• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO SORUNU

Biraz üslubunuzu düzeltin isterseniz.Tavsiye vereceğim derken yerden yere vuruyorsunuz.Eminim obez olmaktan kimse mutlu değildir.Ben de obezlik güzel şeydir demiyorum.Ama siz sanki biri sırtınızdan bışağı soktu deşe deşe ilerliyor gibi bağıra bağıra yazıyorsunuz ve hala genelliyorsunuz. Güzellik standartı nedir ? Sağlık standartı bile demiyorsunuz.Hayatta herşey güzellik ve şekil galiba.Neyse uzatmayacağım...

Siz biraz üslubunuzu düzeltin ve bana emir cümlesi kurmayada kalkmayın.Sizin yaranız nedir ki saldırarak "nefretle" yazdığımı iddia ediyorsunuz? Siz benle değil oturun yaranızla uğraşın.Ben görüşümü istediğim şekilde belirtirim,algı sorunu yaşayanlara tekrar tekrar açıklamak zorunda değilim.Bencede uzatmayalım çünkü sizin yumuşak karnınız yüzünden ban yemeye niyetim yok.Afiyet olsun..

eşim 65 kilo
göbeği çıktı diye laf sokup duruyorum
100 üzeri kiloda düşünemiyorum ya göbekten ayaklarını göremez :(
babam obez durumunda kalp, mide problemleri var

Siz biraz üslubunuzu düzeltin ve bana emir cümlesi kurmayada kalkmayın.Sizin yaranız nedir ki saldırarak "nefretle" yazdığımı iddia ediyorsunuz? Siz benle değil oturun yaranızla uğraşın.Ben görüşümü istediğim şekilde belirtirim,algı sorunu yaşayanlara tekrar tekrar açıklamak zorunda değilim.Bencede uzatmayalım çünkü sizin yumuşak karnınız yüzünden ban yemeye niyetim yok.Afiyet olsun..
Neyin kafasıysa ben de istiyorum .Nitekim seninle normal bir tartışma yapılmaz.Emir cümlesi :KK70: neyse..Benim yaram yok canım.Yarası olan sensin o çok belli.. Benim yumuşak karnımdan sanane senin yumuşak beyninden banane ...

Eski erkek arkadaşım 100 kiloydu ben 45 kiloydum. İri erkeklerden etkileniyorum galiba onun kilosunu çok takmıyordum. Eğer spor filan yapıyorsa sallanmıyorsa etleri sen ilerde zayıflatabilirsin.

37 yaş zaten birşeylerde gerileme yaşı.
o kilo ile sex çok zor, çocuk düşünüyorsanız sizinde hamile kalma şansınız her sene daha da düşüyor.
haliyle düzgün cinsel hayatınız olmadığı sürece çocuk olma ihtimali sıkıntılı.
zayıflamak da keza. belli ki kendisinin de niyeti yok.
çok iyi düşünmeniz lazım. yıpratıcı olabilir.

Adamın karakteri nasıl peki? Kafanız uyuştu mu?
karakter olarak iyi konuşması ses tonu güleryüzlü olması vs zaten bir tanıdık vasıtasıyla tanıştık görüşmeden önce bir kaç kez telefonda konuşmuştuk sesi konuşma tarzı etkiledi beni ama görüşünce fazla kilolu buldum nazik kibar biri ama kilolu yani

karakter olarak iyi konuşması ses tonu güleryüzlü olması vs zaten bir tanıdık vasıtasıyla tanıştık görüşmeden önce bir kaç kez telefonda konuşmuştuk sesi konuşma tarzı etkiledi beni ama görüşünce fazla kilolu buldum nazik kibar biri ama kilolu yani
Hmm.. Peki bir karar verebildin mi?

