• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo veremiyorum

Summerberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
106
44
28
gerçekten hep bu konudan ağlıyorum şuanda da öyle. bir türlü kilo veremiyorum boyum 1.65 kilom 75 ve aşırı kilolu duruyorum. çok sevdiğim pantolonlarımın ortası 1 aya kalmadan yırtılıyor yeni pantolon almaya gidince de beden bulmakta zorluk çektiğim için yine ağlıyorum. bıktım gerçekten bu illetten kaç defa diyetisyene gittim diyetler yaptım spor yaptım ama olmuyor, son gittiğim diyetisyen bana kolunun yarısı yağ yarısı kas ne yiyip ne içiyosun dedi buna da ağladım. diyet konularına baktım onları da denedim ama fayda yok, kan testi yaptırmıştım tiroid yüksek çıktı ama teşhis falan konulmadı önemsemedim. kendime bakıp ağlıyorum gerçekten çok moralim bozuk. okul başlıyor ve ben yine aynı şekilde hatta daha da kilo almış şekilde başlıyorum yeni bir seneye. bu yaz tatilinde zayıflarım diyorum ama olmuyo bi türlü gitmiyo kilolar. Allah aşkına bi şey söyleyin kendimi atıcam bi yerlerden bu gidişle.

15 kilo vermiş biri olarak tek çözümü var.
YEMEYECEKSİNİZ.
Özellikle akşam 6 dan sonra ağzınıza bir şey sokmayacaksınız.
Haftada en az 3 kere 1 saat spor yapacaksınız. Yürüyüş mesela kilo vermek için çok ideal.
Şeker ve hamur işini keseceksiniz.
Bir de su içeceksiniz bol bol. Bakın nasıl veriyorsunuz kilo.

Aynaya bakıp ağlanacağına yiyeceklere bakıp yiyemediğin için ağla ben çözümü böyle buldum. Ve şunu şiar edin. Saat beşten sonra kesseler yemek yemeyeceksin. Yatarken ve sabah uyandığında miden kazınmıyorsa kilo vermeyi unut.

Klasik diyetler oneriler aksam bilmem kactan sonra agzina lokma koymayacaksinlar bende sokmedi. Gece yatiyorum 2 de sabah kalkıyorum 7 de butun gun 18 aylik bi bebe pesinde ben nasil 6 ogun yiyip son yemegi 17 de 18 de yiyip gece 2 ye kadar yemeden durayim.
Ketojenik diyet yapiyorum 3 haftadir. 7 kilo verdim. Hayvan gbi yiyorum. Her sabah 2 yumurta istedigim kadar peynir domates salatalik. Genel de bol tereyagli peynirli omlet. Yada sucuklu menemen favorim. Aksam yemeklerinde cogunlukla tavuk. Ve ac degilim. Doyana kadsr yiyorum. Demin mesela aciktim kalktim tereyaginda hellim kizarttim yedim..
Diyetin ozelligi asla karbonhidrat ve seker tuketmemek. Ve ben. Tatli delisi ben. Bir oturusta 1 kilo profeterolu gomup dahabyok mu yeeea diyen ben ac degilim. Canim tatli istemiyor. Gecen bi dondurma yiyeyim dedim asiri tatli geldi yiyemedim. Nestlenin yuzde 82 li bitterini yiyordum serbet gibi gelmeye basladi lindanin yuzde 90 ina gectim o bile tatli. 99 luk alacagim ilk fırsatta.

Oncelikle kendini strese sokma. Kendimden ornek vereyim 1.60 boy 80 kg idim. Cocugumla fotografim yok dogru düzgün. Benim kilo alma sebebim çeşitli hormonel hastalıklar ve ilac kullanimi. 2 hafta once doyetisyene başladım. 1.5 kg verdim. 2 kg da yağdan vermisim. Diyetisyenim bu hastaliga rağmen yine de bu sonuc iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim.
Benki yemek yemegi cok seviyorum isteyince oluyor gercekten.
Aralıklı orucu yap paketli sekerli gıdalardan uzak dur
Aksam 7 den sonra bisey yeme
Hersey yoluna girecek yavas yavas az sabir 🙏🏻

P
Klasik diyetler oneriler aksam bilmem kactan sonra agzina lokma koymayacaksinlar bende sokmedi. Gece yatiyorum 2 de sabah kalkıyorum 7 de butun gun 18 aylik bi bebe pesinde ben nasil 6 ogun yiyip son yemegi 17 de 18 de yiyip gece 2 ye kadar yemeden durayim.
Ketojenik diyet yapiyorum 3 haftadir. 7 kilo verdim. Hayvan gbi yiyorum. Her sabah 2 yumurta istedigim kadar peynir domates salatalik. Genel de bol tereyagli peynirli omlet. Yada sucuklu menemen favorim. Aksam yemeklerinde cogunlukla tavuk. Ve ac degilim. Doyana kadsr yiyorum. Demin mesela aciktim kalktim tereyaginda hellim kizarttim yedim..
Diyetin ozelligi asla karbonhidrat ve seker tuketmemek. Ve ben. Tatli delisi ben. Bir oturusta 1 kilo profeterolu gomup dahabyok mu yeeea diyen ben ac degilim. Canim tatli istemiyor. Gecen bi dondurma yiyeyim dedim asiri tatli geldi yiyemedim. Nestlenin yuzde 82 li bitterini yiyordum serbet gibi gelmeye basladi lindanin yuzde 90 ina gectim o bile tatli. 99 luk alacagim ilk fırsatta.
maşallah helal olsun ben de bi araştırayım onu

