gibi bebeklerle taçlandırsın inşallah

aminnn canımmçok sağoll...rabbim sanada zihin açıklıgı versinnn...hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...

sorularda bildiklerini yaptırsınn...bilmediklerini yaptırsınn...attıkklarını tuttursunnn

Cecoomm hoşgelmişsin canımya geçmiş olsun nazar mı değdi sana neler yaşamışsınn öyleee
Allah bir daha göstermesin canımya
her şeyi düşünmüşsün hehe tatile hazırlıkkk :)
duan çok güzel allah razı olsunnn inşallah aminnnnn :)

Waw teşekkürler canım ya bunlar güzelmiş :)

ne kaldı geriye arkadaşım..aslında hepsini yapmak lazım..bazı kadınlar orantısız veriyor..bir arkadaşım çok kilo verdi..alttan gitti..bacaklar safinaz kaldı üst duruyor..stepe gidiyormuş..stepi bırak üst bölgesel hareket yap dedim..sporu bırakmış biraz kilo almış..
bu arada sabah tartılayım dedim 2 kg fazla çıktım..wc den sonra tartıldım pzt.ile aynı çıktı..bu kadar fark oluyormu ya:44:bugün davetteyim bakalım yarın ne olacak
8 leri görmek istemiyooorruuuummm..

Bugün dilime dolandı bu söz;

HAYAT BU!
BİR BAKARSIN HERŞEY BİR ANDA SON BULUR..
HAYAT BU!
SON DEDİĞİN ANDA HERŞEY YENİDEN CAN BULUR!
(şems-i tebrizi)

haydi selametle kalın görüşürüz kızlaaaarrr...

günaydınn kızlarrrr...dilerim herkezlerr iyidirr..ben yine uykusuzumm..2 gecedir uyku tutmuyor 4 te yatıyorum sabahta 8 de uyanıyorumm..kahvaltımı yaptımm biraz ilginç bi kalvaltı oldu

2 dilim ekmek...
1 kaşık lorr..
yarım domates...
biparça dereotu...
2 diş de taze sarımsak

anammm cuma yine geldi çattı yaaaaaaa....ben yine karşıya gitmek istiyorum ama gidemicem sanırım..eşimden izin alamadım hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…