Doktora gidin gereken tahlilleri yaptırın sonra da iyi bir diyetisyenden destek alın.merhaba arkadaşlar. 1.58 boy 84 kiloyum. 2 çocuk annesiyim (2side sezaryen ile doğdu).30 yaşındayım. gençken de kilo problemim vardı ama doğumlarda daha da arttı. kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli diyete başlıyorum ama bir öğün sürmüyor. hiç bir sağlık problemim yok tamamen iradesizlikten. kilo vermeyi başaran insanlara imrenerek bakıyorum. sürekli aklımda...bu böyle gitmez gitmemeli. nerden başlayacağım nasıl yapacağım lütfen bir yol gösterin.
biri 4 yaşında biri 1,5 yaşında çalışıyorum.dışarda spor yapmam mümkün değilCocuklar kac yasinda? Eger babalarina birakip cikabiliyorsaniz spora da baslayin.
öncelikle diyetisyene gideceğim.çok yiyorum.tatlı şeyler görünce dayanamıyorum.
bela ki nasıl bir bela özgüven sıfır.çocuklarımla dilediğim gibi oynayamıyorum.eşimden çekiniyorum (birsey dediği yok adamcağızın ama)Mrblar hala kilo problemi olan biri olarak bı kaç naçizane tavsiyem olucak bı kızım var 5 yaşında hep erteleyerek kilo vermedim insülin direncim vardı uzun süre ilaç kullandım tabi sadece açlık krizlerim azaldı sonra bı dönem akupunktur denedim 10 kg verdim sonrasında yeniden 4-5 kg aldım ve dedim ki olmayacak böyle insülin direnci zaten bela yürüyüşe başladım günde bı saat tempolu bı buçuk iki aylık süreçte aksatmadan yaptık yürüyüşümu ve tahlil verdiğimde inanamadm insülin direncim kırılmıştı ilacı bıraktık yürüyüşe devam diyete başladım evde egzersiz yaptım abur cuburu kıstm her türlü irade meselesi cidden 100 kiloyla başladığım yolda 20-21 kilo verdim en düşük gördüğüm kilo 79.5 tü ciddi anlamda vücudum değişti gören ne oldu sana diyordu sonra tabi insan verdikçe özgüveni de artıyor kararlılık çok önemli hiç bişey yapamıyorsan Spor anlamında evde Leslie yap cidden çok etkili Ağustos ayından bu yana diyeti bırakmıştım ikinci Bebek için uzun süredir uğraşıyorduk psikolojik olarak artık diyet yapasm yoktu ilaç tedavisi vs derken 84 gördüm en son o kiloda hamile kaldım 9+2yim çok şükür su an dikkat ediyorum yediklerime ve 81.5 kgyum hamile kalmamış olsaydım fitnese başlamıştım -25 -30 kg görmekti hedefim nasipse doğumdan sonra kaldığım yerden devam etmek bu yolda en önemli şey moral yapacağınıza emin olun kararlı olursanız er ya da geç düşüyor o tartı
merhaba arkadaşlar. 1.58 boy 84 kiloyum. 2 çocuk annesiyim (2side sezaryen ile doğdu).30 yaşındayım. gençken de kilo problemim vardı ama doğumlarda daha da arttı. kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli diyete başlıyorum ama bir öğün sürmüyor. hiç bir sağlık problemim yok tamamen iradesizlikten. kilo vermeyi başaran insanlara imrenerek bakıyorum. sürekli aklımda...bu böyle gitmez gitmemeli. nerden başlayacağım nasıl yapacağım lütfen bir yol gösterin.
Önce kendini düşün canım başkası için bu yola girme kilo verdiğinde gireceğin kıyafetleri başarıni düşün kendini kimseye ispatlamak zorunda değilsin senin o kiloda memnun olup olmadığın önemli sadece ölçülerini alıp tartil ve bismillah de asansör kullanıyorsan kullanma ise gidip gelirken yürüme mesafesi yavaş yavaş artar mesela arabayla değil toplu ulaşım kullanıyorsan ara öğün ye bence açlık krizlerin oluyorsa tatli konusunda inan bende sabah aç karna bayıla bayıla yiyen biriydim ve aylardır tatlı düşüncesi bile midemi bulandırıyor bı sure dayan daha sonra vücut istemeyecek inan eşim her zmn destekcimdi ama akrabalardan moralimi bozan elbette vardı veremezsin boşver bu kadar sıkma ye nolcak diye ama ben kendimce büyük bişey başardım istersen daha güzelini sende yapabilirsin yeter ki istebela ki nasıl bir bela özgüven sıfır.çocuklarımla dilediğim gibi oynayamıyorum.eşimden çekiniyorum (birsey dediği yok adamcağızın ama)
sulu olan gözlerim köfte olansa bedenimNickinizin sulu köfte olmasıyemekleri unutuuuun
Olsa da yesek dedirtti bana daNickinizin sulu köfte olmasıyemekleri unutuuuun
Valla şu dünyada ben tatlı yemeyi bıraktıysam herkes bırakır. 4 kişilik pastayı hupleten bi insandim çünkü.öncelikle diyetisyene gideceğim.çok yiyorum.tatlı şeyler görünce dayanamıyorum.
Eğer çok sıkı diyetleri sürdüremiyorsanız aralıklı orucu araştırmanızı öneririm bu yöntem hem sağlıklı hem hızlı kilo vermede çok etkili youtubedan videoları izleyebilirsinizmerhaba arkadaşlar. 1.58 boy 84 kiloyum. 2 çocuk annesiyim (2side sezaryen ile doğdu).30 yaşındayım. gençken de kilo problemim vardı ama doğumlarda daha da arttı. kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli diyete başlıyorum ama bir öğün sürmüyor. hiç bir sağlık problemim yok tamamen iradesizlikten. kilo vermeyi başaran insanlara imrenerek bakıyorum. sürekli aklımda...bu böyle gitmez gitmemeli. nerden başlayacağım nasıl yapacağım lütfen bir yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?