• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO SORUNU

kilolu olmasa evet diğeceğimde bundan 15 -20 sene sonrası aklıma takılıyor daha beter kilo alırmı ayrıca yaş ilerleyincede kalp tansiyon vs gibi hastalıklar bunlar kafama takılıyor

ama şimdi ben gerçekten sizi anlayamıyorum

adamla 20 li yaşlarda tanışsaydınız belki tığ gibi delikanlı olacaktı sonra bu yaşa gelince kilo alacaktı

şimdiden 20 yıl sonra hasta olur kanaati ilginç

babamın gençliğinde bir fotoları var benden ince

70 yaşında 100 kilo civarında

cinselliği iyi olmaz, hasta olur yaşlanınca ona bakmak zorunda kalırsın vs bence çok objektif değil

cinselliği neye göre iyi olmaz yani; kime göre

belki o da sizi zayıf ya da kilolu bulur

adam dolgun kadın sever ele gelsin der vs vs

neyse üslubuma kusura bakmayın da demek istediğim evlilik kiloya, boya, hatta emin olun sağlığa hastalığa vs takılınmayacak bir kurum

içiniz ısınmamış bir kere

evlenseniz bile adamın lokmalarında gözünüz olur hayatım onu yeme bunu yeme vs vs yaparsınız gibi geldi

iki tarafı da yorar bu ilişki

adamla 20 li yaşlarda tanışsaydınız belki tığ gibi delikanlı olacaktı sonra bu yaşa gelince kilo alacaktı

cinselliği iyi olmaz, hasta olur yaşlanınca ona bakmak zorunda kalırsın vs bence çok objektif değil

neyse üslubuma kusura bakmayın da demek istediğim evlilik kiloya, boya, hatta emin olun sağlığa hastalığa vs takılınmayacak bir kurum

evlenseniz bile adamın lokmalarında gözünüz olur hayatım onu yeme bunu yeme vs vs yaparsınız gibi geldi

doğru diyorsunuz aslında elimde değil takıyorum 114 kilo az değil sağlıklı bir karar alamadım :( azda olsa seviyorum ama ileriki yıllar beni düşündürüyor ve insanlarn tepkisi bu yaşa kadar evlenmedide gidip bir obezle evlendi derler buda beni üzer

doğru diyorsunuz aslında elimde değil takıyorum 114 kilo az değil sağlıklı bir karar alamadım :KK43: azda olsa seviyorum ama ileriki yıllar beni düşündürüyor ve insanlarn tepkisi bu yaşa kadar evlenmedide gidip bir obezle evlendi derler buda beni üzer

Bak şimdi aklıma geldi bir tanıdık evlendi yıllar önce

Kilolu belden düşen kargo pantolonlar giyen birisi ile

Kızın annesi anlatıyordu bir düğünde herkesin kafası kapıdan girenlere döndü ben de bizim damat gelmiştir dedim diye

Kocaman cepleri olur hep içinde de ya yiyecek ya kitap diye anlatırdı

Adam ODTÜ mezunu iyi bir iş sahibi idi

Ama bu hikaye yaklaşık 25 yıllık şimdi ne durumdalar bilmiyorum

Hiç kimse e nerden bulmuş bu kız bunu demedi arkasından diyen vardır belki de çok da takmadılar

bilmem aynı şey mi??
ama ben 82 kiloydum eşimle tanıştığımda. daha sonra nişanlandık. nikah yaptık tayin için. anam bana bir haller oldu 59 kiloya düştüm :D
belki o çocukta öyle olur. milletin ağzı torba değil. hep bir yorum yaparlar. bana önce şişman demişler. tabi bunu sonradan duydum. sonra zayıf halimi gördüler uzaktaydım. ayy eski hali daha iyiydi çok zayıflamışsın dediler..

siz kendinizi dinleyip karar verin. bir de benim kiloma biri bişey deyince çok üzülürdüm ya.. şişman psikolojisi işte. çok da dilinize dolamayın. istemiyorsanız yok deyin kilo da kilo demeyin. özgüvenini yerle yeksan etmeyin lütfen..

siz daha gençsnz sanırm benden 37 yaşındayım bu yaşlarda sevgi olsa bile mantık izin vermiyor ileriki yaşlarda mantık olarak bakıyorsun

EE zaten siz hem sevmiyorsunuz hem mantığınız kilolu eş kabul etmiyor
Her şekilde olumsuz düşünüyorsunuz
Daha fazla olmayacak bir şeyi zorlayıp ne kendinize ne de karsınızdaki kişiye zaman kaybettirmemelisiniz

doğru diyorsunuz aslında elimde değil takıyorum 114 kilo az değil sağlıklı bir karar alamadım :KK43: azda olsa seviyorum ama ileriki yıllar beni düşündürüyor ve insanlarn tepkisi bu yaşa kadar evlenmedide gidip bir obezle evlendi derler buda beni üzer

inanın sorun keşke olmasa sanki karnına büyük damacanalarda su olurya aynen ondan bağlı gibi ve ağız kokusuda var bazen yoğun bazen az buda bilemiyorum sinüzüt vardı ondan ondanmı kalıcımı buda kötü bir durum :KK43:

