Kilo veremiyorum

Tek çare yememek. İnsan ekstra ilgincli yollar arıyor ama başka yolu yok. Ben de şuan diyetteyim. Benim derdim de kilo almak. İnsan kolay yollar arıyor ama her şekilde zorlu bı yol bu. Yediğiniz gıdaları bilinçli tüketin. Ben midem küçük olduğu için kalorisi az olan gıdalara tuketmiyorum yemek yerken yanında içeceği yudum yudum içiyorum tikanmamak icin. Bir vakit diyetisyenim kahvaltıda sadece bir küçük çay bardağı ıhlamur icmeme izin vermişti. Bence sıvı tüketmek sizi de çabuk tıkar. Az kalorili ve bol yiyebiliceginiz gıdalara yönelin. Bu arada hayatımda abur cubur ve şeker asla yok. Kilo almak istesem de bunları tüketmemeye çalışıyorum. Regl öncesi biraz çikolata yemem gerekiyor. Bitter olmalı tercihiniz. Tercihim hep pilav baklagiller ve kuruyemişlerlerden yanadır öğün olarak. Bir avuç kuruyemiş ya da bir muz bir öğündür asla atıştırmalık değillerdir. Kalori hesabı programı kullanıyorum tartıya çıktığımda kilo almiycak olduğumu öncesinde farketmiş oluyorum motivasyonum etkilenmiyor. Günlük kalori hedefime ulasamamis olsam da öğün atlamadigim için mutlu hissediyorum çünkü kilomu eksiye dusurucek bir durum olmuyor bu. Diyete kaldığım yerden devam edebiliyorum. Siz de benim yaptıklarımin tersini yapın. Hedefiniz her gün az yemek olsa da en önemli şey kilo vermek isterken kilo almaya baslamamak

Evde zararlı atıştırmalik bulundurmayın.
Acıkınca 1 meyve,biraz kuruyemiş,1 bardak tarçınlı süt vb alternatiflere yönelin.
Dün canım tuzlu birşeyler istedi,çavdar unundan galeta yaptım mesela,1 tane yedim kesti beni. Fazlasını da yiyebilirdim zira sağlıksız değil.
Diyet olarak düşünerek hareket etmeyin kafanızda fikren sizi zorluyorsa. Sağlıkli beslenme alışkanlığı diye şartlanın.
Zaten sağlıksız şeyleri ,sağlıklılarla değiştirince kilo verirsiniz motivasyon olur size de daha da düzgün beslenmeye başlarsınız.
Kilo veremiyorum demek bile falso. Beyninizi böyle kodlamayın,kendinizi sağlıklı besleniyorum kilo veriyorum şeklinde telkin edin.

öğünlerimde zaten sağlıklı şeyleri tercih ediyorum
atıştırmalıklar bana kilo aldırıyor
O zaman porsiyon kontrolünüzde sıkıntı var. Atıyorum 10 badem yada 10 fındık,2 tam ceviz yeterlidir kilo vermek isteyen biri için öğün olarak,kalkıpta 100 gram yerseniz sağlıklı bir yiyecekte olsa kilo vermenizi engeller yada kilo aldırır.
Tabaklarinız küçük olsun,androit mi telefonunuz bilmiyorum ama benim telefonumda samsung health var uygulama ,ben genelde oraya ekliyorum yediklerimi,kilo boy vb bilgileri girince kac kalori almanız gerektiği de var,ona göre kac kalori alıyorsunuz takip edin derim. Ben bu uygulama sayesinde kalori hesabı yapmayı öğrendim,kendimi frenleyebiliyorum kalori hesabı yaparken, bazen öğün atladığım da oluyor.

Kilo vermenin formülü ; neyi ne ile ne zaman ne ölçüde yediğindir .Bu formülü öğrenen ve uygulayan kilosunu da verir hayat boyu kilosunu da korur.örneğin bulgur pilavi 2_3 kasik yenir ve yaninda ayran degil de bi kac tursu ile tuketilir.Yine örnegin ; öğün yemeginden yarim saat önceye dek su içme birakilir ve yemeklerden ancak 1,5 saat sonra su icilimeye baslanir.Hani diyorlar ya tatliyi hayatimdan cikardim.Öyle bi dünya yok.sütlü tatlinizi da yersiniz, bitter cikolatanizi da ama önemli olan haftada kac kere ve hangi boyutlarda ne zaman yediginizdir.Daha bunun gibi cok sey var ve bunlari hakkiyla uygulayip üstelik bir de 10 bin adim atip halen kilo veremiyorsaniz o zaman mutlaka bir dr gidip kan testi yaptirmalisiniz.Ayrica sizin boyunuza göre kilonuz normal bki lerde.Sizin kilo vermeniz biraz daha zor olabilir.Ekstra dikkat gerekir.

Her gün 1 saat çılgın gibi dans edin roman oryantal ne isterseniz ve bol su için ben öyle 6 kilo verene şahit oldum 35 günde.

Geceleri acikinca süt isitip icine tarcin ve tatlandirici ya da bal ekliyorum, tutuyor. Belki faydasi olur. Sabahlari da 1-2 yumurta yiyorum. Kahvalti yapmazsam hayatta kilo veremiyorum.

Öncelikle sağlıklı, lezzetli tarifler yaparak işe başlayın, asla aç kalmayın kendinize acımanıza daha çok yemenize sebep olur

Eve abur cubur almayın fakat elinizin altında her zaman atıştırmalık sağlıklı lezzetler olsun, instagramda yüzlerce tarif var.

Şu an dolabımda yulaflı poğaca, balkabaklı havuc topları var ikisi de öyle lezzetli ki tezgahın üstünde duran karışık baklavayı canım istemiyor. Damak tadı bir süre sonra böyle şeylere alışınca abur cubur yiyemiyorsun. Önceden cips bağımlısı biri olarak şuan yarım kase yesem vicdan yapıyorum en önemlisi de keyif almıyorum zaten. Yapabilirsiniz sadece zaman verin ve evdesiniz madem sağlıklı alternatifler yapın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…