Öncelikle hemen bi diyetisyene git. Yag yakici sular kurler oneriyo protein agirlikli dusuk karbonhidrat diyeti verir. Ama kesinlikle aburcuburu birak canim. Ben oyle yaptim . Sok dyet de yaptim burnumdan geldi. 5 verdiysem 10 geri aldim cok asiri da yemiyorum neden boyle oluyo derken insulin drencim varmis. Spor yapmadan diyetle bile bana misin dememisti.. İlk baslangic aburcuburu biraktim. Tatli yada tuzlu. Bildigin tamamen biraktim. Onun yerine kuruyemis bi avuc tamam. Aburcubur gidince cikolata gitti tabi hayatimdan. Hazir cikolata yemiyorum insulin drenci de kirilsin dedim sekeri kistim. Rafine sekeri. 21 gun. Bol su ic. Hareket et. Belirli bi sure vucudun kirilma noktasi var. Onu astiginda kilo vermeye basliyosun . İnsallah hedef kilona ulasirsin. Abuk subuk diyet yapma sakin hizli kilo vermeye kalkma. İyice kotu oluyo.merhaba arkadaşlar. 1.58 boy 84 kiloyum. 2 çocuk annesiyim (2side sezaryen ile doğdu).30 yaşındayım. gençken de kilo problemim vardı ama doğumlarda daha da arttı. kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli diyete başlıyorum ama bir öğün sürmüyor. hiç bir sağlık problemim yok tamamen iradesizlikten. kilo vermeyi başaran insanlara imrenerek bakıyorum. sürekli aklımda...bu böyle gitmez gitmemeli. nerden başlayacağım nasıl yapacağım lütfen bir yol gösterin.
herşeyin başı bu kaynanalar.evliliğin ilk başlarında ;ben yedikçe onu cezalandırıyorum gibime geliyordu. ama şimdi kendime ne kadar büyük kötülük etmiş olduğumu görüyorum.altında yatan psikolojik nedenleri de çözebilsek kilo vericez aslında
öncelikle diyetisyene gideceğim.çok yiyorum.tatlı şeyler görünce dayanamıyorum.
öyle mi diyorsunuz. haklısınız. ama burda öyel bir doktor bulamayacağım galibaIradesizlik degil . Duygusal olarak yemekten beslendiginiz için .
Imkaniniz varsa diyetisyene degil , iyi bir psikologa gidin . Acil cozumler beklemeyin , diyet yapmayı bırakın.
Internet üzeri terapi alabilirsinizöyle mi diyorsunuz. haklısınız. ama burda öyel bir doktor bulamayacağım galiba
araştırcağım.çünkü gittiğim diyetisyenlere bu durumu anlatınca önemsemediler.Internet üzeri terapi alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?