Öncelikle bu adamı beğenmiyorsunuz, hoşlanmıyorsunuz. Evleneceği adam için kimse karnında damacana bağlı gibi demez açıkçası ben güldüm okurken. Uzun, kısa, kilolu,zayıf... bunlar sadece birer özelliğimiz adam kilolu olur ama sizi dünyanın en mutlu insanı yapar, zayıf fit olur ama süründürür bunları biz bilemeyiz. Tamam sağlıklı hayat söz konusuysa boyuna göre orantılı bir kilosu olmasını bekliyoruz, ama her şey insan için. Sadece kilolular hasta oluyor diye bir şey yok. Başkası aman bunca yıl bekledi de kiloluyla evlendi diyecek diye sen mutsuz mu olacaksın? Sanıyor musun evlendiğin kişiyi herkes onaylayacak beğenecek? Sen dünyanın en yakışıklı adamını, en varlıklısını, en zekisini bulsan ona da bahane bulacaklar. Hep söylerler ya o adamla aynı yatağa girecek olan sensin, o yüzden onu ve damacana göbeğini istemiyorsan yol yakınken ayrıl. Bir adam iyi biri diye evlenilmez, ses tonu sempatik diye evlenilmez... Yaşın dolayısıyla umutsuzluğa kapılıp hata yapma, bu seferde insanlar bak kaç sene de anca bi tane buldu onunla da geçinemedi diyecekler. Sen ne yaparsan yap onlar konuşur, neyle mutluysan onu yaşa ve mümkünse duyduklarını takma.

Öncelikle bu adamı beğenmiyorsunuz, hoşlanmıyorsunuz. Evleneceği adam için kimse karnında damacana bağlı gibi demez açıkçası ben güldüm okurken. Uzun, kısa, kilolu,zayıf... bunlar sadece birer özelliğimiz adam kilolu olur ama sizi dünyanın en mutlu insanı yapar, zayıf fit olur ama süründürür bunları biz bilemeyiz. Tamam sağlıklı hayat söz konusuysa boyuna göre orantılı bir kilosu olmasını bekliyoruz, ama her şey insan için. Sadece kilolular hasta oluyor diye bir şey yok. Başkası aman bunca yıl bekledi de kiloluyla evlendi diyecek diye sen mutsuz mu olacaksın? Sanıyor musun evlendiğin kişiyi herkes onaylayacak beğenecek? Sen dünyanın en yakışıklı adamını, en varlıklısını, en zekisini bulsan ona da bahane bulacaklar. Hep söylerler ya o adamla aynı yatağa girecek olan sensin, o yüzden onu ve damacana göbeğini istemiyorsan yol yakınken ayrıl. Bir adam iyi biri diye evlenilmez, ses tonu sempatik diye evlenilmez... Yaşın dolayısıyla umutsuzluğa kapılıp hata yapma, bu seferde insanlar bak kaç sene de anca bi tane buldu onunla da geçinemedi diyecekler. Sen ne yaparsan yap onlar konuşur, neyle mutluysan onu yaşa ve mümkünse duyduklarını takma.[/QUo öyle demişti sanki damacana bağlı karnıma diye beraber gülmüştk o yüzden o tabiri kullandım ağız kokusu var onda sanırm onu nasıl söyleyebilirim ona

