Diyetimi aldım eve geçiyorum
Meyve suları 100% olanlardan. Biraz su ile karıştırıp tüm gün bunları iciyorumSorması ayıp bu aldıkların ne canım
Senin diyette agır bende İsveç yapıyorum1 dilim karpuz
2 ltr su
2 kaşık elma sirkesi
1 ltr portakal su ile karisik maden suyu
1 activia yoğurt
1 minik köfte
Günü böyle tamamladım ama açlıktan geberiyorumaklım köftelerde kaldı. Neyse bugüne kadar yediklerime sayiyorum.
Spor olarakta
30 dk cardio (crosstrainer)
10 dk sit ups
Isvec bende yaptim en sevdigim diyet ama hazirligi zor benim için. Ispanagiydi etiydi salatasıydı. Hazır olsa herşey çok isterdimSenin diyette agır bende İsveç yapıyorum
Yok cnm ya İsveç adı altında kendime göre uygulayabiliyırum günlüğüm var bnm de orada paylaşıyorumIsvec bende yaptim en sevdigim diyet ama hazirligi zor benim için. Ispanagiydi etiydi salatasıydı. Hazır olsa herşey çok isterdimsen tam uygulayabiliyormusun öğünleri ve menüleri peki
2.5 kilo verdim birkaç gün içinde çok iyi gidiyor. Burda diyet takımları var davet edildim ordan devam ediyorum kilo vermeyecanım diyet nasıl gidiyor güncel kilon kaç
Kız kelebek nerelerdesin 10 kilo verdimTesadüfen gördüm konunu yaklaşık 4 hafta olmuş ne durumdasın canım ?
Bende 1 ağustos da başladım 65 kiloyla şuanda aç karna tartıldığımda 60.5 tokken 60.9 falan oluyo :)
Ama benden hep sıvı gitti galiba 2 haftada 4 kilo fazla geliyor bi süre duracak snaki kilo vermem
1.62 ve 65 inmiştim 66 oldum tekrar. Sendemi zayıflamak istiyorsun gel buyur takimimizaGuncel kilon ne ?
Boyun kac ?
Ben 160 boyundayim, 65 kiloyum yani oyle zaman sinirlamam yok. 69 ile basladim yavas yavas 65 e indim. Ama 65den asagi tik inmiyo1.62 ve 65 inmiştim 66 oldum tekrar. Sendemi zayıflamak istiyorsun gel buyur takimimiza
Iner canım sabırlı ol sporda yapıyormusunBen 160 boyundayim, 65 kiloyum yani oyle zaman sinirlamam yok. 69 ile basladim yavas yavas 65 e indim. Ama 65den asagi tik inmiyo
Spor yapmiyorum yogun oldugum icin ama cok yuruyus yapiyorum. Gundd 10bin adimi tamamlamadan evz girmiyorum. Mesela sabah 2km yuruyorum oglende 2-3km aksamda ayni sekilde..Iner canım sabırlı ol sporda yapıyormusun
Evet kadınlar günde en az 10bin adım yapmaliymis. Ben hiç tamamlayamıyorumSpor yapmiyorum yogun oldugum icin ama cok yuruyus yapiyorum. Gundd 10bin adimi tamamlamadan evz girmiyorum. Mesela sabah 2km yuruyorum oglende 2-3km aksamda ayni sekilde..
Oyle eskisi gibi metroya, buse, trama binmiyorum fazla... Yaklasik 1bucuk aydir hergun busekilde yapiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?