• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Sorununuz Varsa Bunu Okuyun Derim.

Diyetle ilgilenen arkadaşlara bir sorum olacak.

Sizde başladınız mı acaba? Öğrenmek istediğim benim metabolizmamın yavaş mı hızlı mı çalıştığını bu diyeti yapanlarla karşılaştırmak istiyorum. Tamam 6. günde iki kilo verdim ama daha devam ediyorum diyete belli bir zamandan sonra kilo verilmesi biraz daha zorlaşıyor bu aralar onu düşünür oldum:((

Diyetle birlikte bir kaçta bel bölgesi inceltme hareketi verdi Ender Bey zaten bu hareketler hepimizin bildiği göbek ve bel inceltici hareketler ama ben bunları bir türlü zaman bulupta yapamıyorum.

10. gün diyet listesi Perşembe

Uyanır uyanmaz 07:30

Bir su bardağı ılık ballı limonlu su

Kahvaltı 08:00

2 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği

2 dilim yağsız dil peyniri

(Tost yapılacak içerisine 2 tane acı sivri biber konulabilir)

Yeşillik

Ara Öğün 10:00-10:30

1 avuç taze çilek

Öğle 12:00-12:30

4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya

Yeşil salata bol limonlu

1 dilim tam bugday ekmeği

Diyet listesinin devamı için web sitesi adresi : TNT Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam - 31 Mart Perşembe
Facebook adresi : TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

11. gün diyet listesi Cuma

1 dilim yağsız dil peyniri

3-4 tane sıcak sudan geçirilmiş yeşil-siyah zeytin

1 bardak ayran

3 tane esmer kuru kayısı

4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye

Yeşil salata bol limonlu

2 dilim tam buğday ekmeği

Listenin devamı için web adresi : TNT Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam - 1 Nisan Cuma
Facebook adresi: TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

Diyet Listesi 15. Gün- Sulu Diyet

3 yeşil elma ( kabuklu olarak)
5-6 adet kuru üzüm
3-4 kuru kayısı
1 tane kabuk tarçın
2-3 adet karanfil

Yukarıdaki malzemelerden yapılmış komposto şekersiz ve ılık olarak sabahtan öğlene kadar içilecek. Bugün listede verilen komposto ve çorba haricinde kraker, ekmek, meyve... gibi gıdalar tüketilmeyecek.

Öğlen

Soğan çorbası

Akşam üzeri saat 16:00- 17:00 arası

Elma kompostosu ılık olarak

Akşam

Soğan çorbası

Kızlar boşverin diyeti siz alın bitane biber hapı 10 günde 5 6 kilo verin ben doğru düzgün kullanmadım bile 12 günde 7 kilo verdim :64:

50 kilodan 57 ye çıkmıştım cnm haptan snra 50 ye düştüm tekrar ben 4 ay snra tekrar kilo almaya başladım nedeni çok yağlı yiyecekler ve akşam 9da yemek yemek bu yüzden kilo aldım şu sıralar diyet yapıyorum ama veremiyorum ya :( tekrar başlamayı düşünüyorum 56 kilo olmuşum :50:

Kızlar boşverin diyeti siz alın bitane biber hapı 10 günde 5 6 kilo verin ben doğru düzgün kullanmadım bile 12 günde 7 kilo verdim :64:

12 günde 7 kilo vermek hiç sağlıklı değil ama.:19:

Merhaba b_ozsan

Bende annebanamasalanlat a katılıyorum. Gerçekten 12 günde 7 kilo hiç sağlıklı değil. Ben bu programın gerçekten sıkı takipçisiyim. Ender Saraç'ın vermiş olduğu diyetin ilk haftasında teşekkür telefonaları yağdı kanala 7 günde 4 kilo verenler bile olmuş. Yani hem yiyerek zayıflıyorsun öyle hap map muhabbetiyle değil.

50 kilodan 57 ye çıkmıştım cnm haptan snra 50 ye düştüm tekrar ben 4 ay snra tekrar kilo almaya başladım nedeni çok yağlı yiyecekler ve akşam 9da yemek yemek bu yüzden kilo aldım şu sıralar diyet yapıyorum ama veremiyorum ya :( tekrar başlamayı düşünüyorum 56 kilo olmuşum :50:

Eee bizde şu düşünce var bi kere nasıl olsa hap kullanıyorum yaaa bi şeklide kilo vereceğim en azından biraz fazla yiyeyim. Yalan mııı ? Ne bileyim isteyen hap kullansın isteyen kullanmasın ama ben bu şekilde listeyle kilo vermenin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Tercih meselesi sonuçta. Ben bundan önceki yazılarım da da söylemiştim ben burada kimsenin reklamını yapmıyorum. Zaten Ender Saraç markalaşmış bi isim. Ekran karşısından bile verdiği güven yetiyor insana ve para pul muhabbetiyle yaklaşmıyor kimin ne sorusu ne sorunu varsa hem normal tıp hemde bitkisel tıp ne yararlıysa onu öneriyor. Ben sadece kilo sorunu var her bayanın yardımcı olmak adına burada listeyi yayınlıyorum :))))))

4 çorba kaşığı müsli

1 tatlı kaşığı tarçın

3 ceviz içi

1.5 çorba kaşığı yulaf ezmesi

1 elma rendesi

Diyet süt

3 yumurta beyazı, 1 yumurta sarısı ile yapılan omlet

(İçine maydanoz,acıbiber,kimyon konulabilir)

2 salatalık,roka,tere

1 dilim tam buğday ekmeği

Diyet Listesinin Devamı İçin : TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

2 parmak kadar ızgara dil peyniri

2 tane salatalık

2 adet sivri hafif acı biber

1 bardak ayran