Öncelikle bu adamı beğenmiyorsunuz, hoşlanmıyorsunuz. Evleneceği adam için kimse karnında damacana bağlı gibi demez açıkçası ben güldüm okurken. Uzun, kısa, kilolu,zayıf... bunlar sadece birer özelliğimiz adam kilolu olur ama sizi dünyanın en mutlu insanı yapar, zayıf fit olur ama süründürür bunları biz bilemeyiz. Tamam sağlıklı hayat söz konusuysa boyuna göre orantılı bir kilosu olmasını bekliyoruz, ama her şey insan için. Sadece kilolular hasta oluyor diye bir şey yok. Başkası aman bunca yıl bekledi de kiloluyla evlendi diyecek diye sen mutsuz mu olacaksın? Sanıyor musun evlendiğin kişiyi herkes onaylayacak beğenecek? Sen dünyanın en yakışıklı adamını, en varlıklısını, en zekisini bulsan ona da bahane bulacaklar. Hep söylerler ya o adamla aynı yatağa girecek olan sensin, o yüzden onu ve damacana göbeğini istemiyorsan yol yakınken ayrıl. Bir adam iyi biri diye evlenilmez, ses tonu sempatik diye evlenilmez... Yaşın dolayısıyla umutsuzluğa kapılıp hata yapma, bu seferde insanlar bak kaç sene de anca bi tane buldu onunla da geçinemedi diyecekler. Sen ne yaparsan yap onlar konuşur, neyle mutluysan onu yaşa ve mümkünse duyduklarını takma.[/
Öncelikle bu adamı beğenmiyorsunuz, hoşlanmıyorsunuz. Evleneceği adam için kimse karnında damacana bağlı gibi demez açıkçası ben güldüm okurken. Uzun, kısa, kilolu,zayıf... bunlar sadece birer özelliğimiz adam kilolu olur ama sizi dünyanın en mutlu insanı yapar, zayıf fit olur ama süründürür bunları biz bilemeyiz. Tamam sağlıklı hayat söz konusuysa boyuna göre orantılı bir kilosu olmasını bekliyoruz, ama her şey insan için. Sadece kilolular hasta oluyor diye bir şey yok. Başkası aman bunca yıl bekledi de kiloluyla evlendi diyecek diye sen mutsuz mu olacaksın? Sanıyor musun evlendiğin kişiyi herkes onaylayacak beğenecek? Sen dünyanın en yakışıklı adamını, en varlıklısını, en zekisini bulsan ona da bahane bulacaklar. Hep söylerler ya o adamla aynı yatağa girecek olan sensin, o yüzden onu ve damacana göbeğini istemiyorsan yol yakınken ayrıl. Bir adam iyi biri diye evlenilmez, ses tonu sempatik diye evlenilmez... Yaşın dolayısıyla umutsuzluğa kapılıp hata yapma, bu seferde insanlar bak kaç sene de anca bi tane buldu onunla da geçinemedi diyecekler. Sen ne yaparsan yap onlar konuşur, neyle mutluysan onu yaşa ve mümkünse duyduklarını takma.

bir keresinde o öyle demişti karnıma bağlı damaca gibi gülmüştük onla beraber ve ağız kokusu var kaç keredr rahatsız oluyorum nasıl söylemeliym sizce o sorunda kilo kadar prblem yani

bir keresinde o öyle demişti karnıma bağlı damaca gibi gülmüştük onla beraber ve ağız kokusu var kaç keredr rahatsız oluyorum nasıl söylemeliym sizce o sorunda kilo kadar prblem yani

Ağız kokusu ya dişinde fark etmediği bir çürük vardır,mide rahatsızlığı vardır ya da sinüsleri doludur. Bunu söylemek için aranızdaki ilişkinin oturmasını beklemelisiniz, kilo için üstüne çok gitmişsiniz şimdi bir de bunu sürerseniz daha çok kırılır. Siz bu adamı istiyor musunuz? Eğer cevabınız evetse zaten orta yol bulursunuz, tutar elinden gidersiniz diyetisyene. Ağız gargarası alırsınız mesela o da iyi gelir düzenli kullanınca.

Ağız kokusu ya dişinde fark etmediği bir çürük vardır,mide rahatsızlığı vardır ya da sinüsleri doludur. Bunu söylemek için aranızdaki ilişkinin oturmasını beklemelisiniz, kilo için üstüne çok gitmişsiniz şimdi bir de bunu sürerseniz daha çok kırılır. Siz bu adamı istiyor musunuz? Eğer cevabınız evetse zaten orta yol bulursunuz, tutar elinden gidersiniz diyetisyene. Ağız gargarası alırsınız mesela o da iyi gelir düzenli kullanınca.
sinüziti olduğunu söylemişti bu hastalığı olanlar sanırm hep ağız kokusu oluyo hep olursada çekilmez bu adamı istiyormusnz dersenz bazen evet bazen hayır diyorum ditetisyen menülerini beğenmiyor yaşımda 37 oldu geç kaldım evliliğe bilemiyorum napsam ayrıca teşekkür ederim size cevaplarnz için

Evet kilo zor ama bizdede tam tersi,ben evlendiğimde normaldim şimdi obezim,18 yıllık evliyim,eşim hep normal kilosunda ama hiçbir zaman kilomdan sikayet etmiyor,,, demem o ki ilerde sizinde kilolu olma ihtimaliniz varsa,onunda zayıflama ihtimali var...hayırlısı olsun

evlenme isteğini anlıyorum ama sen geç evlenip hızlı boşanacaksın bak..
durum onu gösteriyor.
illa ki içine sinen biri çıkar, bunu zorlama bence.

Bencede ya kadın olsa herkes adama düsman kesilirdi :KK70:[/
evlenme isteğini anlıyorum ama sen geç evlenip hızlı boşanacaksın bak..
durum onu gösteriyor.
illa ki içine sinen biri çıkar, bunu zorlama bence.
yaş 37 zor bence yaşıma uygun evlenmemiş birinin karşıma çıkması ben daha önce evlenmediğim için karşımdakide bekar olmalı lakin çıktı fakat oda kilolu

Back
X