Kilo veremiyorum yardımm :(

Nurella344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
63
19
8
Merhaba kızlar. Sorunumu en kısa şekilde paylaşmak istiyorum. Kilı problemim fazla olmasa da 66 kilodan 58 e düşmek istedim çünkü pko Kilo ile sorun haline gelen bi hastalık. Adetlerim düzene girsin diye kilo vermek istedim. Yaklaşık 3 hafta oldu diyet yapalı. Ağzıma kesinlikle ambalajlı fast Food tarzı bişey sokmadım. Çok canım çekiyosa kendim şekersiz balla tatlandırdığım kepek unlu kek yaptım. Prebiyotik ağırlıklı beslendim. Yağlı peynirler yerine yoğurt yemeyi tercih ettim. Beyaz ekmek kesinlikle yemedim. Yeşil çay ve su ihtiyacına da özen gösterdim ve 3 haftanın sonunda gram bile veremediğimi farkettim. Napıcam kızlar. Haftada 1 kilo vermem lazımdı. Günde 1400 kaloriyi bile geçmiyorum. Lütfen yardııımmm

Direnç gosteriyor vücudun
Bende de pko var diyetisyen listesi ile kilo vermeye basladim daha once ne kadar az yesemde veremiyordum dengelemek onemli 66da az kilo degil ne yazik ki bizim durumdakiler icin

Direnç gosteriyor vücudun
Bende de pko var diyetisyen listesi ile kilo vermeye basladim daha once ne kadar az yesemde veremiyordum dengelemek onemli 66da az kilo degil ne yazik ki bizim durumdakiler icin
Evet malesef. Ama vazgeçmicem. 3 ay bile kilo veremesem eninde sonunda bi gidicek kilolar. İnşallahhh yaaa

Alla alla cok tuhaf 100 gram da mi veremedin demekki yolunda gitmeyen biseyler var yanlis yaptiginn

ne kadar mantıklı gelcek sıze bılmıyorum ama dıyet felan bı kenara olay kafada bıtıyo bence kalori felan hesaplamayada gerek oldugunu dusunmuyorum ögunler kuculdukce azaldıkca bunye alısıyo yada bnım bunyem tuhaf bılmıyorum yaklasık üç senedır hıc ekmek tuketmıyorum üç tane cocugum var ve ben 51 kıloyum artık kılo almak ıstıyorum ama bunyem oyle bı alısmıskı az bişi fazla yesem agrıdan nefes alamıyorum yada thaf olan ben olabılırım

Benim midem 1 hafta az yesem bile hemen küçülür artık canım bişe istemez hale geliyo. Ve şuan hiç tatlı krizlerine girmiyorum. Hatta bende şaşırıyorum. 3 haftadır kuru üzüm haricinde tatlı yemedim. Ama veremiyorum işte. Çok enteresan geldi bana da.

sporla desteklersen senın için daha iyi olcaktır ama düzenli bi sekılde yapmalısın sonuc alacagına eminim inanmak basarmanın yarısıdır sözunu aklından cıkarma

1400 kalori cok gibi sanki ben 800 kaloriyle verdim benim cok azdi ama kilo boyuma gore.

evett

benimde son dönemdeki durumum kilo vermek ,,,
ben vermeye başladım ,,,

ben ekmek hariç her şeyi yiyorum ama minicik ,,,

midemi küçülterek veriyorum...

hafta bir midemin doyma hissi kadar yiyorum...

22 temmuzdan beri 5 kilo verdim (nazar değmesin)

bundan sonra sporla desteklemeyi düşünüyorum

mutlaka bişeyleri yanlış yapıyorsundur, ya da b12 eksikliği demir eksikliği gibi bir problem vardır (ki bunlar da kilo vermeyi yavaşlatır ama engellemez)
bence en azından ilk ay diyetisyene gidebilirsin, mantığını oturtunca kendin devam edersin.

Acaba nasılsa sağlıklı şeyler yiyorum diye miktarı filan mı arttırıyorsun veya çok hareketsiz bi hayatın olabilir. Ama bir hafta çok kısa bir süre. Insan vücudu çok karmaşık. adet oncesı ödem filan vardır, tuvalete cıkamamıssındır, çok su ıcmıssındır, üzerinde kıyafetler filan her şey etkiler yani o anki kıloyu. Kiloya takılma çok fazla. Sık sık tartılmak motivasyonunu düşürebilir bence. Mümkünse ayda bir kere aynı gün aynı saatte aynı kıyafetlerle tartıl. Istıkrarla devam ettikten sonra tartıdakı rakamın çok da bi önemi yok, sen hissedersin zaten verdiğini.

Bu konuyu takipteyim. Benim pko falan var mı test hiç yaptirmadim ama 3-4 yıldır 60 in altına düşemiyorum.

Günde 2-3 bardak tarçınlı çay için. Metabolizmayı çalıştırıyor, şeker ihtiyacını karşılıyor.

Çok iyi kilo vermişsin canım nazar değmesin

İnsülin direnci olabilir. Bence bir beslenme uzmaniyla gorus canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…