merhaba arkadaslar ....yaklasık 1 bucuk aydır kılo olaylarıyla kafayı bozmus durumdayım .....1 aydır duzenlı sabah aksam yuruys yapıyorum yanında dıyet ve aynı zamanda bolgesel sporlarda yapıyorum ...gorenler cok zayıflamıssın dıyor fakat tartıda cok hızlı dusemıyorum ..bunun nedenı nedır acaba bılgısı olan lutfen ?
troit hastasıyım yanı haşimato ..ilaç kullanıyorum bır nedenıde bu veremememın ..gunde 3 lıtreden fazla su ıcıyorum sabahları maydonuz kuru yapıyorum sabah hafıf kahvaltı dıyet ekmegıyle bazen ekmek bıle yemıyorum aralarda nadırde olsa meyve aksam 5 ten sonra yemıyorum ve cok hafıf sebze yemeklerı dıyet yemeklerı yıyorum ....zayıflıyorsun dıyorlar ama tartıda pek bısey farketmıyor anlayamıyorum.....sıkılaşıyormuyum yada kılom bırdenmı gıdecek anlayamadımmm ..rabbımm saglıksıhhat versın tabıkı ama cok yoruluyorum yuruyus felan derken ....karsılıgını gorememk uzucu tabıkı
Merhaba arkadaslar ....yaklasık 1 bucuk aydır kılo olaylarıyla kafayı bozmus durumdayım .....1 aydır duzenlı sabah aksam yuruys yapıyorum yanında dıyet ve aynı zamanda bolgesel sporlarda yapıyorum ...gorenler cok zayıflamıssın dıyor fakat tartıda cok hızlı dusemıyorum ..bunun nedenı nedır acaba bılgısı olan lutfen ?
dıyete baslamadn bıkacgun once kantahlılı yaptırmıstım normal cıktı cok sukur kansızlk felan yok dedı dr ...sanırım benı zorlayan guatr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?