Benim eşim de 110 kg ama o kişinin atik olması yada hantal olması önemli uyuşuk mu yatar mı sürekli Bi hastalığı varmı bilmelisin çok şükür eşim hareketli e bende 77 kg fazla göze batmıyoz ama evlenince alıcağı kiloları da hesaplaman lazım ki artı 20 kg kafadan koy. Bilemedim. Ama arada sevgi aşk varsa sorun olmaz gözüne gelmez diye düşünüyorum

Benim eşim de 110 kg ama o kişinin atik olması yada hantal olması önemli uyuşuk mu yatar mı sürekli Bi hastalığı varmı bilmelisin çok şükür eşim hareketli e bende 77 kg fazla göze batmıyoz ama evlenince alıcağı kiloları da hesaplaman lazım ki artı 20 kg kafadan koy. Bilemedim. Ama arada sevgi aşk varsa sorun olmaz gözüne gelmez diye düşünüyorum
masa başında çalışıyor haliyle oturuyor ama hantal sinüzit hastalık olarak olduğunu söylemişti arada sevgi var ama aşk pek yok eşiniz 110 kilomuydu siz evlenirken

pardon hantal değil :)

Eşim evlenirken 88 kgydu :) ama çok Bi kg değil bence yani belki sayende azmederek kg verir evlenince yiyecekleri senin kontrolünde olur idare edersin.

Eşim evlenirken 88 kgydu :) ama çok Bi kg değil bence yani belki sayende azmederek kg verir evlenince yiyecekleri senin kontrolünde olur idare edersin.
keşke bu 90 kilo olsaymış siz şanslıymışsınz :) oda evlenelim yememe izin vermesn yanımdayken ben daha çabalarım diyor manevi anlamda yanımda olsan ilgi göstersen zayıflarım

Kilolu insanla evlenmek zor olsa gerek.

Erkekler zaten bizden çok terliyolar bide o kiloyla kokudan yanında yatılmaz.

Cinsellik apayrı bi boyut, cinsellik olmuycaksa olunca işkence olucaksa hiç evlenme yani.

Evlilik mi bu yoksa defile mi

Ben şu kilıyum o bu kilo

Adamla herşeyin uyuştu da kilosuna mı taktın yoksa zaten hiçbir şeyin uyuşmuyor mantık evliliği yapacağım da mantık ile kilo uyumlu mu diye mi soruyorsun

Eşim 185 bir ara 100 kilo oldu bu sıralar 90 civarı

O beni 47 kilo da gördü 74 kilo da arada 27 kilo var bakın

Bunu adam takmadı ben de ona takmam yani

Ayrıca da annemi vs yi adamın kilosuna bile karışacak konuma getirmem de

Bence içiniz ısınmamış evlenmeyin

Ben hayatım boyunca kilolu insanları itici buldum. göbekli erkek mi asla dedim şimdi erkek arkadaşım 1.88 boyuna ve kilolu. Ama ben görmüyorum bile o kiloyu. O kadar büyük konuşurdum. İnsan bişeyler hissedince boyut ve ebatların önemi kalmıyor demek ki. :)
Bence de konu sahibinin içi ısınmamış ki bunları sorguluyor.

Kilolu insanla evlenmek zor olsa gerek.

Erkekler zaten bizden çok terliyolar bide o kiloyla kokudan yanında yatılmaz.

Cinsellik apayrı bi boyut, cinsellik olmuycaksa olunca işkence olucaksa hiç evlenme yani.
valla kafam karıştı bazıları olumlu bazıları olumsuz düşün diyorlar iki arada bir derede kaldım :)

Ben hayatım boyunca kilolu insanları itici buldum. göbekli erkek mi asla dedim şimdi erkek arkadaşım 1.88 boyuna ve kilolu. Ama ben görmüyorum bile o kiloyu. O kadar büyük konuşurdum. İnsan bişeyler hissedince boyut ve ebatların önemi kalmıyor demek ki. :)
Bence de konu sahibinin içi ısınmamış ki bunları sorguluyor.
siz daha gençsnz sanırm benden 37 yaşındayım bu yaşlarda sevgi olsa bile mantık izin vermiyor ileriki yaşlarda mantık olarak bakıyorsun

Back
X