Vermek istedigin kilo az bir rakam drgil. Keske doktor kontroLunde vermeye calissan.
İlk etapta karbonhidrat ve sekeri hayatindam cikararak baslayabilirsin. Ve tabiki spor.
Yuruyus olabilir, internette ede yapilan spor videolari var. Youtube da lesslie sanson diye aratirsan karsina cikar. Umarim yanlis hatirlamiyorumdur kadinin ismini.buna benzer bur srysi adi
burda kilo verme bölümleri var. baya da yardımcı oluyorlar ve bilgi veriyorlar. oraya da sorabilirsiniz. aynı kiloda olup beraber zayıflama grupları vs var. işinize yarayabilir şimdiden kolay gelsin
Spor tok karınla yapılmamalı ama bunun kilo vermekle ilgisi yok, miden doluyken kalbini daha fazla zorlarsın sebebi bu.
Ama bir yandanda yemekten sonra ilk yarım saat hareketli kalman kalori yakımını hızlandırıyormuş, yemekten sonra geçip oturma masayı topla bulaşıkları yıka vs. ilk yarım saat aktif kalmaya çalış demişti doktor bana
Bir de spor olarak yürüyüş seçtiysen kalori yakmak için nabız aralığına dikkat etmek gerekiyor. O aralığı yakalamaya çalışmak gerekiyor, nasıl hesaplandığı da internette var bulursam eklerim tekrar.
evde spor iyidir ama hazır yaz mezsimi bence hergün bi saat tempolu yürüyüş yap.faydasını göreceksin.bide bol bol su iç74 düm suan 71 ama 2 haftadır hıc 70 olmadım hep 71 72 oldu .
boyum 165 55 kilo olsam yeter yani 16 kilo vermem lazım.
nasıl bi yol izlemeliyim aydınlatın benı yuruyus ac mı olmalı tok mu acelem yok saglıklı bi şekilde vermekk istiyorum .
evde mekık bacak popo hareketleri yapıyorum baska onerıler sunun bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?