- 30 Ocak 2016
- 63
- 19
- 8
- Konu Sahibi Nurella344
-
Evet malesef. Ama vazgeçmicem. 3 ay bile kilo veremesem eninde sonunda bi gidicek kilolar. İnşallahhh yaaaDirenç gosteriyor vücudun
Bende de pko var diyetisyen listesi ile kilo vermeye basladim daha once ne kadar az yesemde veremiyordum dengelemek onemli 66da az kilo degil ne yazik ki bizim durumdakiler icin
Benim midem 1 hafta az yesem bile hemen küçülür artık canım bişe istemez hale geliyo. Ve şuan hiç tatlı krizlerine girmiyorum. Hatta bende şaşırıyorum. 3 haftadır kuru üzüm haricinde tatlı yemedim. Ama veremiyorum işte. Çok enteresan geldi bana da.ne kadar mantıklı gelcek sıze bılmıyorum ama dıyet felan bı kenara olay kafada bıtıyo bence kalori felan hesaplamayada gerek oldugunu dusunmuyorum ögunler kuculdukce azaldıkca bunye alısıyo yada bnım bunyem tuhaf bılmıyorum yaklasık üç senedır hıc ekmek tuketmıyorum üç tane cocugum var ve ben 51 kıloyum artık kılo almak ıstıyorum ama bunyem oyle bı alısmıskı az bişi fazla yesem agrıdan nefes alamıyorum yada thaf olan ben olabılırım
Evde yapmaya çalışıyorumm. Ama eskiden spor yapmasam da bazı telaşlı günlerde evde olmadığım günlerde 4_5 gün az yediğim oluyordu ve hemen kilo veriyordum. 3 hafta olmasına rağmen veremeyişim üzüyorSpor yapıyor musun?
evettMerhaba kızlar. Sorunumu en kısa şekilde paylaşmak istiyorum. Kilı problemim fazla olmasa da 66 kilodan 58 e düşmek istedim çünkü pko Kilo ile sorun haline gelen bi hastalık. Adetlerim düzene girsin diye kilo vermek istedim. Yaklaşık 3 hafta oldu diyet yapalı. Ağzıma kesinlikle ambalajlı fast Food tarzı bişey sokmadım. Çok canım çekiyosa kendim şekersiz balla tatlandırdığım kepek unlu kek yaptım. Prebiyotik ağırlıklı beslendim. Yağlı peynirler yerine yoğurt yemeyi tercih ettim. Beyaz ekmek kesinlikle yemedim. Yeşil çay ve su ihtiyacına da özen gösterdim ve 3 haftanın sonunda gram bile veremediğimi farkettim. Napıcam kızlar. Haftada 1 kilo vermem lazımdı. Günde 1400 kaloriyi bile geçmiyorum. Lütfen yardııımmm
Çok iyi kilo vermişsin canım nazar değmesinevett
benimde son dönemdeki durumum kilo vermek ,,,
ben vermeye başladım ,,,
ben ekmek hariç her şeyi yiyorum ama minicik ,,,
midemi küçülterek veriyorum...
hafta bir midemin doyma hissi kadar yiyorum...
22 temmuzdan beri 5 kilo verdim (nazar değmesin)
bundan sonra sporla desteklemeyi düşünüyorum
Hepsi normal. Zaten anormal bi durum olsa bu kadar kafama takmamm. Hiçbir sorun yokken kilo veremek can sıkıcıTiroit.b12 baktırdın mı N Nurella344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?