• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremememin nedeni?

foregem

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
70
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar ....yaklasık 1 bucuk aydır kılo olaylarıyla kafayı bozmus durumdayım .....1 aydır duzenlı sabah aksam yuruys yapıyorum yanında dıyet ve aynı zamanda bolgesel sporlarda yapıyorum ...gorenler cok zayıflamıssın dıyor fakat tartıda cok hızlı dusemıyorum ..bunun nedenı nedır acaba bılgısı olan lutfen ?

merhaba arkadaslar ....yaklasık 1 bucuk aydır kılo olaylarıyla kafayı bozmus durumdayım .....1 aydır duzenlı sabah aksam yuruys yapıyorum yanında dıyet ve aynı zamanda bolgesel sporlarda yapıyorum ...gorenler cok zayıflamıssın dıyor fakat tartıda cok hızlı dusemıyorum ..bunun nedenı nedır acaba bılgısı olan lutfen ?

bende senin gibi kilo veremiyorum yaşım 36

troit hastasıyım yanı haşimato ..ilaç kullanıyorum bır nedenıde bu veremememın ..gunde 3 lıtreden fazla su ıcıyorum sabahları maydonuz kuru yapıyorum sabah hafıf kahvaltı dıyet ekmegıyle bazen ekmek bıle yemıyorum aralarda nadırde olsa meyve aksam 5 ten sonra yemıyorum ve cok hafıf sebze yemeklerı dıyet yemeklerı yıyorum ....zayıflıyorsun dıyorlar ama tartıda pek bısey farketmıyor anlayamıyorum.....sıkılaşıyormuyum yada kılom bırdenmı gıdecek anlayamadımmm ..Rabbımm saglıksıhhat versın tabıkı ama cok yoruluyorum yuruyus felan derken ....karsılıgını gorememk uzucu tabıkı :(

troit hastasıyım yanı haşimato ..ilaç kullanıyorum bır nedenıde bu veremememın ..gunde 3 lıtreden fazla su ıcıyorum sabahları maydonuz kuru yapıyorum sabah hafıf kahvaltı dıyet ekmegıyle bazen ekmek bıle yemıyorum aralarda nadırde olsa meyve aksam 5 ten sonra yemıyorum ve cok hafıf sebze yemeklerı dıyet yemeklerı yıyorum ....zayıflıyorsun dıyorlar ama tartıda pek bısey farketmıyor anlayamıyorum.....sıkılaşıyormuyum yada kılom bırdenmı gıdecek anlayamadımmm ..rabbımm saglıksıhhat versın tabıkı ama cok yoruluyorum yuruyus felan derken ....karsılıgını gorememk uzucu tabıkı :(

ben haftalık 600 dakika spor yaparım 300 dakika fitnes gerisi tempolu yürüyüş arada kaçamak yaparım ama eskiden yedigimin yarısını yerim yinede tık yok yaşlandımmı ne
.bütün tahlilerim temiz çıktı tek demir eksikligi var bende

hamilelikten once plates yapıyordum ve cok cabuk kılo verıyordum sımdı cok yavas ılerlıyor sankı..sanırım yas gectıkce vucutta ınatlaısyor ....

evet tiroittende olabilir yada yakdığın yağları kasa çeviriyorsun buda seni sıkılaştırıyor yanı aslında kilo vermiyprsun ama inceliyorsun sıkılaşıyorsun.... Jillian michaels topiği varya orada kadınn biri bu sppru yaparak sadece 1 kilo vermiş ama nasıl incelmiş bi gör sanki 10 kilo vermiş gibi demekki kasa çeviriyor... uada bir dietisyene git istersen...

Son düzenleme:
kızlar metobolizmayı hızlandıracak bişeyler yapmanız gerekiyor o zaman yeşilçay çubuk tarçınlı felan bitki çayları...

gercekten oyle...oncelerı bu konu cok canımı sıkıyordu...dusunsene cok zayıflamıssın dıyorlar ama tartda tık yok artık psıkolojım bozulmustu bendemı bı anormallık var dıye :))) sımdı sen de boyle anlatınca ıcım ıyıce bı rahatlladı....teskkurler ılknur84 :)

baslarda yesılcay ıcıyordum fakat sabahları maydanoz kurune basladıgım ıcın yesıl caya ara verıdm hepsını bırden yuklemek ıstemıyorum vucuduma..

rica ederim faydalı olabiliyorsam ne mutlu.. Yeşilçayı içersn iyi ikisi bir bişey olmaz merak etme günde en az iki bardak içersen iyi olur metobolizmanı hızlandırır...

jlilian Michaels-30 Day Shred egzersiz programı

Birde böyle dene bakalım telefondan girdiğim için alımtı yapıp uapıştıramıyorum..

Merhaba arkadaslar ....yaklasık 1 bucuk aydır kılo olaylarıyla kafayı bozmus durumdayım .....1 aydır duzenlı sabah aksam yuruys yapıyorum yanında dıyet ve aynı zamanda bolgesel sporlarda yapıyorum ...gorenler cok zayıflamıssın dıyor fakat tartıda cok hızlı dusemıyorum ..bunun nedenı nedır acaba bılgısı olan lutfen ?

canım kan tahlili yaptırdın mı?kanda demire baktır..demir eksikliinde kesinlikle kilo veremezmişsin..başıma geldi..7-8 ayda 10 kilo verdim..sonra tık yok..benim başka hasatlığım filanda yoktu..ve oldukça rahat verdim..sonra gidip bir kan tahlili yaptırdım..demir en az 21 olması gerekirken bende 7 ye düşmüş..dr dedi ki demir eksikliğinde kesinlikle kilo veremezsin...onun için mutlaka bir tahlil yaptırmak lazım..bana hap verdi 3 ay içicem bakalım ne olacak..biz bayanlar adet gördüğümüz için bizlerde daha sık görülüyor..kan ve demir eksikliği..onun için arada bir kan tahlili yaptırmakta fayda var..

dıyete baslamadn bıkacgun once kantahlılı yaptırmıstım normal cıktı cok sukur kansızlk felan yok dedı dr ...sanırım benı zorlayan guatr :((

dıyete baslamadn bıkacgun once kantahlılı yaptırmıstım normal cıktı cok sukur kansızlk felan yok dedı dr ...sanırım benı zorlayan guatr :((

canım tiroidi olanlarda böyle sorunlar olabiliyor. çok zor kilo veriyorlar. kilo vermek, yaşla, hormonel yapıyla, vucut işyelişiyle hepsiyle alakalı birşey. ama ne olur başkaları haftada 1 kilo veriyorsa sen yarım kilo verirsin ama yavaş yavaş verirsin

bende çok yavaş kilo veriyorum metabolizmam çok yavaş ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sporda yapıyorum suyuda bol içiyorum fakat olmuyo

Back
X