Kilo sorunu olanlar :(

uzgnum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
41
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaslar dun arkadasim Lipitabs diye bir kapsul almis zayiflamak icin dr.gürkan kubilay tvde önermis ve arkadasımın icine sinmis baslamis daha 2 gun oldu baslayali bir gelisme yok fakat merak ettim burda kullanan veya kullanmayi dusunen varmi dusuncelerinizi merak ettim bende alsam mı :( faydası olur mu acaba korkuyorum yan etkisi olabilir diye sizce ??

Merhaba arkadaslar dun arkadasim Lipitabs diye bir kapsul almis zayiflamak icin dr.gürkan kubilay tvde önermis ve arkadasımın icine sinmis baslamis daha 2 gun oldu baslayali bir gelisme yok fakat merak ettim burda kullanan veya kullanmayi dusunen varmi dusuncelerinizi merak ettim bende alsam mı :( faydası olur mu acaba korkuyorum yan etkisi olabilir diye sizce ??

canım bence bu hap türü hersey zararlı ben onceden dr kubilaya çok guvenıyordum ama nezman bu hazır çorba reklamlarında oynadı gözumden dustu nasıl bır dotor salksız seylerı salıklıgıbı gosterır anlamıyorum hapı onermesıde saçma bu haplardanonlarca kışı öldu adı ne olursa olsun zayıflama haplarının hıç bırını kullanma bence:34:

ilaçlarla haplarla kilo verilmez!!!neden boğazınızdan kısarak,sporla destekleyerek vermeyi denemiyorsunuz?değil 3-5 kutu,onlarca kutu da içseniz,azim olmadıktan sonra hooop geri gelecek

kesinlikle ilaç ve haplar tamamen kilo verdimez ki götürüleri de vardır illa ki...şahsen bende kilo vermeye çalışıyourm ...3 kez diyetsyenle dendim ama pek veremedim verdiklerimi de geri aldım...benim kiilolar da değişken hoppp gidiyor hoop geri alıyorum:((
ama boğazdan kısıp günlük spor yapınca haftada bir kg veriyorum :)
zaten bi arkadşımla iddiaya girdik :))) yani anlaşma...hedefimiz olan sayıya ulaşırsam gardrobumu yeniLEYEcek :)))

sen de hedef ve ödül koyarak daha rahat motive olabilirsin ki hem ne kadasr çok yersen o kadar az tat alabişliyorsun..ters orantı ...

ne kadar az yersen o kadar tat veriyor ve bi o kadar hedefine yaklaşıyorsun ::))

canım bence bu hap türü hersey zararlı ben onceden dr kubilaya çok guvenıyordum ama nezman bu hazır çorba reklamlarında oynadı gözumden dustu nasıl bır dotor salksız seylerı salıklıgıbı gosterır anlamıyorum hapı onermesıde saçma bu haplardanonlarca kışı öldu adı ne olursa olsun zayıflama haplarının hıç bırını kullanma bence:34:

yorumun ıcın tesekkur ederım :) haklısınız bende cok korkuyorum bu tür ılaclar bazı kısılerde beyın ve kalpte hasar acabılıyor ama vıdeosu etkıledı sanırım benı arkadasımda önerince kararsız kaldım.aslında tv"de söylenenler reklamlar hep çıkarları icin her söyledıklerı saglıklı ve dogru degil ben pek takip etmıyorum zaten duyum alınca baktım.kilo her bayanın her yasta sorunu sanırım uff :((

kesinlikle ilaç ve haplar tamamen kilo verdimez ki götürüleri de vardır illa ki...şahsen bende kilo vermeye çalışıyourm ...3 kez diyetsyenle dendim ama pek veremedim verdiklerimi de geri aldım...benim kiilolar da değişken hoppp gidiyor hoop geri alıyorum:((
ama boğazdan kısıp günlük spor yapınca haftada bir kg veriyorum :)
zaten bi arkadşımla iddiaya girdik :))) yani anlaşma...hedefimiz olan sayıya ulaşırsam gardrobumu yeniLEYEcek :)))

sen de hedef ve ödül koyarak daha rahat motive olabilirsin ki hem ne kadasr çok yersen o kadar az tat alabişliyorsun..ters orantı ...

ne kadar az yersen o kadar tat veriyor ve bi o kadar hedefine yaklaşıyorsun ::))

Merhaba tesekkur ederim yorumun icin aslında cok mantıklı bir hedef :) insallah hedefinize ulasırsiniz.. benim su icsem yariyor.. 2 düsük yaptim ondan sonra uzüntuden :( cok boşladim kendimi biran once toparlanmak istiyom bu yuzden duyunca danısayım dedim. Aslinda cok yemiyorum dikkat ediyorum yemek düzenim ve uyku düzenim yok o yuzden mi toparlanamiyorum bilmiom :(

ilaçlarla haplarla kilo verilmez!!!neden boğazınızdan kısarak,sporla destekleyerek vermeyi denemiyorsunuz?değil 3-5 kutu,onlarca kutu da içseniz,azim olmadıktan sonra hooop geri gelecek[/QUOTE Merhaba haklisiniz tesekkur ederim.ilacla ve kolay verilen kilo fazlasiyla geri aliniyor bunu biliyorum surekli dikkat etmek gerek. Cok yeme, icme düzenim yok.uyku duzenim bozuk :( biraz uzuntulerde yasadim saldım kendimi nasıl mutluysam öyle olsun dedim ama gun gectikce bu sekilde mutlu olmadigimi ve saglik sorunlari yasamaya baslasigimi farkettim.kilo insanin dincligini, hareketlerini engelliyor malesef.. azim dediginiz gibi olmalı caba olmadan birsey elde edilmiyor :)

