• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo sorunu

Bakın ben de kilomdan muzdaribim ve bu siteye girme sebebim diyet grupları sayfası. Gelin siz de gruba beraber kilo verelim. Herkes birbirini motive ediyor sürekli kilo vermenin en güzel yollarından biri. Eşiniz tabi ki çok haksız ama kendiniz için verin ve o siz zayıfladığınız zaman bırakın böyle konuşmayı sizi kaybetmekten bile öyle bir korkar ki.. gelin uğrayın bi dediğim sayfaya.

her insanın durumu düşüncesi hissiyatı farklı :)

ama ne olursa olsun amaç kilo vermekse insanın önce kendini motive etmesi lazım, ben sizde bu motivasyonu göremedim açıkcası...
öncelikle bir diyetisyenle devam edin diyetinize,
eğer bulunduğunuz bölgede diyetisyen yoksa online diyetisyen hizmeti alabilirsiniz.
zehra bora, merve kalelioğlu, özge bezirci gibi çok değerli diyetisyen arkadaşlar var online diyetisyenlik hizmeti veren.
inanın kortizon vs hiçbir şey kilo vermeye engel değil,
31 yaşımda, gizli şeker, hipotroid, insülin direnci, bozuk metabolizma ve durduramadığım iştahıma rağmen ben bile verdiysem 40 küsür kiloyu, herkes verir.

Yine bahane,yine bahane,
Olay bizim,sizin hoşunuza gitmeyen şeyleri söylememiz değil,
Eşinizin eleştirmesi,
Ona da evet eşin tü kaka deyince değişmeyecek,haklı olmak değil mevzu,sizin eleştirilmeniz.
Çabanız bile yok,sonra da eşekten düşen,evet,tabi,kesinlikle.
fikir vermiyorsanız eleştirmeyin lütfen umarım hayatınız boyunca kilo almaz bu durumu anlamazsınız

fikir vermiyorsanız eleştirmeyin lütfen umarım hayatınız boyunca kilo almaz bu durumu anlamazsınız
Aldım kilo,
Boğazımı tutamayınca ilk şey kilo almak oluyor.
Az önce de belirttim,3 kg vermek için uğraşıyorum diye.
O 3 kg 30 olmadan ki kolayca alırım,önüne geçmek lazım,
Birilerinin beni eleştirmesinden önce.
Sağlığım elden komple gitmeden önce.
Fikir verenlere bahane buluyorsunuz ,ona istinaden yazdım diğer yorumları.

kortizon kullanırken hazır gıda tüketmemelisiniz mesela.
basit bir kraker bile.
tuzu kesmelisiniz. bol su içmelisiniz.
günde yarım saat yürümekle başlayın yavaş yavaş arttırın 45 dakika 1 saate çıkın ve öyle devam edin.

yaşam tarzınız değişmeden kilo veremezsiniz.
bence de yemek yemek çok güzel..
ama bir lokma da aynı 10 lokma da..
hazzı yemekte aramayın.

sizin zaten profesyonel desteğe ihtiyacınız var evde diyet yapmakla olmaz.

Aldım kilo,
Boğazımı tutamayınca ilk şey kilo almak oluyor.
Az önce de belirttim,3 kg vermek için uğraşıyorum diye.
O 3 kg 30 olmadan ki kolayca alırım,önüne geçmek lazım,
Birilerinin beni eleştirmesinden önce.
Sağlığım elden komple gitmeden önce.
Fikir verenlere bahane buluyorsunuz ,ona istinaden yazdım diğer yorumları.
kimseye bahane bulmadım beni çabalamamakla itham ediyorsunuz ve sanki bu durumdan mutluymuşum gibi bahsediyorsunuz yanlış yapıyorsunuz eşimde sizin gibi saldırarak yapıyor bunu

kortizon kullanırken hazır gıda tüketmemelisiniz mesela.
basit bir kraker bile.
tuzu kesmelisiniz. bol su içmelisiniz.
günde yarım saat yürümekle başlayın yavaş yavaş arttırın 45 dakika 1 saate çıkın ve öyle devam edin.

yaşam tarzınız değişmeden kilo veremezsiniz.
bence de yemek yemek çok güzel..
ama bir lokma da aynı 10 lokma da..
hazzı yemekte aramayın.

sizin zaten profesyonel desteğe ihtiyacınız var evde diyet yapmakla olmaz.
kortizolu geçmişte kullandım ve o dönem kimse bana sakın tuz tüketme demedi şimdi olsa ne yapmam gerektiğini biliyorum

valla beni yanlış anlamayın da eşiniz iyi niyetli falan değil. bildiğin kötü! kalbi kapkara! kilolu insan için kilo fazlalığı, sadece kilo fazlalığı demek değildir. utançtır, kırıldığı yerdir, zayıf noktasıdır, psikolojisi bozan kocaman bir sorundur, gelmeyen kıyafetler, yakışmayan kıyafetler, insanların içinde yemek yiyememe, canım şunu çekti diyememek, dilediğin gibi hareket edememek, bazen çocuğunun olmayışı, çeşitli hastalıkların tabanı demektir.
senin kilo fazlan var sen yeme benim sorunum yok ben yerim! diyen birisi ne kadar iyi niyetlidir ki???
kaldı ki evlenmeden önce de kör değildi sanırım görüyordu kilonuzu.
ben eşimle tanışıp nişan ve nikah yapana kadar 82 kiloydum. tek bir kere kilo lafını açmadı. ama ben kendi görüntümden rahatsızlık duyduğum için zayıfladım. 59 kiloya düştüm. bu süreçte moralimi bozacak kimse yoktu. zira diyette çevrende destek veren insan gerekiyor. tam pes derken seni motive edecekler gerekiyor.
tavsiyem eşinle ciddi ciddi konuş bunları. beğenmiyorsan evlenmeseydin de. sonrada hemen diyetisyen desteği al. ha bir de burada diyet topikleri var gez bak aklına yatan grupta devam et. eşinden daha yardımcı olacak insanlar var.

