• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo veremiyorum

teşekkür ederim

Rica ederim. Buarada yazmayı unutmuşum. Ben yulaf ezmesi aldım. Aralarda çok acıkırsam 4 yemek kaşığı lıght yoğurt içine 2-3 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyuyorum içine bir meyve doğrayabilirsin. Onu yiyorum hem tok tutuyor hem ağzım boş durmamış oluyor hem de sağlıklı. Sana güveniyorum. Yarın yeni bir gün olsun ve sen yeni bir başlangıç yap. Zayıflayamadığın için üzüleceğine o çikolatayı yemediğin için üzül. Kendine İnan gerçekten yemezsen aynada istediğin seni göreceksin

Rica ederim. Buarada yazmayı unutmuşum. Ben yulaf ezmesi aldım. Aralarda çok acıkırsam 4 yemek kaşığı lıght yoğurt içine 2-3 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyuyorum içine bir meyve doğrayabilirsin. Onu yiyorum hem tok tutuyor hem ağzım boş durmamış oluyor hem de sağlıklı. Sana güveniyorum. Yarın yeni bir gün olsun ve sen yeni bir başlangıç yap. Zayıflayamadığın için üzüleceğine o çikolatayı yemediğin için üzül. Kendine İnan gerçekten yemezsen aynada istediğin seni göreceksin
çok mutlu oldum gerçekten teşekkür ederim moralim yerine geldi ❤

15 kilo vermiş biri olarak tek çözümü var.
YEMEYECEKSİNİZ.
Özellikle akşam 6 dan sonra ağzınıza bir şey sokmayacaksınız.
Haftada en az 3 kere 1 saat spor yapacaksınız. Yürüyüş mesela kilo vermek için çok ideal.
Şeker ve hamur işini keseceksiniz.
Bir de su içeceksiniz bol bol. Bakın nasıl veriyorsunuz kilo.
Bu dediklerini yaparak ne kadar sure icinde o 15 kiloyu verdin ??

Bu dediklerini yaparak ne kadar sure icinde o 15 kiloyu verdin ??
Tam olarak 1 yıl sonrasında. Ama aşamalı kilo vermek inanılmaz derecede motive ediyor. Şimdi son 5 kilo daha vermsem çok harika olacak. Ama bir türlü disipline olamadım .

Yulafı salataya koyunca da çok tok tutuyor. Hemde lezzetli oluyor.
Bizim gibi mücadeleci kadınları seviyorum ❤️

Tiroidiniz yüksek çıktıysa hipotirodi rahatsızlığınız olma olasılığı yüksek. Rahatsızsanız ve ilaç kullanmazsanız isterseniz aç kalın o kiloyu veremezsiniz. Çünkü Metabolizmayı aşırı yavaşlatan bir rahatsızlıktır. Öncelikle doktora gidip tiroit hastası olup olmadığınızı öğrenmekle başlayın bence.

Al bendende okadar bnde devlet hastanesinde diyetisyene gittim.Elime bi liste verdi 1 ayda 5 kilo verirsin dedi.Yeni basladim bilmiyorum nasil olacak.

2 yıl önce abimin düğünü var diye kilo verdim spor artı diyet 10 kiloya yakın vermiştim.Sporda olduğu için çok güzel sikilasmistim.Fistik gibiydim insan kiloluda olabilir kilolu insanlarda güzel giydigi yakisiyo.Ama bn kendime yakistiramiyorum çok biçimsiz bi hal aldı vücudum göbeğim önden popom arkadan büyüdü kollarım desen çok kalın bakalım nasıl gidecek bu kilolar.

Ben iş sebebiyle çok düzensiz yemek yiyorum ve stres almama sebep oluyo boyum 1.59 kilom 81 en az 20 kilo vermem lazım

Tam olarak 1 yıl sonrasında. Ama aşamalı kilo vermek inanılmaz derecede motive ediyor. Şimdi son 5 kilo daha vermsem çok harika olacak. Ama bir türlü disipline olamadım .
Bende disipline olamadim maalesef ama bu sefer kafaya koydum. Boyum 1.69 ve 60 kiloyla hamile kaldim. Kilom ve fizigim gayet iyidi ta ki hamilelikte 30 kilo alana kadar. Dogumda 10 kilo gitti. 10 kiloda 2 ayda ozel bi spor salona (pahaliydi baya) giderek verdim. 70de kaldim. Yine begenmiodum kendimi fazlam vardi ama idare ediodum. Kafaya koymustum yine fazlaligimi vermek icin, ikinciye hamile kaldigimi ogrendim :D. Simdi teraziye cikmaya korkuyorum. 5 ay oldu dogum edeli ve gercekten kafaya koydum. Yediklerime dikkat ederek arti siki bi spor yaparak 20 kilo vermek istiyorum. Umarim basarabilirim :) her ay 5 kilo vermek hedefimdir 💪

15 kilo vermiş biri olarak tek çözümü var.
YEMEYECEKSİNİZ.
Özellikle akşam 6 dan sonra ağzınıza bir şey sokmayacaksınız.
Haftada en az 3 kere 1 saat spor yapacaksınız. Yürüyüş mesela kilo vermek için çok ideal.
Şeker ve hamur işini keseceksiniz.
Bir de su içeceksiniz bol bol. Bakın nasıl veriyorsunuz kilo.
Çok katılıyorum ☝🏻
Hamilelikte 30 kilo aldım, 12-13 kilosu doğumda falan bi şekilde gitti ama geri kalan 17-18 kilo resmen yapıştı. Hamile kalmadan önce de fazlam vardı zaten, doğumdan sonra toplamda 36 kilo verdim. Ne bi gram sarkma ne bişey oldu. Kajmery34 Kajmery34 ’ün dediği gibi yemedim! Bol su içtim(günde 3-4 lt arası) ve her gün muhakkak bir saat yürüdüm en az.

Back
X