• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Sorununuz Varsa Bunu Okuyun Derim.

Uyanır uyanmaz 07:30

Bir su bardağı ılık ballı limonlu su

(1 tatlı kaşığı bal, 6-7 damla limon)

Kahvaltı 08:00

Yarım sokak simidi

8-9 tane zeytin

1 salatalık

2 sivri biber

Ara Öğün 10:00-10:30

1 kırmızı elma

Öğle 12:00-12:30

3 yumurta beyazı ve 1 yumurta sarısından yapılmış omlet

(İçine bol çökelek,maydanoz ve sivri biber )

1 porsiyon enginar

Diyet Listesinin Devamı İçin : TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

Merhaba b_ozsan

Bende annebanamasalanlat a katılıyorum. Gerçekten 12 günde 7 kilo hiç sağlıklı değil. Ben bu programın gerçekten sıkı takipçisiyim. Ender Saraç'ın vermiş olduğu diyetin ilk haftasında teşekkür telefonaları yağdı kanala 7 günde 4 kilo verenler bile olmuş. Yani hem yiyerek zayıflıyorsun öyle hap map muhabbetiyle değil.

Eee bizde şu düşünce var bi kere nasıl olsa hap kullanıyorum yaaa bi şeklide kilo vereceğim en azından biraz fazla yiyeyim. Yalan mııı ? Ne bileyim isteyen hap kullansın isteyen kullanmasın ama ben bu şekilde listeyle kilo vermenin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Tercih meselesi sonuçta. Ben bundan önceki yazılarım da da söylemiştim ben burada kimsenin reklamını yapmıyorum. Zaten Ender Saraç markalaşmış bi isim. Ekran karşısından bile verdiği güven yetiyor insana ve para pul muhabbetiyle yaklaşmıyor kimin ne sorusu ne sorunu varsa hem normal tıp hemde bitkisel tıp ne yararlıysa onu öneriyor. Ben sadece kilo sorunu var her bayanın yardımcı olmak adına burada listeyi yayınlıyorum :))))))

Ben aslında hapı mecburen kullandım 59 kilo olmuştum ve kendimden iğreniyodum bian önce zayıflamam lazım dedim kullandım zayıfladım ondan sonra yediklerime dikkat edip aynı kiloda gitmekti amacım ama geç yemekler ve çk yağlı yiyecekler şimdi yine 56 kiloyum amacım 6 kilo verip 50 kilo olmak kendi çapımda diyet yapıyorum ama hala aynıyım tatlı falan yemiyorum sadece kahvaltı öğle yemeği akşamda yememeye gayret ediyorum veya akşam 1 elma veya müsli neyapsamda kurtulsam bi an önce :( :50:

Ben aslında hapı mecburen kullandım 59 kilo olmuştum ve kendimden iğreniyodum bian önce zayıflamam lazım dedim kullandım zayıfladım ondan sonra yediklerime dikkat edip aynı kiloda gitmekti amacım ama geç yemekler ve çk yağlı yiyecekler şimdi yine 56 kiloyum amacım 6 kilo verip 50 kilo olmak kendi çapımda diyet yapıyorum ama hala aynıyım tatlı falan yemiyorum sadece kahvaltı öğle yemeği akşamda yememeye gayret ediyorum veya akşam 1 elma veya müsli neyapsamda kurtulsam bi an önce :( :50:

merhaba

ya ne bilim bi dene istersen bu diyeti 5 günde 1.5 kilo verenler yada daha fazla kilo verenler olmuş. Gerçi 56 çokkk abartı bi kilo değil bir iki hafta bu diyeti dene sonrada bence en önemlisi yağlı yemek yeme. Zaten kilo verirken önemli olan şey biraz su ve yağdan vermek kaslar zayıflarsa daha kötü oluyormuş. Birde takviye olarak Ender Saraç'ın beşi bir yerde çayı var içinde funda yaprağı,biberiye,mate,kekik,yeşil çay var. Bu karışımı da iç belki daha rahat kilo verirsin kendini çok kastırma bence daha yaza çokkk var. Ben mesela bu diyeti yaptım kilo da verdim. Şimdi yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bazen detoks yapıyorum bazende çokk abartmamak kaydıyla kendimi istediğimi yiyerek ödüllendiriyorum. Belim gerçekten inceldi benim sorunum karın bölgem ne yapsamda armut göbeğim olduğu sürece gitmiyor oradaki fazlalık. :)))))

1 kase mercimek çorbası

½ dilim kızarmış tam buğday ekmeği

6-7 adet mürdüm eriği kurusu

Sebzeli ızgara köfte

1 porsiyon ıspanak

1 kase yağsız yoğurt

merhaba

ya ne bilim bi dene istersen bu diyeti 5 günde 1.5 kilo verenler yada daha fazla kilo verenler olmuş. Gerçi 56 çokkk abartı bi kilo değil bir iki hafta bu diyeti dene sonrada bence en önemlisi yağlı yemek yeme. Zaten kilo verirken önemli olan şey biraz su ve yağdan vermek kaslar zayıflarsa daha kötü oluyormuş. Birde takviye olarak Ender Saraç'ın beşi bir yerde çayı var içinde funda yaprağı,biberiye,mate,kekik,yeşil çay var. Bu karışımı da iç belki daha rahat kilo verirsin kendini çok kastırma bence daha yaza çokkk var. Ben mesela bu diyeti yaptım kilo da verdim. Şimdi yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bazen detoks yapıyorum bazende çokk abartmamak kaydıyla kendimi istediğimi yiyerek ödüllendiriyorum. Belim gerçekten inceldi benim sorunum karın bölgem ne yapsamda armut göbeğim olduğu sürece gitmiyor oradaki fazlalık. :)))))

Evet zaten en zor göbek onun için mekik falan çekebilirsin ender saraçın 5 i bir yerde çayı bende var bi müddet içtim ama sonra bıraktım . göbeği eritmek için tek çare spor galiba :6:

24. Gün Diyet Listesi

3 kaşık sade müsli

2 kaşık yulaf ezmesi

1 bardak az yağlı keçi sütü

1 çay kaşığı tarçın

2 adet ceviz

3 adet tarçınlı yulaflı bisküvi

1 porsiyon ızgara sebze (kabak ağırlıklı)

1 kase az yağlı yoğurt

3-4 adet közlenmiş hafif acı sivri biber

Diyet listesinin devamı için facebook adresi :
TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

25. Gün Diyet Listesi

2 dilim çavdar ekmeğine dil peynirinden yada yağsız kaşardan yapılacak tost

2 hafif acı sivri biber

1 yeşil elma

1 kase sebze çorbası

1 porsiyon tavuk göğüs

Diyet listesinin devamı için : TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

28. Gün Diyet Listesi

3 kaşık müsli

2 kaşık sade mısır gevreği

1 kahve kaşığı tarçın

5-6 adet fındık

5-6 adet çilek

Ispanaklı yumurta

(3 yumurta beyazı, 1 yumurta sarısından)

29. Gün Diyet Listesi

Detoks Günü

Ilık kayısı kompostosu

- 2 adet kabuklu elma

- 4 adet kuru kayısı

- 2 karanfil

- Zencefil

- Kabuk tarçın

- 4 bardak su

- 8-9 adet çekirdekli siyah üzüm

( 2 saatte bir kase içilebilir)

Diyet listesinin devamı için facebook adresi : TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

30. Gün Diyet Listesi

1 dilim çavdar ekmeği

2 yemek kaşığı çökelek

2 tane acı sivri biber

2 salatalık

1 tavuk but porsiyon (derisiz)