Evde ayırabileceğiniz bir yarım saatiniz de mi yok yani? O zaman biz ne yapabiliriz? Bence sizin vaktiniz değil isteğiniz yok.
evde vaktim var ancak eşimin yanında yapmak istemiyorum aynı kurumdayız aynı anda evden çıkıp aynı anda eve giriyoruz

Kilo konusundaben de cok iradesizim bu sene. Nedeni hastalik nedeniyle aldigim ilaclar.

3 kilo verip tekrar aliyorum. Bu sekilde bu sene gitti. Simdi tekrar basladim. Yememek bir ise yaramiyor. 2 hafta yemedigim halde gram oynamadi. 2 sene onceyi ariyorum.Karatayla 15 kilo vermistim.

Kilo verememek de motivasyonu cok etkiliyor. Moral cok onemli. Moralin bozuksa kilo da veremiyorsun.

Ben yemek yaparken bile bacak - kol - bel çevresi çalışıyorum. İnanın çok ufak hareketler bile işe yarıyor yeter ki doğru yapın. Bunun içinde bir sürü video var araştırabilirsiniz. Eşinize çaktırmadan yapabilirsiniz. Yada ne bileyim akşam yemekten sonra eşinize hadi yürüyüşe çıkalım hava alalım falan deseniz?

off bende kortison kullaniyroum bu aralar ama sadece 5 mg oldugundan bende kilo alimi yapmadi. 20 mg kullandigim zamanlar ise bende istah yapmistim. Bende kilo alamiyorum 2 ayda anca 1 kilo alip 45 oldum. Sürekli laf carpmakla sizi anca kirar stresse sokar hic veremezsiniz. Konusmayi deneyin

merhaba arkadaşım ben de 70 kilo idim 1 ay öncesine kadar aşırı şiş bi göbeğim vardı. her gün sabah ılık su da elma sirkesi içtim porsiyonumu küçülttüm. bol su ve 3 fincan yeşil çay içtim. un ,tuz,şeker kesinlikle yok hayatından bunları yavaş yavaş çıkar.
her gün yarım saat yürüyüş yap. ve 5 dk hulohop çevir 20 tane ip atla her 2 haftada bir sayıyı kendine göre arttır. bak nasıl zayıflayacaksın. sabahları saraçoğlunun maydanoz limon kürü var onu uygula harika bir şey. ve hemen arkasına 1 büyük bardak su iç . ben şuan 63 kiloyum sen de bunları yap zamanla zayıflarsın

Eşimle evleneli de 11 ay oldu.
Evlendiğimde 92 kiloydum şuan ise 88 kiloyum kalp-damar hastasıyım eşimle benim kilom dışında bir sorun yok Allah a şükür ama bu olay canımı çok sıkıyor anlıyorum benim iyiliğimi istiyor ama fazla oluyor sürekli laf çarpmalar iğnelemeler zoruma gidiyor. Sonuçta bende çabalıyorum ama zamanında kortizol çok kullandığımdan çok kolay kilo veremiyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum eşim iyi bir insan ama bu konuda beni ve sabrımı zorluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bunun size yardımcı olmadığını kırdığını söylryin zaten kötü bir niyetle yaomadığı belli sonucta evlisiniz böyle bir olsaydı evlenmezdi. Siz kırıldığınızı belli edin.
Yardımı olur insallah sabahları yada akşam uyumadan önce (günde 1 kez ama) 15 gün boyunca bir tatlı kaşığı tarçını kaynatın ılıdığında için ve 15 günden fazlada kullanmayın. ilaçlardan dolayı kilo veremiyor aksine alıyorsunuz sanırım. Allah yardımcınız olsun

herkese teşekkür ederim yorumlarınız için en kısa sürede kurtulacağım bu kilo illetinden

Eşimle evleneli de 11 ay oldu.
Evlendiğimde 92 kiloydum şuan ise 88 kiloyum kalp-damar hastasıyım eşimle benim kilom dışında bir sorun yok Allah a şükür ama bu olay canımı çok sıkıyor anlıyorum benim iyiliğimi istiyor ama fazla oluyor sürekli laf çarpmalar iğnelemeler zoruma gidiyor. Sonuçta bende çabalıyorum ama zamanında kortizol çok kullandığımdan çok kolay kilo veremiyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum eşim iyi bir insan ama bu konuda beni ve sabrımı zorluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende 59 kg.yum. Oglum simitlerimi tutuyor dalga geciyor zoruma gidiyor. Sirf bu yuzden spora basladim yine. Esim dese napardim bilemem artik.

inanın bana kendi

inanın benimkide karşımda bir kilo baklavayı hop mideye indirir bana hop sen yeme der üstüne ekler benim kilo sorunum yok senin var diye
Bende bunu anlayamıyorum kilo sorunu olmayan insanın herşey canı çekebilir herşeyden yiyebilir. Kilo sorunumuz oldugunda bizden uhrevi bir şekilde bir anda aman canımız bişey istemesin aman açlığa dayanalım bunlar bekleniyor. Ben de insan değilmiyim yeme karşımda gözüm görmesin ben sırf bir yemek yüzünden üzülmek zorundaymıyım.

Fitwell uygulamasını satın alin. Sonra da spor yapin. Bu benim yöntemlerimden biriydi. Uygulamada yarim saatlik spor videoları var. Çok kısa sürede etkisini gosteriyor.
Yani kilo vermenin başka yolu yok. Diyet+spor.
Sihirli formülü kendimize saklamiyoruz.

Back
X