bu öyle bildiğimiz ilaç değil bende çok araştırdım onu yağları atıyormuş ammaa nasıl yağ
adam resmen kendi sitesinde diyorki bu zayıflamak için değil diyet yaparken bunu yan ürün olarak alın olurda haftada bir gün iki gün kaçamak yaparsınız bi mantı bi isknder yersiniz bu hapla o yemekteki yağı atarsınız ama kesinlikle zayıflatıcı ürün olarak söylemiyorum diyor

neyse bende araştırdım bi umut verdim siparişi ve dedimki 3 gün sonra yurtdışına gidicem ona göre gönderin tamam dediler ben gittim aradan 10 gün falan geçti kapıya gelmişler kabul ettirmedim geri gönderttim
sonra ne telefona çıkıyorlar ne bişey iade yapın diye onlarca mail attım tık yok
aradım bankamı çektim faksı işlem iptali istedim ve bankam devreye girdi öyle aldım parayı ki bankamın pos cihazını kullandıkları için banka ilgilendi yoksa sanmam...kısacası bir daha denemedim
ama o patlamadı öyle demekki işe yaramıyor yoksa yürür giderdi reklamları çabuk söndü

bu öyle bildiğimiz ilaç değil bende çok araştırdım onu yağları atıyormuş ammaa nasıl yağ
adam resmen kendi sitesinde diyorki bu zayıflamak için değil diyet yaparken bunu yan ürün olarak alın olurda haftada bir gün iki gün kaçamak yaparsınız bi mantı bi isknder yersiniz bu hapla o yemekteki yağı atarsınız ama kesinlikle zayıflatıcı ürün olarak söylemiyorum diyor

neyse bende araştırdım bi umut verdim siparişi ve dedimki 3 gün sonra yurtdışına gidicem ona göre gönderin tamam dediler ben gittim aradan 10 gün falan geçti kapıya gelmişler kabul ettirmedim geri gönderttim
sonra ne telefona çıkıyorlar ne bişey iade yapın diye onlarca mail attım tık yok
aradım bankamı çektim faksı işlem iptali istedim ve bankam devreye girdi öyle aldım parayı ki bankamın pos cihazını kullandıkları için banka ilgilendi yoksa sanmam...kısacası bir daha denemedim
ama o patlamadı öyle demekki işe yaramıyor yoksa yürür giderdi reklamları çabuk söndü
[/Q TESEKKUR EDERIM DUSUNCELERINIZ ICIN HAKLISINIZ İŞE YARASA BIZLERDEN ONCE COKK DENEYEN OLURDU MUTLAKA HERYER TAVSIYE OLURDU AMA YOK .. EN IYISI ZOR OLSADA ÇABA GEREK

TESEKKUR EDERIM DUSUNCELERINIZ ICIN HAKLISINIZ İŞE YARASA BIZLERDEN ONCE COKK DENEYEN OLURDU MUTLAKA HERYER TAVSIYE OLURDU AMA YOK .. EN IYISI ZOR OLSADA ÇABA GEREK

yani bunu kendime bile itiraf edemiyorum ama malesef olmuyor öyle hapla çayla

ben 2 sene önce 15 kilo verdim 3 4 ayda herkes bişey kullandım sandı sorup durdular ama alakası yoktu
tek yaşıyodum okulum vardı birde aşk acısı olunca yemeden içmeden kesildim hatta uzun süre mandalina suyu ile yaşamımı sürdürdüm :) sonra millet hayran kaldı ama aradan 2 sene geçti ben toparlandım yedim içtim hatta bana spora gidelim diyen arkadaşlarıma "benim ihtiyacım yok " diyodum ama şuan evden dışarı çıkamıyorum giyinmek bile istemiyorum keşke o zamanlar dikkat etseymişim yediklerime
kesinlikle zayıflamak yediklerine dikkat edip spor yapmakla oluyor başka bir yoluda yok :2:

yani bunu kendime bile itiraf edemiyorum ama malesef olmuyor öyle hapla çayla

ben 2 sene önce 15 kilo verdim 3 4 ayda herkes bişey kullandım sandı sorup durdular ama alakası yoktu
tek yaşıyodum okulum vardı birde aşk acısı olunca yemeden içmeden kesildim hatta uzun süre mandalina suyu ile yaşamımı sürdürdüm :) sonra millet hayran kaldı ama aradan 2 sene geçti ben toparlandım yedim içtim hatta bana spora gidelim diyen arkadaşlarıma "benim ihtiyacım yok " diyodum ama şuan evden dışarı çıkamıyorum giyinmek bile istemiyorum keşke o zamanlar dikkat etseymişim yediklerime
kesinlikle zayıflamak yediklerine dikkat edip spor yapmakla oluyor başka bir yoluda yok :2:

Aynenn öylee bogazımızı tutarsak ve biraz hareketle olucak da benim mazeretim ve pazartesi gunlerim hic bitmiyor :) her hafta pazartesi hırs yapip basliycam diyorum fakat pazartesi gunu olunca yok :( kilo almak kolay vermek iskence.. bu kadar cesit, bu kadar reklam olursa nefse hakim olmak zorluyor insanı.. istedigim kadar herseyi yemek fakat kilo almamak cok isterdim.öyle olan kisileri azcık kiskaniyor cok özeniyorum :) ben kilo veremezsem herkez kilo alsin bari :))(

Back
X