Kilo ve Boy uzaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi sng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
120
1
96
Muğla
Haydi kızlar banada bir el atın tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var...11.5 yaşındaki kızım 3 gün önce adet gördü .Kilo 52 boy 1.48 dört yıldır volaybol oynuyor.Dengeli beslenmeye dikkat etmeme rağmen göbek bölgesi simit gibi..Kendiside göbek bölgesini sorun ediyor.denize gittiğimizde bikinisi olmasına rağmen mayo giymeyi tercih ediyor.Boy uzamasını nasıl sağlarım.Göbek bölgesini nasıl inceltebilirim.

Haydi kızlar banada bir el atın tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var...11.5 yaşındaki kızım 3 gün önce adet gördü .Kilo 52 boy 1.48 dört yıldır volaybol oynuyor.Dengeli beslenmeye dikkat etmeme rağmen göbek bölgesi simit gibi..Kendiside göbek bölgesini sorun ediyor.denize gittiğimizde bikinisi olmasına rağmen mayo giymeyi tercih ediyor.Boy uzamasını nasıl sağlarım.Göbek bölgesini nasıl inceltebilirim.

Eğer voleybol oynuyorsa (hele de 4 yıldır) kesinlikle devam etsin. Diğerlerinden gözlemlediğim kadarıyla ileride süper bi fiziği olur :) Boy konusunda da faydası olur gibi geliyo. Yani benim düşüncem bu :) Sonra benim gibi pişman olmasın keşke spor yapsaydım demesin :)

adet olduktan sonra boy uzaması durur diyorlar ama herkeste aynı olmuyor ben adet olduktan sonra lisede uzadım kızınız spora devam etsin mutlaka yararını görecektir şimdi büyüme çağında kilo alması normal ama dikkat etsin bu kilolar yerleşmesin.

Back
X