Oncelikle kendini strese sokma. Kendimden ornek vereyim 1.60 boy 80 kg idim. Cocugumla fotografim yok dogru düzgün. Benim kilo alma sebebim çeşitli hormonel hastalıklar ve ilac kullanimi. 2 hafta once doyetisyene başladım. 1.5 kg verdim. 2 kg da yağdan vermisim. Diyetisyenim bu hastaliga rağmen yine de bu sonuc iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim.
Benki yemek yemegi cok seviyorum isteyince oluyor gercekten.
Aralıklı orucu yap paketli sekerli gıdalardan uzak dur
Aksam 7 den sonra bisey yeme
Hersey yoluna girecek yavas yavas az sabir 🙏🏻
çok teşekkür ederim

15 kilo vermiş biri olarak tek çözümü var.
YEMEYECEKSİNİZ.
Özellikle akşam 6 dan sonra ağzınıza bir şey sokmayacaksınız.
Haftada en az 3 kere 1 saat spor yapacaksınız. Yürüyüş mesela kilo vermek için çok ideal.
Şeker ve hamur işini keseceksiniz.
Bir de su içeceksiniz bol bol. Bakın nasıl veriyorsunuz kilo.
Evet ya hepsi doğru 👍 Bir de sabırli olucaksiniz .Bi haftada olmuyosa ilerleyen zamanlarda mutlaka oluyor.Su kurali da önemli.Mesela öğunlerden yarim saat önce su almayi kesip ,öğunden sonra da 1.5 saat en az su icilmemesi gerekiyor.

Evet ya hepsi doğru 👍 Bir de sabırli olucaksiniz .Bi haftada olmuyosa ilerleyen zamanlarda mutlaka oluyor.Su kurali da önemli.Mesela öğunlerden yarim saat önce su almayi kesip ,öğunden sonra da 1.5 saat en az su icilmemesi gerekiyor.
ben her yemekten önce 1-2 bardak su içiyodum ama neden ki

Dahiliyeye gidin troid tekrar ölçülsün açlık tokluk kan şekeri bakılsın ,demir ve d vitamini mutlaka ölçülsün ,sonra zayıflamak kolay ,1.5 ayda 15 kilo verdim sorunun kaynağını bulun zayıflarsınız ,destek oluruz

Ve ve ve bakın en önemlisi maden suyu.
İnanılmaz derecede hem tok tutuyor hem de çok zinde oluyorsunuz.
İradeyle alakalı. Benim yengem tiroid hastası ve inanılmaz zor kilo veriyor. Ama iradesini çok sağlam hale getirip , 1 yılda 10 kilo verdi.
İsteyince oluyor . Kendimden biliyorum. 44 beden bile olmuyordu bana şimdi 38 e düştüm:)

1.65 boy 75 kilo çokda abes değil. Yaşın verdiği etkiyle sıkılmışsın biraz. Ben 1.5 yıl önce doğum yaptım 1.60 boya 90 kiloyla. Şu an 80 kiloyum ve tam şu anda kucağımda kiloluk çokokrem var, kaşıkladıkça yazıyorum :D Kastıkça daha çok alırsın, yaşam tarzı haline getirmen lazım. Yani aylık diyetler değil, ömür boyu beslenme tarzı oluşturman lazım.

Kilo vermek istiyorsan aç kalacaksın. Yiyerek zayıflamak diye bişi yok. Diyetisyenlerin verdiği listelerde ki yemekleri yesem İnan ki kilo vermeyi bırak kilo alırım. Sabah kahvaltısını hayatından çıkart yada öğlen yemeğini. Ben sabah kahvaltısını çıkarttım. Öğlen 12 de yiyorum sonra akşama kadar hiçbişi yemiyorum. Akşamda (en geç 18:00) ızgara tavuk yada et yiyorum. Sebzede yiyebilirsin. Bu arada ekmeği sadece öğlen öğünümde 1 dilim yiyorum ve tam buğday ekmeği. Bunu yaparken gece çok acıkıyorum ve aç yatıyorum. Ama zayıflıyorum ve mutluyum🤷‍♀️ Karnın toksa kilo veremezsin. Abur cubur yersen kilo veremezsin. Aralarda maden suyu, çay yada Türk kahvesi içebilirsin. Onun dışında bişey yememen lazım. Bunları yaparak kesinlikle kilo vereceksin

Kilo vermek istiyorsan aç kalacaksın. Yiyerek zayıflamak diye bişi yok. Diyetisyenlerin verdiği listelerde ki yemekleri yesem İnan ki kilo vermeyi bırak kilo alırım. Sabah kahvaltısını hayatından çıkart yada öğlen yemeğini. Ben sabah kahvaltısını çıkarttım. Öğlen 12 de yiyorum sonra akşama kadar hiçbişi yemiyorum. Akşamda (en geç 18:00) ızgara tavuk yada et yiyorum. Sebzede yiyebilirsin. Bu arada ekmeği sadece öğlen öğünümde 1 dilim yiyorum ve tam buğday ekmeği. Bunu yaparken gece çok acıkıyorum ve aç yatıyorum. Ama zayıflıyorum ve mutluyum🤷‍♀️ Karnın toksa kilo veremezsin. Abur cubur yersen kilo veremezsin. Aralarda maden suyu, çay yada Türk kahvesi içebilirsin. Onun dışında bişey yememen lazım. Bunları yaparak kesinlikle kilo vereceksin
teşekkür ederim

Back
X